Čirá optika - kde všude lze sehnat
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nebyly to náhodou světla Morette?Fx píše:OXiDE.cz: Ja kdysi nasel nejaky cockovy, ptal jsem se na ne potom v CAT Tuningu a pry by je dokazali sehnat, ale cenovka kolem 20 tisic a stejne by to nebylo homologovany, tak me napadla lepsi/levnejsi varianta - nacpat tam bixenony a nechat vybrousit sklo na svetle (to lze)...
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
Se chci optat, snad mne nevyf..., nemate nekdo kontakt na Dacku Logana - sem se do toho pustil, a svetylka by byly booooooooziiiiiiii, ty seriovky jsou fakt hnus........

--------------------------------------------
www.autoklubdacia.cz
www.http://dacialogan.unas.cz/FORUM/
--------------------------------------------
www.autoklubdacia.cz
www.http://dacialogan.unas.cz/FORUM/
tady je taky jeden odkaz...
http://fk-automotive.de/
http://fk-automotive.de/
ex: Vaginateur "Megí", 96, 1,6i 55 kW
ex: Vaginateur Laguna II Grandtour, 1,9 dCi, 88 kW, privilége
ex: "Black Hawk" Pug 106, 1,2 44 kW
ex: pěškobus
ex: Oo=[][]=oO Bimmer e36 318iS
nyní: Oo=[][]oO Helmut von Bleifreistein
Misto toho vybrusu skla bych popřemýšlel o tom si nechat udělat podle origo kvalitní čiré překrytí. www.autovelek.cz Na těch stránkách nic nenajdete, ale když si zavoláte, tak vám řekne víc. Viděl sem to jak to má a felícii dělaný. Dal si tam nějak divně xenony a musel si ty překryty světel nechávat dělat s takovou vyvýšeninou.........Fx píše:OXiDE.cz: Ja kdysi nasel nejaky cockovy, ptal jsem se na ne potom v CAT Tuningu a pry by je dokazali sehnat, ale cenovka kolem 20 tisic a stejne by to nebylo homologovany, tak me napadla lepsi/levnejsi varianta - nacpat tam bixenony a nechat vybrousit sklo na svetle (to lze)...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- Šigy
- Kontaktovat uživatele:
Máš fotoRitchma píše:Misto toho vybrusu skla bych popřemýšlel o tom si nechat udělat podle origo kvalitní čiré překrytí. www.autovelek.cz Na těch stránkách nic nenajdete, ale když si zavoláte, tak vám řekne víc. Viděl sem to jak to má a felícii dělaný. Dal si tam nějak divně xenony a musel si ty překryty světel nechávat dělat s takovou vyvýšeninou.........Fx píše:OXiDE.cz: Ja kdysi nasel nejaky cockovy, ptal jsem se na ne potom v CAT Tuningu a pry by je dokazali sehnat, ale cenovka kolem 20 tisic a stejne by to nebylo homologovany, tak me napadla lepsi/levnejsi varianta - nacpat tam bixenony a nechat vybrousit sklo na svetle (to lze)...

Subaru Impreza GT
ex: felDa 1,9
ex: felDa 1,9
jak je to s tim vybrooušením nebo překrytím?? dá se s tim v pohodě projít na technický?? dyk to neni homologovaný.Ritchma píše:Misto toho vybrusu skla bych popřemýšlel o tom si nechat udělat podle origo kvalitní čiré překrytí. www.autovelek.cz Na těch stránkách nic nenajdete, ale když si zavoláte, tak vám řekne víc. Viděl sem to jak to má a felícii dělaný. Dal si tam nějak divně xenony a musel si ty překryty světel nechávat dělat s takovou vyvýšeninou.........Fx píše:OXiDE.cz: Ja kdysi nasel nejaky cockovy, ptal jsem se na ne potom v CAT Tuningu a pry by je dokazali sehnat, ale cenovka kolem 20 tisic a stejne by to nebylo homologovany, tak me napadla lepsi/levnejsi varianta - nacpat tam bixenony a nechat vybrousit sklo na svetle (to lze)...
Felda forever
můžu se zeptat kdo udělal tu formu do které se čočky vkládaj a kolik cm maj čočky na hloubku děkuju!SkejT píše:Fabos píše:Ty světal na tvýho rovera taam jsou. já bych spíš potřeboval na 400. ale ty nikde nejsou. mám civica 5D a ten má shodnou kastli s roverem.Jsem nasel,mrkni na to
Seat Toledo 1.9. TDi 81,5 Kw MAGNUS
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
to nevim,nasel jsem to na anglickem foru.Kdyz tak mrkni na www.mg-rover.org,tam ti urcite poradiHONZA_013 píše:můžu se zeptat kdo udělal tu formu do které se čočky vkládaj a kolik cm maj čočky na hloubku děkuju!SkejT píše:Fabos píše:Ty světal na tvýho rovera taam jsou. já bych spíš potřeboval na 400. ale ty nikde nejsou. mám civica 5D a ten má shodnou kastli s roverem.Jsem nasel,mrkni na to
Pred 14 dny jsem si objednal na www.mzb.cz LED-svetla na meho exota,tak cekam az my prijdou.Musely se objednat z Nemecka.

hmm a ná moje nikdo nic nedělá! 

www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
teĎ se mi podařilo zjistit že je v budoucnu budou vyrábět
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
chtel jsem se zeptat, nevite, kde by se daly tyto (kliknete na tu druhou lupu, zobrazi se cerny) angel eyes sehnat levneji (o trosku vice levneji
) nez za uvedenych 299 EUR? docela dost se mi libi, ale na ceskych webech jsem je jeste nenasel 

ex: Vaginateur "Megí", 96, 1,6i 55 kW
Opel Astra F Caravan
Nevíte prosím někdo, kde se dají sehnat čiré zadní lampy na Astru F kombi? Na netu jsem nalezl pouze na klasickou astru.. 

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vendy píše:Pripojuju se k poptavce na zadni lampy Astra F !!! mavani

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
Tak to je docela na prd, ale diodový se mi vyrábět nechce, bo na to nemám ani podmínky ani finance. Máte někdo další nápad (ale normální)?
- Přílohy
-
- Tahle je moje . . .
- a003.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 1144 x
-
- a002.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 1144 x
-
- . . . a taková by se mi teda sakra líbila!!!
- Astra_cool.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 1144 x
Astra F Caravan 1.6 8V r.95
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

- Přílohy
-
- mexx2.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 1138 x

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

- Přílohy
-
- 2.jpg (75.04 KiB) Zobrazeno 1438 x

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vendy píše:To Yanek: máš recht, když se chce, všechno jde!!!
Jinak pánové, dneska se loučím, v 1. 15 vstávám a jedu s pečivem. Nevím proč, ale voni tu lidi snad chtějí ráno čerstvej chleba či co !?!