Naraznik typ Saidl a policie ?
Naraznik typ Saidl a policie ?
Zajimalo by me to jak je to s tuningovym naraznikem typ Saidl na VW Golf, je schvaleny pro pouzivani v CR ministerstvem dopravy ??? Jak se na to koukaj policajti, kdyz me zastavi ??
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
záleží na tom kolikrát tě švestky chytnou... když jen jednou za měsíc, tak se ti to vyplatí 

| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Lipi píše:tak doufam ze to bude ok, dneska jsem totiz cetl clanek MfD a tam psali o tom ze je spousta veci neschvalenych a jako doporuceni tam bylo: nejlepe pouzivejte vzdy originalni doplnky vyrobce vaseho automobilu, proste rada nad zlato

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
- Komár 1981
- Kontaktovat uživatele:
- milos
- Kontaktovat uživatele:
tady je snad pulka temat spojena s stk a policii...
podle me je jasny, ze kdyz narazis na vola, tak bude buzerovat kvuli cemukoliv (nedavno mi nekdo rikal, ze mu kontrolovali kazdej obvaz v lekarnicce, jestli neni proslej
) a kdyz potkas normalniho policajta a chovas se slusne tak je vse ok. takze ja myslim ze si na auto muzes dat celkem cokoliv a pokud to neni nejaka extra blbost tak te nebudou buzerovat vic, jen se s nima misto lekarnicky nebo vesty budes dohadovat o narazniku...
stk je taky jeden velkej bordel, a kdyz neuznavaj TUV tak se hold musi jinou cestou... ikdyz je to naprosta blbost: proc vec, ktera splnuje prisnejsi EU normy nesplnuje automaticky ty nase???
ale ja osobne s policii nemam moc problemy, posledni dobou narazim na ty slusny. ted me 2x staveli a neplatil sem nic... trochu vse okouknul, dekuji, nashledanou... tak to ma podle me byt. ne hledat dokud neco nenajde.
obecne se mi vyplaci jednat s nima slusne, ale tak, jeko ze ja je platim ze svejch dani, tudiz oni jsou tu kvuli me. ne aby me buzerovali
podle me je jasny, ze kdyz narazis na vola, tak bude buzerovat kvuli cemukoliv (nedavno mi nekdo rikal, ze mu kontrolovali kazdej obvaz v lekarnicce, jestli neni proslej

stk je taky jeden velkej bordel, a kdyz neuznavaj TUV tak se hold musi jinou cestou... ikdyz je to naprosta blbost: proc vec, ktera splnuje prisnejsi EU normy nesplnuje automaticky ty nase???
ale ja osobne s policii nemam moc problemy, posledni dobou narazim na ty slusny. ted me 2x staveli a neplatil sem nic... trochu vse okouknul, dekuji, nashledanou... tak to ma podle me byt. ne hledat dokud neco nenajde.
obecne se mi vyplaci jednat s nima slusne, ale tak, jeko ze ja je platim ze svejch dani, tudiz oni jsou tu kvuli me. ne aby me buzerovali
- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Anonymous píše:já jsem prošel s stínícím pásem na čelním skle 15 cm vysokým a polepeným šachovnicí a nápisem STK v pohodě. komplet zadek mám zatmavenej a též v poho. několikrát jsem byl stavěnej a todle je vůbec nezajímalo. holt asi dobrej kraj.

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
- Benelli_2000
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem to tak pochopil. Každopádně je stínítko s nápisem "STK v pohodě" rulézní záležitostYANEK píše:Anonymous píše:já jsem prošel s stínícím pásem na čelním skle 15 cm vysokým a polepeným šachovnicí a nápisem STK v pohodě. komplet zadek mám zatmavenej a též v poho. několikrát jsem byl stavěnej a todle je vůbec nezajímalo. holt asi dobrej kraj.no jo když tam máš napsáno STK v pohodě to voni tě nechaj

az moc rulézníBenelli_2000 píše:Taky jsem to tak pochopil. Každopádně je stínítko s nápisem "STK v pohodě" rulézní záležitostYANEK píše:Anonymous píše:já jsem prošel s stínícím pásem na čelním skle 15 cm vysokým a polepeným šachovnicí a nápisem STK v pohodě. komplet zadek mám zatmavenej a též v poho. několikrát jsem byl stavěnej a todle je vůbec nezajímalo. holt asi dobrej kraj.no jo když tam máš napsáno STK v pohodě to voni tě nechaj

Já mam tohle, je to fólie a je přes ní trochu vidět, ale proti sluníčku dobrý. Na STK se moh posrat a nakonec mě kvůli tomu a pneu nepustil. Jiank policatji na to nikdy neřekli ani prd, jen jeden strčil hlavu dovnitř a kouknul jestli je skrz ní vidět a když zjistil že jo, tak mi vrátil doklady a jel sem pryč

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form