Ukradeno Mitsu Colt - Už se našlo :-(
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
- Benelli_2000
- Kontaktovat uživatele:
Čauky a upřímnou soustrast. Doufám, že ho najdeš co nejdříve.
Psal jsi, že se chceš kouknout na Kladno - neboj, já zejtra ráno objedu s kámošem ty nejpodezřelejší vrakáče a bazary, o kterejch se říká, že by tam mohly bejt čórky.
Navíc jsem mailem poslal cca 5ti lidem, který dělaj do aut foto tvýho stracenýho mazlíka, tak pokud ho nějaká kurva Kladensá zcizila a dovezla sem, tak ho snad najdem. Každopádně se po něm poohlídnu a kámoši přislíbili, že se taky kouknou.
Psal jsi, že se chceš kouknout na Kladno - neboj, já zejtra ráno objedu s kámošem ty nejpodezřelejší vrakáče a bazary, o kterejch se říká, že by tam mohly bejt čórky.
Navíc jsem mailem poslal cca 5ti lidem, který dělaj do aut foto tvýho stracenýho mazlíka, tak pokud ho nějaká kurva Kladensá zcizila a dovezla sem, tak ho snad najdem. Každopádně se po něm poohlídnu a kámoši přislíbili, že se taky kouknou.
-
Návštěvník
Ted sem se vrátil z Kladna kam mě hodil DC za což mu ještě jednou děkuju, projeli sme Kladno celkem hodně, stavovali sme se na vrakáčích, v jednom autoservise kde mám známýho, zabrousili sme na autobazar, projeli sme to kolem Tesca prostě sme tam jezdili křížem krážem nicméně to je jako hledat jehlu v kupce sena a pokud to auto co bylo viděno v kladně byl opravdu můj Colt tak už může bejt stejně někde v trapu takže holt musim doufat dál
Taky sem byl ještě dneska znovu na poldech jim to oznámit plus popis toho řidiče kterýho viděla ta slečna ale jestli to pomůže to nevim
Taky sem byl ještě dneska znovu na poldech jim to oznámit plus popis toho řidiče kterýho viděla ta slečna ale jestli to pomůže to nevim
...Taky sem byl ještě dneska znovu na poldech jim to oznámit plus popis toho řidiče kterýho viděla ta slečna ale jestli to pomůže to nevim...
spis to bohuzel nepomuze mne kdyz ukradli scirocco a ja jim dal i popis ridice a rek jakym smerem jel tak mi rekli at si ho du najit sam!a ja ho za 3hodky nasel i se zlodejem,ale jen proto ze se lidi z vw klubu proste koukali po praze az se auto naslo.tak snad se to podari i v pripade tvyho auti drzim palce a budu mit oci na stopkach 
-
Návštěvník
Hosi sice vas vubec neznam, ale hodil jsem info na svuj web (www.nemrum.cz/bg), nahoda je blbec; mam cca 200 pristupu za den. Drzim palce.
Michalek
Michalek
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
kuwa LACONI lituju te.......drzim palce a mam oci na stopkach
P.S.: nam taky v roce 1996 ukradli Mitsu Lancer Evo 1, a reknu ti ze i kdyz to mela malo lidi v republice naslo se sice na pul rozebrane v jedne boude u Chebu...a to diky policajtum...takze nekdy delaj svou praci zodpovedne.......Hodne stesti
P.S.: nam taky v roce 1996 ukradli Mitsu Lancer Evo 1, a reknu ti ze i kdyz to mela malo lidi v republice naslo se sice na pul rozebrane v jedne boude u Chebu...a to diky policajtum...takze nekdy delaj svou praci zodpovedne.......Hodne stesti
VW PASSAT B5
Ted předpokládám to auto bude někde zašitý u někoho v garáži, stodole, nebo pod plachtou, ale až sundaj kola, tak se toho auta nějak zbavit musej, vcelku je neprodejný, každej by ho poznal...že by přeráželi čísla motoru začachrovali doklady, přelakovali a podobně....to taky ne, u toholde auta by se to nevyplatilo, prodat ho na díly to nevim je to riziko ne moc frekventovanýho auta, to by myslim nebyl rozumnej krok....pak na šroťák....jenom magoři by kupovali šrot s novym lakem....vývoz do ciziny....neee to je blbost, neni to žádná finančně atraktivní kára.... Další možnost, že to někde schovaji, nechaji ho tam tak měsíc, dva uležet a pak s tim zajedou na nějaký opuštěný parkoviště, sundaji kolesa a vyberou všechno co se dá odnést, hoděj to na špalky a nechaj to bejt....
Nebo poslední možnost, asi nejlepší, že by si to auto prostě náhodou vyhlídnul nějakej přihlouplej chmaták, kterej šel náhodou v noci z flámu a potřeboval se nějak dopravit domu, viděl že je to pěkná kára a nemá žádný zabezpečení, tak naskočil a mírně přivožralej si to uháněl domu dejme tomu do Kladna, kde málem způsobil nehodu a pak auto někade zaparkoval, šel se domu vyspat z vopice a dneska už o tom možná neví....
Třeba jednoho krásnýho dne zavolaji policajti a hrdě řeknou....pane Laconi, našli jsme vám auto
Nebo poslední možnost, asi nejlepší, že by si to auto prostě náhodou vyhlídnul nějakej přihlouplej chmaták, kterej šel náhodou v noci z flámu a potřeboval se nějak dopravit domu, viděl že je to pěkná kára a nemá žádný zabezpečení, tak naskočil a mírně přivožralej si to uháněl domu dejme tomu do Kladna, kde málem způsobil nehodu a pak auto někade zaparkoval, šel se domu vyspat z vopice a dneska už o tom možná neví....
Třeba jednoho krásnýho dne zavolaji policajti a hrdě řeknou....pane Laconi, našli jsme vám auto
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi