for YARIK hele myslim ze uz to nebude mozny na tom neco delat ponevadz ta skudka uz davno skoncila ve srotu..nikomu se na tom uz nic nechtelo delat ...vsechno sme si na tom zkusili i dusik sme tam skouseli poustet jen tak pro prdel tak uz to slo pryc tátovi se uz nelibilo hlavne jak to auto zarusta travou na zahrade a zabira to misto pro novou garaz tak se to musel odstrojit a vyhodit....fotky sem nekdy dam jak to probihalo pri likvidovani az se mi teda bude chtit je vyvolat a nascanovat
a ted neco pro CHestera:ber si to jak chces myslim že po tom co ste prijeli křenit na parkoviste si zaslouzite oba pekne na budku kladivo zrovna kdyz tam mam praci tak musite prijet vy dva a vsechno to prekazit
kufa kedlube musis tady zverejnovat tu moji prohru
jak si to psal? recept na krenovou omacku: hlavni prisady chester a satandak??? neco takovyho ne? ale musis uznat ze s nama ti bylo lip
Chester píše:kufa kedlube musis tady zverejnovat tu moji prohru
jak si to psal? recept na krenovou omacku: hlavni prisady chester a satandak??? neco takovyho ne? ale musis uznat ze s nama ti bylo lip
tak ty neprestanes rejpat ? kladivo jsem si to musel vynahradit druhej den...to uz jsem tam mel klid...skoro......az na nejakou bábu co chodila porad kolem nas a sledovala co tam delame
tak ty neprestanes rejpat ? kladivo jsem si to musel vynahradit druhej den...to uz jsem tam mel klid...skoro......az na nejakou bábu co chodila porad kolem nas a sledovala co tam delame
treeba se chtela neco priucit no i kdyz od tebe.....
nestvi me hele kdyby si tam byl ty se mnou tak se ma co ucit teprv
Kedlub píše:tak ty neprestanes rejpat ? kladivo jsem si to musel vynahradit druhej den...to uz jsem tam mel klid...skoro......az na nejakou bábu co chodila porad kolem nas a sledovala co tam delame
nestvi me hele kdyby si tam byl ty se mnou tak se ma co ucit teprv
no to by koukala babika co dovedou dva vesnicky chalani *64**47*