Laconi píše:Vy blbouni to nemyslíte vážně to ne tohle, hrozně mco si toho cenim že byste do toho šli ale to bych nemohl přijmout to prostě nejde tady na foru se hodně lidem ztratilo auto nebo jim ho vybrali a to by bylo nespravedlivý![]()
jj martas nám můžeš věřitFiesta píše:Hele Laconi......nerikej ze by ti to nepomohlo......a proc srovna ty?...protoze se staras o to aby nam zde a ba srazech bylo dobre, a taky proto ze to uskutecnil s dalsima moc ochotnejma lidma....proste proto ti chceme pomoct
Ty vole hlavně si zmenši avatarViolator píše:hele řekni polišům ať seženou seznam všech mitsu v okrese ...asi jich moc nebude. takže to bude rychlovka. nebo nějakej známej na DI by pomohl. kolik coltů může bejt registrovanejch event. čerstvě přivezenejch? třeba to dotáhnul a teprve přihlásí na značky. sledovat to a máš ho. držim palec a pak ho přivážem za muj nárazník toho blbečka
me se libiRitchma píše:Ty vole hlavně si zmenši avatarViolator píše:hele řekni polišům ať seženou seznam všech mitsu v okrese ...asi jich moc nebude. takže to bude rychlovka. nebo nějakej známej na DI by pomohl. kolik coltů může bejt registrovanejch event. čerstvě přivezenejch? třeba to dotáhnul a teprve přihlásí na značky. sledovat to a máš ho. držim palec a pak ho přivážem za muj nárazník toho blbečka
Klidně mi ho pošli mailem a já ti ho zmenšim jestli to neumíšViolator píše:kua už sem ho dal pryč. copak já můžu za to , že se nezmenší sám?? člověk ani nemůže bejt originálníBrutus píše:Violator: ve vší vážnosti... prosimtě zmenši si ten avatar![]()