CENZURA II
- MujGLOCK.com
- Kontaktovat uživatele:
- MujGLOCK.com
- Kontaktovat uživatele:
Hele Glocku.....neopravuj porad chyby po nekom.Na svete existuji i lide,kteri proste ty chyby delat budou.A to,ze ty je nedelas neznamena,ze se nad ne budes povysovat a ukazovat jim,ze tady to se pise tak a tak.A pokud jsi tady daval odkaz na zasady slusneho chovani tak jiste sam dobre vis,ze povysovani nad nekoho tam nepatri.
- MujGLOCK.com
- Kontaktovat uživatele:
Mikael: ja se nepovysuji, jenom dotycneho upozornuji, kde udelal chybu, aby se poucil a priste to napsal spravne. Naopak, kdybych mu to nerekl, tak by mohl byt pripadne nekdy v budoucnosti nekomu pro smich. 
Gajda: obavam se, ze prazdniny nemam jiz nekolik let a ze bych byl utlacovany se rict take neda.
PS. pise se tvym

Gajda: obavam se, ze prazdniny nemam jiz nekolik let a ze bych byl utlacovany se rict take neda.
PS. pise se tvym
- PinkFloyd01
- Kontaktovat uživatele:
- MujGLOCK.com
- Kontaktovat uživatele:
- PinkFloyd01
- Kontaktovat uživatele:
ne, ja nemam potrebu toho, abych si hral na nejakyho drsnaka, akorat rikam svuj nazor, ktery zni:"Hrajes si na velkyho drsnaka a snazis se tu frajerit". Myslim si, ze na tebe neni nikdo zvedavej.MujGLOCK.com píše:PinkFloyd01: ty si tu na neco hrajes?
PS: vim, ze ty uvozovky v cestine musi byt dycky prvni dole a druhy nahore

- MujGLOCK.com
- Kontaktovat uživatele:
- MujGLOCK.com
- Kontaktovat uživatele:
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak hele Glocku, tohle je posledni moje reakce na tebe. Kdo prvni sdelil nejakej nazor na nekoho i kdyz se te nekdo neptal jsi byl TY, az po tom tvym prvnim prispevku se rozpoutala cela tahle debata...MujGLOCK.com píše:PinkFloyd01: mas pekny nazor, ja mam na tebe taky nazor, ale nemyslim si, ze mam potrebu ho zde za kazdou cenu sdelit - tak jak to cinis ty. Radeji si ho necham pro sebe.
Take sis asi spletl hodinky a holinky, protoze ja sem nechodim kvuli tobe a prekvapive ani kvuli tve zvedavosti.
Ted tady v tvych prispevkach akorat urazis lidi TY a vedes reci ktery nemaji absolutne zadnej smysl a nekoho nezajimaji, myslim ze by bylo rozumny abys sem (na Varskou sekci) prestal prispivat a delat ostudu znacce Glock, kterou sis dal do nazvu. Diky a doufam ze uz se tady nepotkame.
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
MujGLOCK.com na to že máš kolem 150příspěvků a udělal jsi tady co jsi předvedl tak to jsi pěknej ubožáček jelikož mi deš silně na nervy..
vyliž nám všem prdel a jdi do ní
jestli tady kluci napíšoukurva,píča,mrdka,čůrak a navim co ještě tak si toho nevšímej a vůbec,nechápu že jsem lezeš.. fakt nechápu ale asi musíš bejt magor nabo debil nebo idiot

jestli tady kluci napíšoukurva,píča,mrdka,čůrak a navim co ještě tak si toho nevšímej a vůbec,nechápu že jsem lezeš.. fakt nechápu ale asi musíš bejt magor nabo debil nebo idiot

