Moderátor: Dave0401
neee ja s touhle nekomunikoval nevim jak se mi připletla do cesty . ty oleeeee ted jak na to koukam jsou si podobne ffffffaaakkkk ale jeji email bych nekde našelMartinTDi píše:hm.. moc peknej kouseka co už ji motaš?kolik ji je?ještě jsem ji nikdy neviděl
no beru je na chatu na seznamu a tak ruzne ale už toho necham zda se mi to jako nejaka ouchylka od normalumatesa píše:All: hele mam dotaz ohledne stranek. Pocitam, ze si budete chtit k profilu pridat popis vasich karek. Moc by se mi siklo, kdybyste napsali, jake casti auta chcete mit na vyplneni jako polozky.. OK, ted mne asi nejde pochopit, takze to zkusim vysvetlit jinak. Kazdej clen bude mit svuj profil, kam si do kolonek jako 'jmeno', 'icq', 'e-mail' vyplni (jestli chce) prislusne hodnoty. No a zajimalo by mne, jak to chcete u aut. Hadam, ze asi bude kolonka znacka, rok vyroby, vykon.. A co dal? Moc se v tom nevyznam, tak napiste, co vse by melo byt (ale zas to za kazdou cenu neprehanejte, at se v tom da orientovat). Jo a u kazde polozky napiste, jakou mam mit hodnotu - treba 'znacka' bude nejaky text, treba honda. 'Rok vyroby' bude nejake cislo, podobne treba najete kilometry.
Snad sem vas moc nezmatl. Kdyz jo, tak se ptejte.
Lubo: clovece, kde porad beres ty zensky, cos tu ukazoval?)
No promin, ze sem tak zvedavy, to jim neco platis, ze si s tebou pisou? Dobijis jim kredit nebo tak neco?luboT4 píše:no beru je na chatu na seznamu a tak ruzne ale už toho necham zda se mi to jako nejaka ouchylka od normalumatesa píše: Lubo: clovece, kde porad beres ty zensky, cos tu ukazoval?)