Naraznik typ Saidl a policie ?

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
Lipi

Naraznik typ Saidl a policie ?

Příspěvek od Lipi »

Zajimalo by me to jak je to s tuningovym naraznikem typ Saidl na VW Golf, je schvaleny pro pouzivani v CR ministerstvem dopravy ??? Jak se na to koukaj policajti, kdyz me zastavi ??

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

no jako kazdej jinej naraznik si myslim ze neni, a policajti to zalezi na jakyho zrovna narazis
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

SkejT

Příspěvek od SkejT »

hodne policajtu naraznik neresi

Lipi

Příspěvek od Lipi »

tak doufam ze to bude ok, dneska jsem totiz cetl clanek MfD a tam psali o tom ze je spousta veci neschvalenych a jako doporuceni tam bylo: nejlepe pouzivejte vzdy originalni doplnky vyrobce vaseho automobilu :), proste rada nad zlato

SkejT

Příspěvek od SkejT »

to je pekna rada,ale uz tam nepisi ze takove narazniky stoji nekolika nasobne vic nez ty neschvalene

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Cena je rozhodujici faktor... 8)
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

záleží na tom kolikrát tě švestky chytnou... když jen jednou za měsíc, tak se ti to vyplatí :idea:
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

Lipi píše:tak doufam ze to bude ok, dneska jsem totiz cetl clanek MfD a tam psali o tom ze je spousta veci neschvalenych a jako doporuceni tam bylo: nejlepe pouzivejte vzdy originalni doplnky vyrobce vaseho automobilu :), proste rada nad zlato
:lol: ale jak to vezmeš já mám všechno s atestací tuv timpádem když mám německý auto tak je to ok :lol: ne neni tady sme sto let za vopicema a když bude polda kurva vosolí tě stejně :roll:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

No za nárazník jsem ještě flast nedostal se mnou stále řeší fólie !!! No jo co se dá dělat !

Lipi

Příspěvek od Lipi »

btw.: uvazuju o clonitku na predni okno, za to se doufam pokuty nedavaj

amogh

Příspěvek od amogh »

za clonitko davaj a za ten naraznik muzou hold taky i kdyz ma seidl na vse TUV
Touran BMM

Lipi

Příspěvek od Lipi »

i za clonitko?? hmm to je teda stav :(

amogh

Příspěvek od amogh »

to je logicky ne :-) vzdyt je to nalepka pres okno
Touran BMM

Lipi

Příspěvek od Lipi »

to je i dalnicni znamka a za to pokutu nedostanes, leda pokud ji nemas a zrovna jedes po dalnici :wink:

Komár 1981
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Komár 1981 »

Lipi píše:to je i dalnicni znamka a za to pokutu nedostanes, leda pokud ji nemas a zrovna jedes po dalnici :wink:
v tom pripade si udelej clonitko ve velikosti dalnicni znamky a ses v pohode. ne? :lol:

:: STSC :: Styling & Tuning Scene Czakowitze ::
::Stránky Komára 1981 o Škodě GarPid ZDE!
::

Obrázek

Lipi

Příspěvek od Lipi »

to bych mohl, nashromazdim stary dalnicni znamky nalepim je vedle sebe a bude z toho clonitko

milos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milos »

tady je snad pulka temat spojena s stk a policii...

podle me je jasny, ze kdyz narazis na vola, tak bude buzerovat kvuli cemukoliv (nedavno mi nekdo rikal, ze mu kontrolovali kazdej obvaz v lekarnicce, jestli neni proslej :D ) a kdyz potkas normalniho policajta a chovas se slusne tak je vse ok. takze ja myslim ze si na auto muzes dat celkem cokoliv a pokud to neni nejaka extra blbost tak te nebudou buzerovat vic, jen se s nima misto lekarnicky nebo vesty budes dohadovat o narazniku...

stk je taky jeden velkej bordel, a kdyz neuznavaj TUV tak se hold musi jinou cestou... ikdyz je to naprosta blbost: proc vec, ktera splnuje prisnejsi EU normy nesplnuje automaticky ty nase???

ale ja osobne s policii nemam moc problemy, posledni dobou narazim na ty slusny. ted me 2x staveli a neplatil sem nic... trochu vse okouknul, dekuji, nashledanou... tak to ma podle me byt. ne hledat dokud neco nenajde.

obecne se mi vyplaci jednat s nima slusne, ale tak, jeko ze ja je platim ze svejch dani, tudiz oni jsou tu kvuli me. ne aby me buzerovali

Darden
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darden »

Co třeba znamená extra blbost :hmm:

street.racer
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od street.racer »

Co je to ten sajdl? :lol:

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

já jsem prošel s stínícím pásem na čelním skle 15 cm vysokým a polepeným šachovnicí a nápisem STK v pohodě. komplet zadek mám zatmavenej a též v poho. několikrát jsem byl stavěnej a todle je vůbec nezajímalo. holt asi dobrej kraj.

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

Anonymous píše:já jsem prošel s stínícím pásem na čelním skle 15 cm vysokým a polepeným šachovnicí a nápisem STK v pohodě. komplet zadek mám zatmavenej a též v poho. několikrát jsem byl stavěnej a todle je vůbec nezajímalo. holt asi dobrej kraj.
:lol: no jo když tam máš napsáno STK v pohodě to voni tě nechaj :wink:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

Benelli_2000
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Benelli_2000 »

YANEK píše:
Anonymous píše:já jsem prošel s stínícím pásem na čelním skle 15 cm vysokým a polepeným šachovnicí a nápisem STK v pohodě. komplet zadek mám zatmavenej a též v poho. několikrát jsem byl stavěnej a todle je vůbec nezajímalo. holt asi dobrej kraj.
Taky jsem to tak pochopil. Každopádně je stínítko s nápisem "STK v pohodě" rulézní záležitost :lol:

SkejT

Příspěvek od SkejT »

Benelli_2000 píše:
YANEK píše:
Taky jsem to tak pochopil. Každopádně je stínítko s nápisem "STK v pohodě" rulézní záležitost :lol:
az moc rulézní

OXiDE.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OXiDE.cz »

Lipi píše:to bych mohl, nashromazdim stary dalnicni znamky nalepim je vedle sebe a bude z toho clonitko
Hmm, tušim že na dálniční známce je napsáno, že máš odstranit tu starou :twisted:

.... teda jako starou dálniční známku :lol:
Felda forever

FOG

Příspěvek od FOG »

OXiDE.cz píše:
Lipi píše:to bych mohl, nashromazdim stary dalnicni znamky nalepim je vedle sebe a bude z toho clonitko
Hmm, tušim že na dálniční známce je napsáno, že máš odstranit svou starou :twisted:
:smich: :smich:
štyrykrátštyry tédéí

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Obrázek

Já mam tohle, je to fólie a je přes ní trochu vidět, ale proti sluníčku dobrý. Na STK se moh posrat a nakonec mě kvůli tomu a pneu nepustil. Jiank policatji na to nikdy neřekli ani prd, jen jeden strčil hlavu dovnitř a kouknul jestli je skrz ní vidět a když zjistil že jo, tak mi vrátil doklady a jel sem pryč :D
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“