Taboo píše:
Stejne tak, to Mitsu 3000GT VR4 je rychlejsi ve slalomu a na skidpad, nez treba 96 Acura NSX, takze pokud tvrdis, ze to VR4 je nejak tezkopadne, tak ta NSX je pak podle tvych standartu jeste tezkopadnejsi.
mozno by nebolo uplne od veci si ujasnit ce presne myslite pod "tazkopadny"
ak to je POCIT tazkopadnosti, tak to nic nemeni na tom, ze NSX je pomalsia.
Klasik píše:Pánové, rád bych vám všem poděkoval (zejména Mr. Taboo a Mr. Skala ale i Mr. No_name a Mr. street.racer) za rady a doporučení. Elektriky bych se v tomhle případě nebál, je třeba vzít v úvahu, že M3000 není už žádný nováček a elektrika postupně může odejít. Jediný z čeho mám teď trochu obavy je převodovka. Dávat eventualních 200.000 Kč za novou se mi moc nechce.
Klíd,mám doma 6q z toho novějšího modelu,kterej chceš (má kapku špatnou trojku,ale normálně ta převodovka jede)
Celica2.0GTI píše:Supry jsou taky 4wd ne? Tedy u mk3 některý byli
Kam až moje pamět sahá, nevím o žádné Supře Mk.III natož pak o Mk.IV která by byla AWD. Troufám si říct, že neexistuje ani jedinej kus na celičké planetě
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
takovej kruh, jezděj autem dokola a sleduje se při jaký rychlosti se to utrhne, koukni někdy na motorvision tam to dělaj při testech, polejvaj to i vodou.. nebo si zahraj Gran turismo
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
jenom takovej malej dotaz,jakej konkrétní rozdíl,kromě méne je mezi Dodge Stelth(snad správně) a Mitsubishi GT3000??????
Dodge je v inzerátech levnější.....
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......
Dodge je klonem Micky vzniklej kooperací mezi Mit a Dodge něco asi jako Eclipse a Talon, mě se teda líbí víc Micka. Někdo mi tuhle tvrdil, že Stealth jede víc ??
mě se zas líbí víc ten stealth, hlavně ten zadek je špičkovej, ten bumerang u R/T .. myslim teda u tý nejnovější verze, ty starší mi připadaj uplně jako M3000, jako by mezi nima nebyl rozdíl ani v designu..
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
street.racer píše:Taboo: Sakra chlape vzdyt jsem Ti psal Skyline pochazi z okruhu, a srovnavat tady tyhle 2 auta pouze na sprintech je podle me nesmysl.
Ja jsem nikde Skyline a VR4 ve sprintech nesrovnaval. Tady je, co jsi napsal:
street.racer píše:Realita je takova, ze 3000GT se na okruzich, ani na drag neradi mezi auto co zajizdeji dobry cas...
Pro mne je 10.5 v 1/4 mile VELICE dobry cas pro jakekoliv auto - i presto, ze mnohe Eva anebo Skyline jsou v JPN rychlejsi. Co se tyce okruhu, jeden z nejlepsich japonskych jezdcu, ktery ridil treba taky McLaren F1 GTR v Le Mans, vozy v Formula 3, F3000 a JTCC - a ted se zucastnuje i japonske verze Nascar, Akihiko Nakaya si vybral 400 HP Mitsu GTO postavene firmou Puma Racing pro zavody na okruzich ve tride N1, kde s nim dosahoval velice dobrych vysledku. Kdyz tomu GTO/VR4 da prednost pred Skyline, Supra anebo Evo i opravdova zavodni legenda v JPN jako Akihiko Nakaya, tak je nemozne pochybovat o kvalitach, schopnostech a potencialu toho samotneho auta.
dosahoval velice dobrých výsledků?? takže ne nejlepších výsledků. no podle mě si vybral mitsu proto, že už je starší pán a nechtěl zbořit třeba supru.