MAte radsi novy auta nebo oldies? :)
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- bitmapbrother
- Kontaktovat uživatele:
- Mosťa
- Kontaktovat uživatele:
V novém autě se svezu. Všecko. Ale ty starší musí člověk aspoň trochu ŘÍDIT. V dědově poctivě udržovaném Trabantu se prostě bavím daleko víc, než ve své Feli. Co je to posilovač řízení? A posilovač brzd? To tam prostě není a jeden se musí víc snažit, aby to ukočíroval. Kdybych měl dalších zbytečných 90 tisíc, s chutí bych si koupil Golfa GTI druhé generace. To auto je rychlé, tvrdé, ale pořád vím, co mám v rukách. Solidní motor, výborný podvozek a kvalitní řízení nepřefiltrované posilovačem. S pěkně udržovaným kouskem bych si svůj život dokázal představit 

www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Asi tak... Jel jsem v Civicu 99 VTi (160PS) se vsema tema kramama (servo, klima, ABS...) a kdyz jsem sedl do svy CRX tak je to o necem jinym... Nic proti VTi - jede super, ale necitim tam ten adrenalin.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
georg píše:tak to já takyDC píše:já preferuji starší auta - nejlépe se čtyřma světlama a ledvinama

E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
To je přesně moje krevní skupina ..bitmapbrother píše:U me vedou ty stary ...

a tady na mě čeká

Honda Civic 1.4iS, 90PS (66kw), Výfuk Laser,0-100 km/h 10,8s (ale asi s jiným řidičem
)

- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jo martine, moje řečmartin píše:Když se řekne starší auta tak se mi vybavuje jenom tohle
Ty civily mi nějak nejdou
http://forums.autoweek.com/servlet/Jive ... egrale.jpg
http://hw001.gate01.com/aries-homepage/ ... audi22.JPG
http://www.team-posch.at/img/rothensteiner_g.jpg
http://www.germancarfans.com/photos/305 ... 3/1031.jpg
http://www.motorimania.it/sport_prototi ... _40_12.jpg
http://www.toyotaclub.hg.pl/rally-hist1.jpg

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ono jde o to, ne co to auto máš. Designově se mi víc líbí ta s100 než ten tvůj korejconěmec - co si budeme povídat, je to vlastně kadett.
Ale zase máš relativně větší pohodlí a nesrovnatelně větší bezpečnost v tom novějším autě. Ale jak tady někdo řekl, zase není taková zábava to řídit.
Já si víc užiju řízení s110 než mojeho eMka, protože to už je celkem dost nové a nemusím tam hlídat tolik věcí.
Opravdu pro tvého "bývalého" kamaráda je ta stovka o 100% lepší auto, než to daewoo (chevrolet
)
Ale zase máš relativně větší pohodlí a nesrovnatelně větší bezpečnost v tom novějším autě. Ale jak tady někdo řekl, zase není taková zábava to řídit.
Já si víc užiju řízení s110 než mojeho eMka, protože to už je celkem dost nové a nemusím tam hlídat tolik věcí.
Opravdu pro tvého "bývalého" kamaráda je ta stovka o 100% lepší auto, než to daewoo (chevrolet

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Tohle je věčné téma - staré vs. nové.
Měl jsem možnost se celkem dost vyřádit s 2001 Peugeotem 307 1.4 a 1994 Hondou Civic 1.4, ale když jsem poté usednul do svého 1977 Škoda 110R, uvědomil jsem si, že mě to prostě NEBAVILO.
Těžko se to popisuje, ten pocit když si sedáte do skoro 30 let starého eRka. (Nebudu používat termín "auta" nebo "škodovky", protože to prostě není trefné. eRko je eRko). Koženkové sedačky zavrzají, člověk ucítí specifickou vůni interiéru (olej+benzín+čalounění+???). Když otočí klíčkem, mrknou na něj jen dvě kontrolky, co dávají tušit, že s nastartováním žádný počítač nebo elektronika nepomůže. Auto je celkově hlučné, volant i pedály tuhé... ale tak nějak člověk ucítí, že tohle je to pravé, SYROVÉ auto. Neodpustí člověku žádnou chybu řízení a klidně ho zmzačí či zabije; ale člověk je v něm zároveň pánem svého osudu.
Je to auto pro dospělé.
Měl jsem možnost se celkem dost vyřádit s 2001 Peugeotem 307 1.4 a 1994 Hondou Civic 1.4, ale když jsem poté usednul do svého 1977 Škoda 110R, uvědomil jsem si, že mě to prostě NEBAVILO.
Těžko se to popisuje, ten pocit když si sedáte do skoro 30 let starého eRka. (Nebudu používat termín "auta" nebo "škodovky", protože to prostě není trefné. eRko je eRko). Koženkové sedačky zavrzají, člověk ucítí specifickou vůni interiéru (olej+benzín+čalounění+???). Když otočí klíčkem, mrknou na něj jen dvě kontrolky, co dávají tušit, že s nastartováním žádný počítač nebo elektronika nepomůže. Auto je celkově hlučné, volant i pedály tuhé... ale tak nějak člověk ucítí, že tohle je to pravé, SYROVÉ auto. Neodpustí člověku žádnou chybu řízení a klidně ho zmzačí či zabije; ale člověk je v něm zároveň pánem svého osudu.
Je to auto pro dospělé.
Škoda 110R coupé - Sportovní vůz pro náročné
-
- Kontaktovat uživatele:
Falcon píše:Tohle je věčné téma - staré vs. nové.
Je to auto pro dospělé.
Moc pěkně napsané potlesk