CENZURA II
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
admini na hovno,zastávaj se špatný strany,nebo aspoň jeden
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
- MujGLOCK.com
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si jen tak náhodně otevřel toto téma protože mě zaujal název.. a řeknu vám přečet jsem si jen tuto jedinou stránku a už sem asi nikdy nevlezu
to si připadáte jako normální civilizovaní lidi?

mikael píše:MAZAT JE HNUS A OMEZOVANI JE KOMOUSSKEJ PREZITEK !!!!
Gajda píše:no já bych to typoval na Miloše................. protože se nasral do toho Xchetu a začal tam dělat chytrýho a rozdávat upozornění............ jinej by se na to asi vysral protože když si to lajcky přeberu tak mi to na něj ukazuje.........
Eskaláda píše:admini na hovno,zastávaj se špatný strany,nebo aspoň jeden
Chováte se tu hůř než v nějakým bordelu.. tenhle slovník si nechte do hospody a ne na forum. Uvědomte si, že kdyby nebylo dobrý vůle Adminů, tak celý forum není. To co dělaj dělaj bezplatně a co z toho maj? že jim nadáváte, když se snažej udržovat forum v chodu? Občas by jste se nad sebou měli zamyslet sami, než něco řeknete... Jak se mi tak zdá, tak jedinej rozumnej z vás je tu Lexicek...AVR6 píše:Ale dyt mezi sebou si tady naschvaly nedelame ne Lexi? A na ostatni seru stejne jako oni na nas

Přesně tak jsem to myslel..ARV6 píše:to velbloud: Mas v par vecech pravdu, nadavat adminum je blbost, je to nevdecna prace, delat bych to nechtel, jenom slo o to ze nekterym lidem mizely prispevky a jedinej kdo to mohl udelat je nekdo z adminu...

ale teď vážne, než tady někomu neustále nadávat, tak co se zkusit s ním dohodnout a vše vysvětlit???

- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No jo, takhle jak to pises je to jasny, ale kdyz vidim ze v tematu Xchat si delaji 2 cizi exoti co se jim zachce, a adminum je to fuk, zatimco predtim stalym clenum zmizeli prispevky skoro okamzite, tak je to podivny... No zkratka by to chtelo dat funkci moderatora misto Esklady nekomu kdo je tady casto a resil by to hned, tzn. mazat anonymy a atd...
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
No a proč to teda neuděláte? Dyť stačí napsat Miloshovi, a dohodnout se společně na moderátorovi kterej tu je častěji, ne? Všechno je o domluvě, přece když se bude tady jen nadávat a stěžovat si tak se nic nevyřeší... Když zmiznou příspěvky tak se zeptám Admina/moderátora jestli o tom něco neví.. jestli ano, tak to vysvětlí, jestli ne, tak forum mělo už několikrát výpadky a mě zmizely taky už nějaký příspěvky... vše se dá vysvětlit.ARV6 píše:No jo, takhle jak to pises je to jasny, ale kdyz vidim ze v tematu Xchat si delaji 2 cizi exoti co se jim zachce, a adminum je to fuk, zatimco predtim stalym clenum zmizeli prispevky skoro okamzite, tak je to podivny... No zkratka by to chtelo dat funkci moderatora misto Esklady nekomu kdo je tady casto a resil by to hned, tzn. mazat anonymy a atd...

ARV6 píše:No jo, takhle jak to pises je to jasny, ale kdyz vidim ze v tematu Xchat si delaji 2 cizi exoti co se jim zachce, a adminum je to fuk, zatimco predtim stalym clenum zmizeli prispevky skoro okamzite, tak je to podivny... No zkratka by to chtelo dat funkci moderatora misto Esklady nekomu kdo je tady casto a resil by to hned, tzn. mazat anonymy a atd...

Z kopce jede každý auto
- Gajda
- Kontaktovat uživatele:
jj Amogh je náš a stim se dá mluvit jinak................ ostatní neznám a ani je znát nepotřebuju. A jinak ARV6 to vystihl přesně když někdo něco smázne tak by to měl napsat proč a ne bejt ticho jako tichošlápek....... A jestli někdo něco smázl V12ce tak od něj to nemohlo být nic sprostýho...... spíš něco inteligentního a ten kdo to smázl si toho byl moc vědom!!!!!!!! Tak co stoho plyne že člověk kterej tohle dělá by neměl být moderátor!!!!!!!!!!!!!
- MujGLOCK.com
- Kontaktovat uživatele:
Mily priteli, to je jeste slabe kafe oproti tomu co tito jedinci predvadeli jinde. Rac se nahlednout sam:Velbloud píše:Tak jsem si jen tak náhodně otevřel toto téma protože mě zaujal název.. a řeknu vám přečet jsem si jen tuto jedinou stránku a už sem asi nikdy nevlezuto si připadáte jako normální civilizovaní lidi?
mikael píše:MAZAT JE HNUS A OMEZOVANI JE KOMOUSSKEJ PREZITEK !!!!Gajda píše:no já bych to typoval na Miloše................. protože se nasral do toho Xchetu a začal tam dělat chytrýho a rozdávat upozornění............ jinej by se na to asi vysral protože když si to lajcky přeberu tak mi to na něj ukazuje.........Eskaláda píše:admini na hovno,zastávaj se špatný strany,nebo aspoň jedenChováte se tu hůř než v nějakým bordelu.. tenhle slovník si nechte do hospody a ne na forum. Uvědomte si, že kdyby nebylo dobrý vůle Adminů, tak celý forum není. To co dělaj dělaj bezplatně a co z toho maj? že jim nadáváte, když se snažej udržovat forum v chodu? Občas by jste se nad sebou měli zamyslet sami, než něco řeknete... Jak se mi tak zdá, tak jedinej rozumnej z vás je tu Lexicek...AVR6 píše:Ale dyt mezi sebou si tady naschvaly nedelame ne Lexi? A na ostatni seru stejne jako oni na nas
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?t ... sc&start=0