Zasraná kočka....
Zasraná kočka....
Maximálně zuřim, blbá černá kočka vlítla pod auto a neon v přednim nárazníku na sračku. Totálně a navíc to nevydržel ani přední nárazník.....a navíc ještě přežila....Potřeboval bych vědět jestli se daji sehnat samotný neony Autostyle....zelený 95cm, nevíte kde a za kolik?
Mazda 323F BA 1,5.....My Green Dragon
Tuning 4EVER !!!! Hip-Hop 4EVER !!!!
Mi něco povídej o zasraných zvířatech...

Na fotce to ještě vypadá relativně dobře, ale to jenom proto, že to z vnitřní strany drží dráty aby se nějak nahradily ty utrhaný vzpěry. To co zbylo z neonu co v tom nárazníku byl schovanej za lízátkem už nemá ani cenu fotit.

Na fotce to ještě vypadá relativně dobře, ale to jenom proto, že to z vnitřní strany drží dráty aby se nějak nahradily ty utrhaný vzpěry. To co zbylo z neonu co v tom nárazníku byl schovanej za lízátkem už nemá ani cenu fotit.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- hospodskej
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé, co si budeme povídat, já kdybych něco trefil, tak mi to prolítne předkem, chladičem a zastaví se to o motor. Vy máte ještě relativně auta vysoko, ale já jsem to složil co to šlo. Ramena jsou tak 5cm od země. Jen pro příklad ta fota je vedle Fiesty a není to VirtualTuning

''Dvěstě v městě třista z místa''
VW SCIROCCO GTII 1.8 JH (KR under construction)
www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz

www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
Re: Zasraná kočka....
GeHeNa píše:Maximálně zuřim, blbá černá kočka vlítla pod auto a neon v přednim nárazníku na sračku. Totálně a navíc to nevydržel ani přední nárazník.....a navíc ještě přežila....Potřeboval bych vědět jestli se daji sehnat samotný neony Autostyle....zelený 95cm, nevíte kde a za kolik?
No me se kdysi stalo neco podobnyho,sem si rozsekal taky predni neon...no a vyresil sem to tak,ze sem jen napsal tomu shopu od ketryho sem je kupoval,jestli mi prodaji jen 1 predni a oni ze jo,,tak ho poslali...Talkze jen napis tam,kde sis obednaval neony

CLK 320 race@fun
S 430Long klídek
http://web.unmz.cz/autoslalom/
S 430Long klídek
http://web.unmz.cz/autoslalom/
Paní Kubišová promluvilaK. píše:To HEGENA: Co to, kurva, žvaníš!!!! Přejedeš supervzácnou kočičku, navíc ještě krásnou černou - sametovej kožíšek, a myslíš v této tragické chvíli jen na blbou zářivku pod nárazníkem!!!!!
Do PR..... !!!!!!!!!!
Dals kočičce první pomoc???, a odvezl jsi ji bez prodlení do nemocnice???!!!!

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Na tohle má smůlu bratr. Měl úplně pomlácenej nárazník od zajíců a koček a s focusem sejmul myslim zajíce kterej proletěl tou plastvou mřížkou a dost značně ohnul chladič. Co já si pamatuju tak sme akorát jednou s felícií sejmuli zajíce tak dobře že vlítnul pod kolo a akorát podběh od krve a zajíc bohužel na sračku. táta ho chtěl totiž sežrat
Já akorát nedávno sejmul nějakýho ptáka. Vlít mi na přední okno. Docela sem se ho lek parchanta a měl štěsti že mi nerozbil okno

Já akorát nedávno sejmul nějakýho ptáka. Vlít mi na přední okno. Docela sem se ho lek parchanta a měl štěsti že mi nerozbil okno
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- Šigy
- Kontaktovat uživatele:
Zase nějaký hrdý anonymK. píše:To HEGENA: Co to, kurva, žvaníš!!!! Přejedeš supervzácnou kočičku, navíc ještě krásnou černou - sametovej kožíšek, a myslíš v této tragické chvíli jen na blbou zářivku pod nárazníkem!!!!!
Do PR..... !!!!!!!!!!

Subaru Impreza GT
ex: felDa 1,9
ex: felDa 1,9
Super vzácnou kočičku? Ty naše vesnický kočky kterejch tu běhá tisíce??? O jednu míň neuškodí a myslim že ta " supervzácná kočička, navíc ještě s krásnou černou - sametovej kožíšek" mi novej neon nekoupí. Je pravda že mi jí líto bylo a tak jsem jí pomohl a odvez rovnou do nemocnice aby ji rozřezali a poslali na zkoumání.....K. píše:To HEGENA: Co to, kurva, žvaníš!!!! Přejedeš supervzácnou kočičku, navíc ještě krásnou černou - sametovej kožíšek, a myslíš v této tragické chvíli jen na blbou zářivku pod nárazníkem!!!!!
Do PR..... !!!!!!!!!!
To už mám taky natrénovaný, doma jsem dvě přejel. Jedna seděla za zadnim kolem a já couvnul a druhá se neuhnula ani když jsem troubil. Aspoň byl gulášFazeey píše:musíš trénovat a trefit kočku přesně na kolo, bys nevěřil jak to auto nadskočíGeHeNa píše:Fazeey píše:chudinka kočičkaKočka

- Komár 1981
- Kontaktovat uživatele:
já mám na svých bedrech jen jeden zvířecí život, zk**enej holub. půjčil sem si kamrádovo vento a ten parchant nestačil prolítnout a rozsekal mi chladičovou masku
a zbytek toho holuba přelítnul přez kapotu a sklo jako v usa filmu
ještě že mi neskočil šíbrem dovnitř 

.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
Já jel teď v noci Tábor Písek v noci cca 45km asi hodinu a něco, jak sem se plazil abych nesejmul nějakou havěť. No a výsledek? Těsně a měl sem na nárazníku zajíce, přejel sem nějakou myš a sejmul nějakýho ptáka. Naštěstí vletěl do okna a okno přežilo
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty jsi spravnej zmrd... Ja mam tri kocky doma a i kdyby mi jich po vesnici behalo milion tak na zadnou nenacouvam... Buzerante ty si me neprej potkat na srazu - udelam ti z hlavy salat kokote.GeHeNa píše:To už mám taky natrénovaný, doma jsem dvě přejel. Jedna seděla za zadnim kolem a já couvnul a druhá se neuhnula ani když jsem troubil. Aspoň byl gulášFazeey píše:musíš trénovat a trefit kočku přesně na kolo, bys nevěřil jak to auto nadskočíGeHeNa píše:Kočka

Se poser ze ti rozbila neon ty tuzére... Jestli zacnes delat machry v sobotu jsem v Mimoni jestli tam jedes hovado... Na kocky jsem fakt haklivej...

Naposledy upravil(a) Zemi dne 24 srp 2005 19:51, celkem upraveno 1 x.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848