Prave to jediny jsem myslelinstalater píše:tož aspoň že ti zavolali
Ukradena Supristova cervena Toyota Supra MK3 - NALEZENA
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
-
Ritchma nepřihlášen
-
Návštěvník
Nazdar Ritchi,kde se dá ještě koupit GTI mag? docela rád bych se mrk na svý auto v časáku mavaniAnonymous píše:To sem rád. Zrovna sem si z cartechu přivez novej GTI mag a koukám jak tam Honza blbne na strahově a říkám si - tak to už je kvůli nějakýmu debilovi asi minulost. Tak sem rád že se našla![]()
Musí to být radost jí zase vidět
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
-
tojebordel.
a mozna proto je/bylo tu vic nez 200 uzivatelu bez prispevkuLaconi píše:Hmm špatnej nápad to sice neni, ale ragistrace trvá chvilku a pokud sem leze někdo kdo tady chce tipovat auta tak to pro něj neni problémextreme píše:Nu tohle je v prdeli...osobně bych pro začátek zakázal přístup anonymů do tohodle fora.
Jestli mylsíš toho co myslím já, tak asi oba myslíme dobřeEU_CZE_KILLER píše:pockat je to ten kteryho myslim?Suprista 7M-GTE píše:No,tak už jsem se i registrovalnebo nekdo jinej?
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
Neni to časopis, ale CD a neni na prodej, ale zadarmo a já dostal jeden díl na BBTP (sraz na černym mostě) a druhý v cartechuAnonymous píše:Nazdar Ritchi,kde se dá ještě koupit GTI mag? docela rád bych se mrk na svý auto v časáku mavaniAnonymous píše:To sem rád. Zrovna sem si z cartechu přivez novej GTI mag a koukám jak tam Honza blbne na strahově a říkám si - tak to už je kvůli nějakýmu debilovi asi minulost. Tak sem rád že se našla![]()
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
ChcemRitchma píše:Neni to časopis, ale CD a neni na prodej, ale zadarmo a já dostal jeden díl na BBTP (sraz na černym mostě) a druhý v cartechuAnonymous píše:Nazdar Ritchi,kde se dá ještě koupit GTI mag? docela rád bych se mrk na svý auto v časáku mavaniAnonymous píše:To sem rád. Zrovna sem si z cartechu přivez novej GTI mag a koukám jak tam Honza blbne na strahově a říkám si - tak to už je kvůli nějakýmu debilovi asi minulost. Tak sem rád že se našla![]()
323ci
Si pro to dojeď do jižních čechEU_CZE_KILLER píše:ChcemRitchma píše:Neni to časopis, ale CD a neni na prodej, ale zadarmo a já dostal jeden díl na BBTP (sraz na černym mostě) a druhý v cartechuAnonymous píše:Nazdar Ritchi,kde se dá ještě koupit GTI mag? docela rád bych se mrk na svý auto v časáku mavanitakze rychle dodej
Function > Form
Function > Form
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
Milevsko, zhruba 30km z Tábora. Ale nevim jak tu budu. Furt cestuju mezi Milevskem a Prahou a sem tam PísekEU_CZE_KILLER píše:Kam presne? ted nekdy bych mohl byt Tabor, Roudna, SobeslavRitchma píše:Si pro to dojeď do jižních čechEU_CZE_KILLER píše:Chcemtakze rychle dodej
Function > Form
Function > Form
- Torontak
- Kontaktovat uživatele:
a co pachatele, to je nidko nevidel jak utíkaji od auta, nebo to někde nebyly kamery?
Ty co maj prachy si koupí auto, ty co je nemaj se zabijou jinak!
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com