no mate se na co tesit...........timto vyhlasuji konkurz na asistentku predsedy noveho klubu
pozadavky: vek 20-25
vyska 170-180
kozy 3-ky a vic
a hlavne hoooodne bohate rodice.
nabizim sebe, ubytovani ve svem byte a mnohem vic.
velice lakava nabidka, co
Felda (17:08:25 31/07/2008)
ja si kupuji lpg khamo to je hudba budoucnosti
Lubo> Jede s nama kolega, taky Orlovak, se svou Imprezzou WRX, takze T4 je povinnost Skoda, ze crx je na spalcich. Mohli jsme udelat velmi sympatickou mini-kolonu. Zkusim jeste sehnat Davida.
Sly píše:Dupal se s tim 15 hodin. Udelal vlastni ceske kodovani stranek. Tzn. spravne zobrazovani ceske diakritiky.
Toz nove vlastni ceske kodovani stranek sem neudelal, ale dupacka s tim byla. Chyba byla v tom, ze Tomcat v nekterych verzi posila data v requestu v kodovani ISO-8859-1, takze to pojebavalo ceske znaky. Po pulce dne sem nekde vyhledal, ze staci pridat RequestEncoding Filtr, ktery to dycinky prekoduje do ISO-8859-2.
Proste jsem amater
Dneska jsem se dupal s upravou textu, podobne jako je tady - tedy ze se prevede na tucne pismo a na kurzivu. Pak sem dokoncil pridavani noveho clanku (novinky, vzkazu, ..).
Jo to bych se mohl rovnou zeptat... Staci vam v clancich a pak v diskusnim foru to zakladni formatovani textu jako tucne, kurziva a podtrzene? Nebo potrebujete i ty dupacky jako jsou tady na foru (Glow, Shadow, FlipV, ....)? (Samozrejmosti je jeste vkladani obrazku a odkazu)
No a jak tak nad tim premyslim, tak nejlepsi by pak bylo pouzit stejne forum, jako je tady tohle (phpBB). Vsichni jste na nej zvykli a pocitam, ze bych ho v kvalite asi neprekonal. (Tedy ne v nejakem rozumnem casovem horizontu).
kuwaaaaa chlapi si delate prdel bo coooooooo vzdyt je to jenom nakladak s vetšima kolama tož neserttttteeee. tak tu projekci by sme mohly zajit anebo zajezdit tam ty auta??????uz tekovej napad tady padnul. urcite by se lip ovladaly takze vsichni i ti bez maturity .ale nevim kdy je toho tak na 36hodin denně a me takkkk bolej zada. dan s parukou a v sukni noooo do toho bych šel
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
Sly píše:Lubo> Jede s nama kolega, taky Orlovak, se svou Imprezzou WRX, takze T4 je povinnost Skoda, ze crx je na spalcich. Mohli jsme udelat velmi sympatickou mini-kolonu. Zkusim jeste sehnat Davida.
pokusim se nooooo
woman's car my Touareg
Dan píše:no mate se na co tesit...........timto vyhlasuji konkurz na asistentku predsedy noveho klubu
pozadavky: vek 20-25
vyska 170-180
kozy 3-ky a vic
a hlavne hoooodne bohate rodice.
nabizim sebe, ubytovani ve svem byte a mnohem vic.
Sly píše:Lubo> Jede s nama kolega, taky Orlovak, se svou Imprezzou WRX, takze T4 je povinnost Skoda, ze crx je na spalcich. Mohli jsme udelat velmi sympatickou mini-kolonu. Zkusim jeste sehnat Davida.
no tak to modre Subaru mě zajima tak trochu učurkavam když slyším ten zvuk motoruuuuuu
woman's car my Touareg
Tak predstavuji vam naseho pana programatora I kdyz s Danem a s Martinem jsem uz seznamoval.
Jinank kluci mate jedinecnou prilezitost vyjadrit se k budoucim strankam. Udela je tak, jak budem chtit.
matesa> Myslim, ze se vsichni shodnem na to, ze forum muzeme pouzivat tohle. Stacil by jen nejaky redirect na tyhle stranky. A na tech nasich muzem udelat jen nejaky mini on-line chatter-box. Tak kluci piste. Jinak pekny avatar nerikej, ze je to to tve
Sly píše:Tak predstavuji vam naseho pana programatora I kdyz s Danem a s Martinem jsem uz seznamoval.
Jinank kluci mate jedinecnou prilezitost vyjadrit se k budoucim strankam. Udela je tak, jak budem chtit.
matesa> Myslim, ze se vsichni shodnem na to, ze forum muzeme pouzivat tohle. Stacil by jen nejaky redirect na tyhle stranky. A na tech nasich muzem udelat jen nejaky mini on-line chatter-box. Tak kluci piste. Jinak pekny avatar nerikej, ze je to to tve
ja jestli muzu neco rict necham to ve vasich rukou urcite viš o co goooo takze jak to bude tak to bude ja nemam namitek
woman's car my Touareg
Sly píše:Myslim, ze se vsichni shodnem na to, ze forum muzeme pouzivat tohle. Stacil by jen nejaky redirect na tyhle stranky. A na tech nasich muzem udelat jen nejaky mini on-line chatter-box. Tak kluci piste. Jinak pekny avatar nerikej, ze je to to tve
Jo, je to moje kara, ale je ted v servisu, tak chodim pesky, pripadne jezim Cliošem (nudna seriovka od mamy
Redirect no problem, nejaky chat taky, a nejake obycejne forumko taky bude.