To sem rád. Zrovna sem si z cartechu přivez novej GTI mag a koukám jak tam Honza blbne na strahově a říkám si - tak to už je kvůli nějakýmu debilovi asi minulost. Tak sem rád že se našla
Musí to být radost jí zase vidět
Anonymous píše:To sem rád. Zrovna sem si z cartechu přivez novej GTI mag a koukám jak tam Honza blbne na strahově a říkám si - tak to už je kvůli nějakýmu debilovi asi minulost. Tak sem rád že se našla
Nazdar Ritchi,kde se dá ještě koupit GTI mag? docela rád bych se mrk na svý auto v časáku mavani
Suprista 7M-GTE píše:No,tak už jsem se i registroval
Gratuluju
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Suprista 7M-GTE píše:No,tak už jsem se i registroval
pockat je to ten kteryho myslim? nebo nekdo jinej?
Jestli mylsíš toho co myslím já, tak asi oba myslíme dobře
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Anonymous píše:To sem rád. Zrovna sem si z cartechu přivez novej GTI mag a koukám jak tam Honza blbne na strahově a říkám si - tak to už je kvůli nějakýmu debilovi asi minulost. Tak sem rád že se našla
Nazdar Ritchi,kde se dá ještě koupit GTI mag? docela rád bych se mrk na svý auto v časáku mavani
Neni to časopis, ale CD a neni na prodej, ale zadarmo a já dostal jeden díl na BBTP (sraz na černym mostě) a druhý v cartechu
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Neni to časopis, ale CD a neni na prodej, ale zadarmo a já dostal jeden díl na BBTP (sraz na černym mostě) a druhý v cartechu