krásnej projevMujGLOCK.com píše:Je videt, ze mimo alternativne inteligentnich, pripadne emocionalne svebytnych jedincu, kteri jsou zrejme nedoubytovani, ci jsou primo s nedostatkem melaninu, se tu vyskytuji i jedinci, kteri to maji v hlave srovnano. Nicmene ja tu ve vztahu k temto zrale roztrzitym jedincum nechci pomijet reciprocni povahu vzdelavaciho procesu a i presto, ze tito jedinci me dohaneji k okrajove mentalni aktivite, jim budu paralelne zpristupovat informace o pravopisu. Doufam, ze dalsi debata bude na kulturne senzitivni urovni a tito, vesmes jedinci s dermatologicky svebytnou pleti, prestanou byti neindoktrinovani.Mikael píše:Mily Glocku.Usoudil jsem,ze nadavat sproste je spatne.Proto chodim jednou tydne na msi a za kazdym klenim si odrikavam pet otcenasku.Za veskere sve zmeny vdecim tobe.Dokonce jsem se i naucil nadavat na vysoke intelektualske urovni a po promysleni vsech okolnosti jsem usoudil toto.....Jsi odiozni element,pro něhož progmatická dogmata jsou primárním atributem.