- MujGLOCK.com
- Kontaktovat uživatele:
Mas opravdu zajimavy styl vyjadrovani - ty chyby asi delas schvalne, ze? O tom kdo je debil a nebo idiot bych radeji pomlcel - obrazek si o tom urcite udela kazdy sam.Anonymous píše:MujGLOCK.com na to že máš kolem 150příspěvků a udělal jsi tady co jsi předvedl tak to jsi pěknej ubožáček jelikož mi deš silně na nervy..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A nakonec dekuji za tvou nabidku o vylizani, ale musim te zklamat, nesdilim tve homosexualni choutky, ale preji ti, at si to s ostatnima uzijes. Slunce v dusi

Přestan nas už tady poučovat, jestli te to bavi jdi delat učitele a nech ty lidi co dělaji pravopisny chyby at je delaji, každy jsme nákej, nekdo má 2 vysoká a nekdo učnák ale o tom ten svet je, kdyby nebyli ty intelektualne založeny nebo ty co maji pouze učnák nebyl by ten svět tak pestry, zkus se zamyslet o tom poučovaní těch druhych, myslim že každy by jsme měli začínat u sebe co mysliš.....
BBS Motorsport
- MujGLOCK.com
- Kontaktovat uživatele:
Pokud ty chyby nebude doplnovat o nadavky mirene primo proti me osobe, tak toho s dovolenim nenecham. Jinak mas pravdu, ze dotycny ma zrejme ucnak - protoze odjinud by ho hodne rychle vypakovali.zvooky píše:Přestan nas už tady poučovat, jestli te to bavi jdi delat učitele a nech ty lidi co dělaji pravopisny chyby at je delaji, každy jsme nákej, nekdo má 2 vysoká a nekdo učnák ale o tom ten svet je, kdyby nebyli ty intelektualne založeny nebo ty co maji pouze učnák nebyl by ten svět tak pestry, zkus se zamyslet o tom poučovaní těch druhych, myslim že každy by jsme měli začínat u sebe co mysliš.....
- MujGLOCK.com
- Kontaktovat uživatele:
Obavam se, ze z nekterych nemusim vubec nic delat, protoze oni to zvladnou lepeV12 píše:Tak a ja bych to uzavrel tim, ze bysme mohli prestat reagovat na jeho prispevkykdyz se s nim nikdo nebude dohadovat,bude tu uz konecne klid....on si snad ukoji sve intelektualni ego tim, ze nam to tu vsem vysvetlil, udelal z nas negramoty,debily atd. a bude klid;-)

- MujGLOCK.com
- Kontaktovat uživatele:
Mily Glocku.Usoudil jsem,ze nadavat sproste je spatne.Proto chodim jednou tydne na msi a za kazdym klenim si odrikavam pet otcenasku.Za veskere sve zmeny vdecim tobe.Dokonce jsem se i naucil nadavat na vysoke intelektualske urovni a po promysleni vsech okolnosti jsem usoudil toto.....Jsi odiozni element,pro něhož progmatická dogmata jsou primárním atributem.
- MujGLOCK.com
- Kontaktovat uživatele:
Je videt, ze mimo alternativne inteligentnich, pripadne emocionalne svebytnych jedincu, kteri jsou zrejme nedoubytovani, ci jsou primo s nedostatkem melaninu, se tu vyskytuji i jedinci, kteri to maji v hlave srovnano. Nicmene ja tu ve vztahu k temto zrale roztrzitym jedincum nechci pomijet reciprocni povahu vzdelavaciho procesu a i presto, ze tito jedinci me dohaneji k okrajove mentalni aktivite, jim budu paralelne zpristupovat informace o pravopisu. Doufam, ze dalsi debata bude na kulturne senzitivni urovni a tito, vesmes jedinci s dermatologicky svebytnou pleti, prestanou byti neindoktrinovani.Mikael píše:Mily Glocku.Usoudil jsem,ze nadavat sproste je spatne.Proto chodim jednou tydne na msi a za kazdym klenim si odrikavam pet otcenasku.Za veskere sve zmeny vdecim tobe.Dokonce jsem se i naucil nadavat na vysoke intelektualske urovni a po promysleni vsech okolnosti jsem usoudil toto.....Jsi odiozni element,pro něhož progmatická dogmata jsou primárním atributem.