tak se rozhodl uverejnit uz skoro finalni verzi meho interieru...
palubku sem delal uz loni, ale dvere a morot letos, jeste striknu rozpernou tyc a chvili se zas na to vyprdnu akorat sem si nechal doma radio takze tam trosicku chybi..
Delal sem si to vse ja a nedelal sem to zadnejma profi barvama, takze posudte sami...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
jelikoz je nehazim primo, ale pouze odkaz, tak nezatezuju linku a cim vetsi obr. cim lepsi pozitek
jo prace s tim bylo dost, jenom to vse odstrojit, obrousit, umejt technickym benzinem(odmastit) a prestrikat par vrstvama, nechat uschnout a pak to poskladat
v poho, si zhejckanej tuning srazama a lakovanim za tisice korun ale mezi kamosema co znam boduju, jelikoz sme spolek lidi s malo penezma na takovyhle veci, ale snazim se aby to bylo jiny
Myslim ze prave tema srazama je Jarda unavenej pac je tam hafo takovejch zbastlenejch aut Ale samozrejme ze prace na tom byla, a i kdyz se mi to taky nelibi tak alespon ocenim tu praci mimochodem co dela ta Mirinda v motorovym prostoru ?
Maya_Man píše:Myslim ze prave tema srazama je Jarda unavenej pac je tam hafo takovejch zbastlenejch aut Ale samozrejme ze prace na tom byla, a i kdyz se mi to taky nelibi tak alespon ocenim tu praci mimochodem co dela ta Mirinda v motorovym prostoru ?
v poho, si zhejckanej tuning srazama a lakovanim za tisice korun ale mezi kamosema co znam boduju, jelikoz sme spolek lidi s malo penezma na takovyhle veci, ale snazim se aby to bylo jiny
takhle bych to nebral, ale hold se mu líběj trošku jiný úpravy
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
i za 50tis se da sprasit interier stejne jako za par tisic se da udelat hezky.coz tehnle pripad neni ))
Mě se hlavně nelíbí ta červená barva sama o sobě!!! Sám bych volil jedině modrou, žádnou jinou, pak by to podle mýho vkusu vypadalo výrazně elegantněji ....
Mr. Favo píše:Kdyz nejsou penize tak se moc delat neda znam to podle sebe.Je to pekny lepsi nez je seriovej ten hnedy.A vidim ze mas upraveny i predni okno
no jo nejakej smejd mi ho v noci rozbil, musim to na nekoho hodit,aby to slo s pojistky
i za 50tis se da sprasit interier stejne jako za par tisic se da udelat hezky.coz tehnle pripad neni ))
Maya_Man píše:Myslim ze prave tema srazama je Jarda unavenej pac je tam hafo takovejch zbastlenejch aut Ale samozrejme ze prace na tom byla, a i kdyz se mi to taky nelibi tak alespon ocenim tu praci mimochodem co dela ta Mirinda v motorovym prostoru ?
jako co to meles voe ja v zivote na zadnym srazu nebyl maximalne tak obcas pravidelny ctvrtky v brne a to je nic moc takze mlc, proste se mne to nelibi tecka nevim proc to dal rozvadis
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
jako co to meles voe ja v zivote na zadnym srazu nebyl maximalne tak obcas pravidelny ctvrtky v brne a to je nic moc takze mlc, proste se mne to nelibi tecka nevim proc to dal rozvadis
jezis bylo tam plno smiles!!! se hned nerozciluj..