Fx píše:OXiDE.cz: Ja kdysi nasel nejaky cockovy, ptal jsem se na ne potom v CAT Tuningu a pry by je dokazali sehnat, ale cenovka kolem 20 tisic a stejne by to nebylo homologovany, tak me napadla lepsi/levnejsi varianta - nacpat tam bixenony a nechat vybrousit sklo na svetle (to lze)...
Se chci optat, snad mne nevyf..., nemate nekdo kontakt na Dacku Logana - sem se do toho pustil, a svetylka by byly booooooooziiiiiiii, ty seriovky jsou fakt hnus........
Fx píše:OXiDE.cz: Ja kdysi nasel nejaky cockovy, ptal jsem se na ne potom v CAT Tuningu a pry by je dokazali sehnat, ale cenovka kolem 20 tisic a stejne by to nebylo homologovany, tak me napadla lepsi/levnejsi varianta - nacpat tam bixenony a nechat vybrousit sklo na svetle (to lze)...
Misto toho vybrusu skla bych popřemýšlel o tom si nechat udělat podle origo kvalitní čiré překrytí. www.autovelek.cz Na těch stránkách nic nenajdete, ale když si zavoláte, tak vám řekne víc. Viděl sem to jak to má a felícii dělaný. Dal si tam nějak divně xenony a musel si ty překryty světel nechávat dělat s takovou vyvýšeninou.........
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Misto toho vybrusu skla bych popřemýšlel o tom si nechat udělat podle origo kvalitní čiré překrytí. www.autovelek.cz Na těch stránkách nic nenajdete, ale když si zavoláte, tak vám řekne víc. Viděl sem to jak to má a felícii dělaný. Dal si tam nějak divně xenony a musel si ty překryty světel nechávat dělat s takovou vyvýšeninou.........
jak je to s tim vybrooušením nebo překrytím?? dá se s tim v pohodě projít na technický?? dyk to neni homologovaný.
nic se mi nepodarilo najit.
---> pokusit tam hodit nejake svetla,ktere maji podobny tvar,nebo najit nekoho kdo by dokazal nejak udelat novy,nebo predelat stary svetla
chtel jsem se zeptat, nevite, kde by se daly tyto (kliknete na tu druhou lupu, zobrazi se cerny) angel eyes sehnat levneji (o trosku vice levneji ) nez za uvedenych 299 EUR? docela dost se mi libi, ale na ceskych webech jsem je jeste nenasel