no jo no...ale je to pravdivy....malokdo si pripusti, ze by mu mohla zahejbat...az na to ale nekdy prijde,tak si bude vycitat jakej byl zabednenej kokot a neprisel na to uz mnohem driv...
nevím jak bych to popsal,snad jen tu hroznou bezmocnost,strach,svíjení v žaludku a srdci, koukání a hledání ji,hroznej pocit- jsem jinej,uplně jinej protože to cítím,ten pocit a nejistota kde a ským kdy-proč zaco?? kčemu mi je dobráctví a tolerance,k čemu když člověk najednou zjistí že je to k ničemu.obdivuji takový nátury co je jim vše jedno,kteří nemaj city a neuměj porozumět druhým,pomáhání si a mít radost z každého okamžiku trávený moc skvěle....trávený v klidu. první poslední a stejně k ničemu, asi teď tady nechci být asi bych nechtěl být nikde,všude bych zavřel oči a viděl jí,viděl mě a viděl lež,skoušení,hádky,chvíle dobré a chvíle zlé. chvíle na které nezapomenu,
díky tomuhle fórum a klukům kteří tady jsou a pomůžou,
Vím o čem mluvíš,je to šílenej vztah a člověk by se v tý chvíli nejradši přitulil zpátky k ní a myslí si že by všechny ty psycho pocity zmizely,ale věř že by to trvalo jenom chvíli,při první příležitosti kdy by jsi měl odejít do práce by tě sžíral pocit že zvedne telefon,zavola kokotovi v červeným Volvu a zbytek snad popisovat nemusím!Nechce to nic jinýho než čas...Pár dní ti bude totálně na hovno ale uvidíš že za chvíli se zase rád otočíš za houpajícím se zadečkem,jiskrnýma očima...Chce si to prostě jenom vyčistit hlavu a nemyslet na to,byť to jde sakra těžko...
2 esklada:Hele tak sem si to tady poctive cely precetl...vyser se na ni..az budes starsi tak to pochopis..sice to zni strasne ta veta co sem ted napsal ale je to tak..presne v takovyhle pici sem byl pred nekolika rokama myslel sem ze se vsechno posralo atd..jenze staci se rozhlidnout kolem a vidis ze je kolem tebe dalsich x zenskejch hezkejch a dokud je nepoznas tak nebudes vedet ze jsou jeste lepsi nez ta tva bejvala...necum na to jak ti sni bylo dobre atd kdyz si jeste nevyzkousel bejt po ni s jinejma...jinak ten kluk v tom cervenym Volvu byl ten co si snim stal na tom Aralu kdyz sem si jel pro ty folie?..
bigworm píše:2 esklada:Hele tak sem si to tady poctive cely precetl...vyser se na ni..az budes starsi tak to pochopis..sice to zni strasne ta veta co sem ted napsal ale je to tak..presne v takovyhle pici sem byl pred nekolika rokama myslel sem ze se vsechno posralo atd..jenze staci se rozhlidnout kolem a vidis ze je kolem tebe dalsich x zenskejch hezkejch a dokud je nepoznas tak nebudes vedet ze jsou jeste lepsi nez ta tva bejvala...necum na to jak ti sni bylo dobre atd kdyz si jeste nevyzkousel bejt po ni s jinejma...jinak ten kluk v tom cervenym Volvu byl ten co si snim stal na tom Aralu kdyz sem si jel pro ty folie?..
jojo to byl přesně on... tak takhle to dopadá.....
amogh píše:stejne mam takovej pocit ze poslednou dobou se spis vysiraj holky na kluky (aspo v mojim okoli to tak je - vcetne me teda )
tak to mas recht.....taky to u me bylo takhle...vsak ARV6 o tom vi dost, jak sem byl uplne v pici...proste nejhorsi leto myho zivota....zabili nam kamarada a po mesici me bejvalka poslala k vode.....zrovna, kdyz sem ji strasne moc potreboval....chlastal jsem skoro cely leto a pak se nako hecnul a udelal jsem si radost a koupil si 850(sice dluhy velky....ale radsi budu splacet svoji radost, nez je rvat do zensky u ktery nikdy nevis kdy ti zdrhne) ted uz je tomu skoro rok...porad si na ni obcas vzpomenu,ale uz to neni takovy jak driv...proste vsechno ma svuj cas....
no a ja si takle da se rict koupil fabii pred dvema rokama(druhy kopacky za sebou, opet odstehovanej za holkou nekdy v prdely) se zadluzenim na sest let, takze to mame podobny
amogh píše:no a ja si takle da se rict koupil fabii pred dvema rokama(druhy kopacky za sebou, opet odstehovanej za holkou nekdy v prdely) se zadluzenim na sest let, takze to mame podobny
já si taky koupila twingo hned po rozchodu.. a můžu to všem doporučit ať to udělají taky
Eskláda píše:nevím jak bych to popsal,snad jen tu hroznou bezmocnost,strach,svíjení v žaludku a srdci, koukání a hledání ji,hroznej pocit- jsem jinej,uplně jinej protože to cítím,ten pocit a nejistota kde a ským kdy-proč zaco?? kčemu mi je dobráctví a tolerance,k čemu když člověk najednou zjistí že je to k ničemu.obdivuji takový nátury co je jim vše jedno,kteří nemaj city a neuměj porozumět druhým,pomáhání si a mít radost z každého okamžiku trávený moc skvěle....trávený v klidu. první poslední a stejně k ničemu, asi teď tady nechci být asi bych nechtěl být nikde,všude bych zavřel oči a viděl jí,viděl mě a viděl lež,skoušení,hádky,chvíle dobré a chvíle zlé. chvíle na které nezapomenu,
díky tomuhle fórum a klukům kteří tady jsou a pomůžou,
Zdravím.Už trošku v pohodě včera mi trhaly moudrák...takže jsem byl jak po držkovce.......Dneska přijdeu kuci za Váma na Esso.....Dane doufam že tam budeš .A nehul nemá to smysl.......Pak ti neco povím......
Myslím že Gajda má svým způsobem pravdu,ale na druhou stranu když si takhle najdeš někoho hned po rozchodu tak je těžký se nezamilovat nebo alespoň si nevytvořit silnej cit,budeš u ní hledat únik a ochranu,a to je pak hned...
já to akorád tak do ruky...
boužel jsem dnes jel a viděl kamion, nepřeju vám ten zážitek kdy nevíte jestli do něj nebo ne,já to nevěděl a nevím to do teď.. kamionu jezdí mraky
Eskláda píše:já to akorád tak do ruky... boužel jsem dnes jel a viděl kamion, nepřeju vám ten zážitek kdy nevíte jestli do něj nebo ne,já to nevěděl a nevím to do teď.. kamionu jezdí mraky
Ty woe neblbni, přece by si tohle neudělal kvuli jedný pitomý ženský, která za to nestojí
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Eskláda píše:já to akorád tak do ruky... boužel jsem dnes jel a viděl kamion, nepřeju vám ten zážitek kdy nevíte jestli do něj nebo ne,já to nevěděl a nevím to do teď.. kamionu jezdí mraky
Ty woe neblbni, přece by si tohle neudělal kvuli jedný pitomý ženský, která za to nestojí
To Eskláda: Přesně tak, tohle je s prominutim ta největší píčovina co člověk může udělat a řeknu ti to takhle na rovinu protože časem to pochopíš taky jak si byl blbej že ses kvůli holce takhle trápil, já vim je to možná drsně řečeno ale je to tak vim o čem mluvim