stroboskopy (blikani)
Moderátor: Idaho
stroboskopy (blikani)
Zdravim, potreboval bych poradit,jak zapojit stroboskopy,aby blikali oba stejne. Mam nejaky za 300Kc a jedno svetlo blikne treba 10x a druhy 1x. Zkousel jsem je obe zapojit na ten vyvod toho co blika caslo a dela to uplne to stejny. Ale chtel byck,aby blikali obe stejne. diky za rady
No kámo to je tím že byli tak levný. Kámoš je měl na autě taky. Tak 4 měsíce blikali stejně...a pak začali dělat přesně to co říkáš ty. To je asi vymrdaná ta řídící jednotka nebo co já vim. Zkus reklamovat nebo je vyhoď....
www.decent-tuning-bys.wz.cz
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D
xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D

xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
Mirda píše:Nemáš kupovat ty nejlevnější sřáče...Raději si vylepši motor
![]()
Na strobáče to nejezdí

Vadná výbojka. Trvá prostě býl než zjonizuje vzduch(plyn) v ní a taxe to povede třeba jednou z deseti. TZN. reklamace s omlácením pongovi o hlavu. Mrkni na www.delta4.cz Teda aspoň myslim že to tak nějak je a tam je návod na strobáč s LEDkama. Do 50Kč se vejdeš+LEDky:)
já osobně bych v dnešni době strobáč za 300 nekupoval, to si uděláš luxusní LEDkovej a nepoznáš rozdíl, navíc LEDkovej se ti hned tak nepo... Ledká vydrži 10 000hod svitu a v tom strobáši to bliká takže máš vystarany na hodně dlouho, ty bych se spiš bál o elektrolyticky kondiky, v těch hicech co sou v autě se jim asi moc libit nebude, musiš kupovat industrial verzi