stroboskopy (blikani)

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
anonimní

stroboskopy (blikani)

Příspěvek od anonimní »

Zdravim, potreboval bych poradit,jak zapojit stroboskopy,aby blikali oba stejne. Mam nejaky za 300Kc a jedno svetlo blikne treba 10x a druhy 1x. Zkousel jsem je obe zapojit na ten vyvod toho co blika caslo a dela to uplne to stejny. Ale chtel byck,aby blikali obe stejne. diky za rady

Mirda

Příspěvek od Mirda »

Nemáš kupovat ty nejlevnější sřáče... :lol: Raději si vylepši motor :)
Na strobáče to nejezdí 8)

Jurry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jurry »

No kámo to je tím že byli tak levný. Kámoš je měl na autě taky. Tak 4 měsíce blikali stejně...a pak začali dělat přesně to co říkáš ty. To je asi vymrdaná ta řídící jednotka nebo co já vim. Zkus reklamovat nebo je vyhoď....
www.decent-tuning-bys.wz.cz
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D :)

xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:( co čekáš za 3 kila tohle bych ani neřešil a vyhodil a už to nekupoval je to k hovnu :?:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

trabi

Příspěvek od trabi »

Mirda píše:Nemáš kupovat ty nejlevnější sřáče... :lol: Raději si vylepši motor :)
Na strobáče to nejezdí 8)
:( Koukám, že ste tady banda machrů. To mě serou takový lidi co nedokážou pořádně poradit a jen rejpou. Miluju takový co neuvedou ani svůj věk. Se za něj asi stydíš???? Nevím co na to poradit. Jdi ty stroba reklamovat. :lol:

escaper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od escaper »

Buďto je ta vybojka co bliká miň špatná nebo máš chybu někde v kabeláži, zkusil bych kompletně vyměnit kabely k vybojkám, ale vyměň je až z plošňáku(cely to rozeber)

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Vadná výbojka. Trvá prostě býl než zjonizuje vzduch(plyn) v ní a taxe to povede třeba jednou z deseti. TZN. reklamace s omlácením pongovi o hlavu. Mrkni na www.delta4.cz Teda aspoň myslim že to tak nějak je a tam je návod na strobáč s LEDkama. Do 50Kč se vejdeš+LEDky:)

escaper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od escaper »

já osobně bych v dnešni době strobáč za 300 nekupoval, to si uděláš luxusní LEDkovej a nepoznáš rozdíl, navíc LEDkovej se ti hned tak nepo... Ledká vydrži 10 000hod svitu a v tom strobáši to bliká takže máš vystarany na hodně dlouho, ty bych se spiš bál o elektrolyticky kondiky, v těch hicech co sou v autě se jim asi moc libit nebude, musiš kupovat industrial verzi

Návštěvník

diky vsem za rady!!!!!!!!!!!! hele,ta stranka www.delta4.cz mi nejde zobrazit

Návštěvník

YANEK píše::( co čekáš za 3 kila tohle bych ani neřešil a vyhodil a už to nekupoval je to k hovnu :?:
jak co bych cekal za 300Kc! Kdyz to prodavaj,tak to snad ma fungovat. Kazdej nema prachy (asi jako ty),aby si mohl kupovat ty za 1500Kc!

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“