Kde sehnat takovy vyfuk?

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

leon4x4 píše:
bitmapbrother píše:
hobborg píše: hmm tak dikes to je fajn ale zda se me to tak jednoduchy ze nez dat 3100,- a este postovny a balny tak si to udelam....na vrakacu koupim dvoje stary svody a ty takle upravim....alespon me to prijde docela jednoduchy... :wink: :?:
Ver tomu ze za 3100,- je to uplne zadarmo 8) Ale pokud to zvladnes vyrobit, tak proc ne ...
Jojo za 3100,- je to pohádkově levné. Já za to dával na Supru přez 40tis. :mad:
Teda sehnat za trojku svody na Corsu, tak se nerozmýšlím ani pět minut... :?:
Obrázek Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion

dynomax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dynomax »

Anonymous píše:Nazdárek, chtěl bych se zeptat jestli nemáte nějaký info o vlivu dýlky výfuku na krouťák a výkon?? Slyšel jsem, že to s tim má co dělat, dalo by se (zkrácením/prodloužením) výfuku dostat max krouťák trochu níž??
(pokud je to hodně blbá otázka, tak se omlouvám, ale v nízkejch mi to skoro nejede a ve vysokejch zas jak raketa :mad: což je vzhledem k tomu že nemám kat ani střed docela blbý když se rozjíždim, protožr bordel jak nevim co ale, auto teprv leze do otáček.... ) Případně prosím doporučte nějakej tlumič kterej má hlubší zvuk a neřve tolik (abych to trochu přitlumil) :D
vetsinou se to deje u slabsich motoru, prece jenom nejlepsi zaklad je porad dobry silny motor, tim vyfukem se toho moc nenazene, vetsinou spis pokazi, nechci tady porad hazet nejake odkazy, ale tento vyfuk je opravdu zajimavy, sice se zrovna nehazel na az tak slaby motor - PRELUDE 185 PS, ale majitel auta chtel zlepsit prubeh v nizkych a strednich a doslo ke zmene sportovnich vyfuku, volal jsem mu potom jeste po montazi jak je spokojen, a potvrdil jen to ze se opravdu zlepsil prubeh v nizkych , hladina zvuku neni vysoka, akorat prece jenom montaz byla slozitejsi, prece jenom je to japan celonerez kanon s jen 50 mm prumerem trubek:

http://sportovniautodoplnky.vltava2000. ... oodsID=782
www.sportovniautodoplnky.cz - prodej sportovních autodoplňků, dovoz tuningových dílů z USA

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

mne stojej svody od lexmaulu 12500. pridaji 15 koni. a to seriovy svody jsou dlouhy asi 20cm, proste jen od valcu dohromady, my nerikejte ze mi to nekdo nekde neudela za par korun, kdyby byli za 5ooo tak jdu do nich
http://www.lexmaul.de/catalog/index.php ... _5_275_310
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily

dynomax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dynomax »

na netu jsem videl ceskou firmu co dela ruzne svody, dokonce jsem jim i psal, ale uz si nepamatuji kde to bylo a jsou dost spatne k nalezeni, jejich svody zacinaly cenove na 7000 kc , byly uz ale z nerezu
www.sportovniautodoplnky.cz - prodej sportovních autodoplňků, dovoz tuningových dílů z USA

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

dynomax píše:na netu jsem videl ceskou firmu co dela ruzne svody, dokonce jsem jim i psal, ale uz si nepamatuji kde to bylo a jsou dost spatne k nalezeni, jejich svody zacinaly cenove na 7000 kc , byly uz ale z nerezu
Za ty prachy sou racelandy s 10letou zárukou a slibovanym 10% nárustem výkonu
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

ritchma>>> web? thx
a jsou delany na zakazku nebo je maji hotovy?

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Mike Mad píše:ritchma>>> web? thx
a jsou delany na zakazku nebo je maji hotovy?
www.sqsracing.com/cz nebo tak nějak, ale maj je hotový jen na určitý auta. Myslim že jen nějaký hondy, vw a citroen saxo
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

shit. si to snad svarim sam, nebo tam dopasuju nejaky podobny. :twisted: 12apul za lexmauly fakt nedam

martin

Příspěvek od martin »

Svody jaký si vymyslíš dělá v praze www.pro-bull.cz (ted je delali kámošovy na zakázku) a na moravě to dělá NC power (tihle bohužel neumí z nerezu, momentálně tam kluci makají na jednom polozávodním Saxu, komplet system se svodama o průměru 60mm).

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

martin> thx...ty jsou kdyz jedes smer Vestec. vim jezdil jsem kolem kazdej den do prace

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“