Na fotkách je pouze příprava pro výbrus... (vyndání motoru atd.) Podrobnější info s fotem bude časem
Lancer EVO 5_Cecil TM
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
Lancer EVO 5_Cecil TM
Po jedné nemilé příhodě s motorem (klikovka, jedna ojnice) jsem byl nucen řešit nové díly, tak jsem to vyřešil rovnou kovaným kitem z 2.0 na 2.3l od Toda Racing (japan, dovoz Street Racer)
Motor dnes snese v pohodě 500 PS. S větším turbem, vstřikama a větším oil chladičem (nebo dvěma) a pod. s prstem v nose Tímto děkuji Dušanoj (orange EVO6) za aktivní přístup k přestavbě, původně to měl dělat pan Arazim (resp. Pípa) ale jejich rally soutěžácká povinost nedovolila tuto přestavbu stihnout včas do Mimoně...
Na fotkách je pouze příprava pro výbrus... (vyndání motoru atd.) Podrobnější info s fotem bude časem
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lancer EVO 5_Cecil TM
KFJ píše:Po jedné nemilé příhodě s motorem (klikovka, jedna ojnice) jsem byl nucen řešit nové díly, tak jsem to vyřešil rovnou kovaným kitem z 2.0 na 2.3l od Toda Racing (japan, dovoz Street Racer)![]()
Motor dnes snese v pohodě 500 PS. S větším turbem, vstřikama a větším oil chladičem (nebo dvěma) a pod. s prstem v nose Tímto děkuji Dušanoj (orange EVO6) za aktivní přístup k přestavbě, původně to měl dělat pan Arazim (resp. Pípa) ale jejich rally soutěžácká povinost nedovolila tuto přestavbu stihnout včas do Mimoně...
a o mě nic
DOVOZ A MONTÁŽ TUNINGOVÝCH, ZÁVODNÍCH DÍLŮ OD VŠECH JAPONSKÝCH FIREM, INDIVIDUÁLNÍ ÚPRAVY A DOVOZ AUTOMOBILŮ Z JAPONSKA.

hezky sami kolecka sroubky maticky.. peknej moturek:) slintam uz tedka,.to musi bejt svezenicko:)
wrceho mazlicek a dvojcatko a http://www.tuningxcars.com/
- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
nic nelitalo, jenom se nemohli dohodnoutstreet.racer píše:Jojo, to proste nejde prehlidnou jak litaji pisty a ojnice z motoruMaya_Man píše:myslim ze tohle EVO sleepwalker nebude, to proste nelze zamaskovat (-:
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
ty jsi jednou chtěl být inkognito (natáčenífajfka píše:KFJ píše:Po jedné nemilé příhodě s motorem (klikovka, jedna ojnice) jsem byl nucen řešit nové díly, tak jsem to vyřešil rovnou kovaným kitem z 2.0 na 2.3l od Toda Racing (japan, dovoz Street Racer)![]()
a o mě nic
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
-
Návštěvník
- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tady zalezi spis na penezich nez na dostupnych technologiich (-: to Porsche de posunout jeste o kus dalstreet.racer píše:Ta pravda, to urcite neniAnonymous píše:Že by útok na Techarta???Uz by to chtělo něco,už je dlouho na špičce..ikdyž je pravda že on už s tim autem nic neudelá ale s lancerem porad neco pujde asi udelat..![]()
No jo vlastněKFJ píše:ty jsi jednou chtěl být inkognito (natáčenífajfka píše:KFJ píše:Po jedné nemilé příhodě s motorem (klikovka, jedna ojnice) jsem byl nucen řešit nové díly, tak jsem to vyřešil rovnou kovaným kitem z 2.0 na 2.3l od Toda Racing (japan, dovoz Street Racer)![]()
a o mě nic![]()
) tak činím i teď
já ti to vynahradím jinde, na důležitějším místě
![]()
![]()
DOVOZ A MONTÁŽ TUNINGOVÝCH, ZÁVODNÍCH DÍLŮ OD VŠECH JAPONSKÝCH FIREM, INDIVIDUÁLNÍ ÚPRAVY A DOVOZ AUTOMOBILŮ Z JAPONSKA.

- Mosťa
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem pro, když už je to ten TUNING mag. Zatím auta nic moc, už by to někdo mohl jejich šéfredaktorovi říct. Neznáte ho někdo?Ritchma píše:Hm hm. Paráda. Jen se zeptám - což takhle malou recenzi tohohle auta v TM?
Kecám,
www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
-
Návštěvník
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
v Panenským Týnci jsem měl 12:64 a to tam měl každý minimalne o pul vteriny horsi cas nez v Mimoni, bylo to do kopce... od te doby to auto jelo zase o dost lepe diky lepsim ladenym svodum a par drobnostem kolem filtru... plus nyni ten kit 2.3 plus se chysta se takova lahudka, ale to nechci prozrazovat...Placenta píše:to by byl skvely cas,KFJ píše:pokud se to stihne pořádně zajet a doladit mouchy tak to bude kotelJord píše:no jo tesim se na mimonČas odhaduji na 11:xxx
to bys zamotal dost lidem hlavu
![]()
tentokrat jedu Mimon uz v patek
Takze v Mimoni by jsem mel bez techto uprav zajet 12:00-12:10. s upravama pocitam 11:xxx
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
auto jako takove zatim do casaku ne-e, 80% lidi by rvalo ze je to seriovka (na pohled). je to smutny ale je to tak, uz to delam nejakou dobu a presne vim jak kdo na co bude reagovat (v casopise). uverejnime par postupu jak, co a proc se instalovalo tam a tam... Cecil bude na DVD, na pokracovani, treba tento kit se tam uz nenacpe... protoze tohle DVD je uz skoro hotove...