Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Lubo> Rado se stalo, pro cleny cokoliv
Zkus to s mladou nejak osefovat, at se tam ukazem v co nejhojnejsim poctu.. Jinak zadny strach, Dan to nafoti. Stejne budem muset udelat foto vsichni, kvuli strankam. ale pozor, Danuv fotak nebezpecne pritahuje baby 
Dan> Jo, je to fotka nejak cerstve, kdyz jsem si karu privez z Praglu. Ty dva roky to bude. Treba nejaka zmena, ne? Je to celkem brutus foto, si myslim.
Martin> Kurna, jak se jmenuji ty bazmeky na poloosy, co uz mam vychechlane a mam je objednat? Uz jsem to nejak zapomnel. Jinak jestli chces taky ten podpis s linkem, tak mi posli na mail nebo SZ sve heslo a ja to predelam. Strilecka me nejak nechytla. Radeji bych zaparil auta.
Mimochodem, co kdybychom se nektry vecer domluvili, zavolali do Duny, jestli by bylo mozne domluvit si projekci rychle a Zbesile 2. je mi jasne, ze uz jsme to vsichni videli, ale na tom platne a s dobrym zvukem, v mistnosti primo na projekce to bude cool. Sound na plne kule, co rikate?? Ja bych byl PRO!!!

Dan> Jo, je to fotka nejak cerstve, kdyz jsem si karu privez z Praglu. Ty dva roky to bude. Treba nejaka zmena, ne? Je to celkem brutus foto, si myslim.
Martin> Kurna, jak se jmenuji ty bazmeky na poloosy, co uz mam vychechlane a mam je objednat? Uz jsem to nejak zapomnel. Jinak jestli chces taky ten podpis s linkem, tak mi posli na mail nebo SZ sve heslo a ja to predelam. Strilecka me nejak nechytla. Radeji bych zaparil auta.
Mimochodem, co kdybychom se nektry vecer domluvili, zavolali do Duny, jestli by bylo mozne domluvit si projekci rychle a Zbesile 2. je mi jasne, ze uz jsme to vsichni videli, ale na tom platne a s dobrym zvukem, v mistnosti primo na projekce to bude cool. Sound na plne kule, co rikate?? Ja bych byl PRO!!!
Live4Ride Syndicate
Sly>projekcni tel doma sice nemam ale zvuk docela dobrej tel pouhych 63 ale 100hz a bylo by to zadarmo. plazma bude az pristi rok . tak jedine potom počkat a bude to no.1.to jako myslis ze bych tam mel vystavovat nakladak??? v orlove neeeeeee tady me kazdej znaaaaaa a mam tady totalniho zlutyho konkurenta komplet plasty podlozky maska no proste lakyrka takze jaaaa -100 bodu v orlove nemuzu leda jako divak neblaznete chlapi propichaj mi pneumatiky potom u baraku. orlovsti blazni.
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Lubo> Klid, neni to zadna oficialni tuning akce. Poradaji to nejaci kluci z Havirova. Proc v Orlove? Protoze je tam udajne lepsi plac, nez u nich v Havirove. Orlovaku tam urcite moc nebude. Zlutak uz vubec ne. Minule tam byly spise skudky a tuzing vozidla. Proc tam jedem? Pokud bude pekne pocasi, tak co doma. Ver tomu, ze tam budes mit jedno z nejhezcich vozidel, tak proc se nepredvest. Dame scuka par minut pred zacatkem treba na Shellce, nalepime nalepku a jedem udelat malou reklamu nasemu klubiku. Takze zadny strach. 

Live4Ride Syndicate
sly>no ohlasy jsou uz tady ani sem jeste nikde nebyl psal mi kamos jestli se pry za orlovou stydim???? tak sem mu napsal ze jooooooooo... nevym jak to bude s casem ale pokusim se neco vymyslet ale vazne si nejsem jisty ale pro klub bych to udelal rad nooooo preci reklama 

VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Lubo> Neni to o meste, ale o lidech. Snazime se navzajem si pomahat, poradat spolecne akce, proste blbnout. Vsak jsi v nedeli videl. Nuda mam pocit neni 
Jasne, uvidis, jak ti to casove vyjde. Kazdopadne z Orlove si hlavu nedelej. pokud budes mit chut a cas, budem radi, kdyz s nama na ten srazik vyrazis.

Jasne, uvidis, jak ti to casove vyjde. Kazdopadne z Orlove si hlavu nedelej. pokud budes mit chut a cas, budem radi, kdyz s nama na ten srazik vyrazis.
Live4Ride Syndicate
Mimochodem, co kdybychom se nektry vecer domluvili, zavolali do Duny, jestli by bylo mozne domluvit si projekci rychle a Zbesile 2. je mi jasne, ze uz jsme to vsichni videli, ale na tom platne a s dobrym zvukem, v mistnosti primo na projekce to bude cool. Sound na plne kule, co rikate?? Ja bych byl PRO!!![/quote]
Ty bazmekty se jmenujou normalne...matky na poloosy 2kusy
Na tu projekci bych šel ale musi tam byt domluvene i baby

Mimochodem, co kdybychom se nektry vecer domluvili, zavolali do Duny, jestli by bylo mozne domluvit si projekci rychle a Zbesile 2. je mi jasne, ze uz jsme to vsichni videli, ale na tom platne a s dobrym zvukem, v mistnosti primo na projekce to bude cool. Sound na plne kule, co rikate?? Ja bych byl PRO!!![/quote]
Ty bazmekty se jmenujou normalne...matky na poloosy 2kusy
Na tu projekci bych šel ale musi tam byt domluvene i baby

Martin> Ja jsem banan, matky na poloosy
jsem cekal, ze to bude mit nejaky hybridini nazev. Baby? No tak snad jedine ze bychom prevlekli Dana za babu. Nebo by mohl vzit maminu s dcerou

Hele, ale s tim filmem to myslim vazne. Chtel bych si to vychutnat na platne s kvalitnim zvukem. Mam pocit, ze by to mohlo byt jeste lepsi, nez v kine. Mensi sal, komornejsi prostredi.

Hele, ale s tim filmem to myslim vazne. Chtel bych si to vychutnat na platne s kvalitnim zvukem. Mam pocit, ze by to mohlo byt jeste lepsi, nez v kine. Mensi sal, komornejsi prostredi.
Live4Ride Syndicate
Jo, jo. Lubos ma paradni karu. Jsem na to cumel, jak na zjeveni, kdyz se priritil k Albertu.
Jinak dalsi pokrok se strankama. Sice takovy neviditelny, ale nas programator odvedl poradny kus prace. Dupal se s tim 15 hodin. Udelal vlastni ceske kodovani stranek. Tzn. spravne zobrazovani ceske diakritiky. Udelil jsem mu za to Rad Zlate Carky (s hackem)
Jinak dalsi pokrok se strankama. Sice takovy neviditelny, ale nas programator odvedl poradny kus prace. Dupal se s tim 15 hodin. Udelal vlastni ceske kodovani stranek. Tzn. spravne zobrazovani ceske diakritiky. Udelil jsem mu za to Rad Zlate Carky (s hackem)

Live4Ride Syndicate