Mikael píše:No to pak musis ten pytel dat nekam jinam.Trebas do budiku.....
Ted cumim Mikael do me reje v kazdym prispevku hajzl jeden ...kua s tim pytlem sem to myslel tak ze treba ta naba bude jina nebo ze je jiny osazeni naby coz je pro auta bez a s pytlem..to my bylo hned jasny ze ze pytel tam nebude ...
V12 píše:No u sedmy byl rozdil mezi bagovym volantem a nebagovym v tisicihranu,ale jak je to u jinych znacek neviim.
aha no vidis, me tam neco taky haprovalo....on to pak overoval a rikal ze tam tu nabu co tam maj nejde...ze ji posle az prijde..dneska uz by mela bejt doma
Mikael píše:No sem na ten volant zvedavej.Jaxe ti s tim jezdi???
No na miste kdyz parkujes je to docela opruz ale jinak pecka...a hlavne sem zjistil ze to tolik nekope do volantu kdyz prejizdim nejaky nerovnosti jak s tim velkym to je zajimavy...akorat strasnej nezvyk jak je malinkatej
Mikael píše:No na miste to je asi dilko.Mas posilovac???
No dovol to vis ze mam .....ale stejne ten malej prumer da zabrat pri parkovani....pekne hrbetem ruky na to muzu skoro zapomenout
a počkej až pojedeš někam dál a budou tam pěkně vyjetý koleje tak po 100 kilometrech budeš rád až dojedeš tam kam chceš. Když jsem stou mojí 28cm jel do Mimoně tak jsem pak měl ruce jako negr
Mikael píše:No na miste to je asi dilko.Mas posilovac???
No dovol to vis ze mam .....ale stejne ten malej prumer da zabrat pri parkovani....pekne hrbetem ruky na to muzu skoro zapomenout
a počkej až pojedeš někam dál a budou tam pěkně vyjetý koleje tak po 100 kilometrech budeš rád až dojedeš tam kam chceš. Když jsem stou mojí 28cm jel do Mimoně tak jsem pak měl ruce jako negr
JJ potvrzuji obzvlast pokud mas velky kola a siroky gumy tak to je fakt uzasnej zazitek
No kdyz mu dava zabrat parkovat a to ma posilovac
Kdyz ma nekdo svaly nemusi mit hned silu. Nerikam ze BIGWORM nema, jen ze to neni pravidlem, protoze vim ze ma
Lexicek píše:No kdyz mu dava zabrat parkovat a to ma posilovac
Kdyz ma nekdo svaly nemusi mit hned silu. Nerikam ze BIGWORM nema, jen ze to neni pravidlem, protoze vim ze ma