Bajza ho me docela chvili, tak bych rek, ze to z fora nebude i kdyz tezko rict...Eiffel píše:takže pánové, myslím, že není složitý si dát dvě a dvě dohromady. Něco mezi náma smrdí...
UKRADENO - NISSAN 200SX S13 !!! - NALEZENO
-
Bordel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
hele zajímavý je, že mě 205gti stojí půl roku před vchodem bez povšimnutí, pak dám inzerát a najednou ho někdo chce ukrást ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Když už sme u toho, možná by bylo dobrý udělat nějakou databázi míst, kam často čórky vozej. Ale chtělo by to ošetřit tak, aby se tam dostali jenom ověřený členové, jelikož to tu někdo sleduje...Eiffel píše:takže pánové, myslím, že není složitý si dát dvě a dvě dohromady. Něco mezi náma smrdí...
Tím že píšem o našich autech na foru ještě neznamená, že si to někdo typuje na foru. To spíš opravdu na tom strahově a BBTP.
Ještě že mám šunku co se nekrade...
Bajzo pak písni, jak to dopadlo, jo? Jestli tam byl. Doporučuju ještě vrakoviště u úval a ve slušticích - to je za říčanama, maj tam limuzínu nad statkem. Tam se stahujou čérky taky
Já nevim, co to může bejt za člověka, že se opováží vzít ně co co nejni jeho... Člověk na to dělá jak dlouho, má z toho radost a úak přídě nějakej **** a prostě to ukradne... Je mi z toho na nic... Já bych normálně sekal ruce jako ve středověku a oni by si to pak sakrarozmysleli...
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
- pandakiller21
- Kontaktovat uživatele:
mam to videjco, jak o nem mluvi Bajza - je to sprintovej start, ale tocili jsme to uz potme a dve cerveny svtla ve tme jsou IMHO o nicem... ale kdyby mel nekdo zajem, tak to sem hodim, ma to asi mega...
jinak aspon par fotek, nevim, jestli je sem Bajz daval

jeste pozn: aktualni znacka je teda ta 3U3 2495
jinak aspon par fotek, nevim, jestli je sem Bajz daval

jeste pozn: aktualni znacka je teda ta 3U3 2495
~~* 21 *~~
-
Bordel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
koukni na statistiky kolik se ukradne denne aut.... je to strasny cisloLaconi píše:Pravděpodobně to bude někdo z Prahy nebo okolí protože se zatim ztrácej převážně pražský kárky
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
jim je to u zadek kdyz jsem byl ted ve stredu u soudu, pze nam vytrhli ten typek spinaci skrinku, tak prisel, jeste na chodbe se vsem smal do ksichtu a byloBrutus píše:Když už sme u toho, možná by bylo dobrý udělat nějakou databázi míst, kam často čórky vozej. Ale chtělo by to ošetřit tak, aby se tam dostali jenom ověřený členové, jelikož to tu někdo sleduje...Eiffel píše:takže pánové, myslím, že není složitý si dát dvě a dvě dohromady. Něco mezi náma smrdí...
Tím že píšem o našich autech na foru ještě neznamená, že si to někdo typuje na foru. To spíš opravdu na tom strahově a BBTP.
Ještě že mám šunku co se nekrade...
Bajzo pak písni, jak to dopadlo, jo? Jestli tam byl. Doporučuju ještě vrakoviště u úval a ve slušticích - to je za říčanama, maj tam limuzínu nad statkem. Tam se stahujou čérky taky![]()
Já nevim, co to může bejt za člověka, že se opováží vzít ně co co nejni jeho... Člověk na to dělá jak dlouho, má z toho radost a úak přídě nějakej **** a prostě to ukradne... Je mi z toho na nic... Já bych normálně sekal ruce jako ve středověku a oni by si to pak sakrarozmysleli...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- pandakiller21
- Kontaktovat uživatele:
No na jednu stranu gratuluji ajsme rád že se našel , ženeskončil někde uplně rozebranej, na druhou stranu upřímná soustarts asi by mne to dost vzalo najít mého miláčka v takovémhle stavu...
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Kucí, sem teď slyšel od kámoše, že zná kluka.....ten si koupil hudbu do octávky, a byl v Brně u hřbitova. Najednou kouká a nějaký černý zmr.i okukujou jeho hudbu. Tak je poslal do pr.....a do týdne hudba v p.čí!!!
Ještě že se SX našlo
Ještě že se SX našlo
www.decent-tuning-bys.wz.cz
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D
xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D
xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo
A jak to jako myslíte s tím "tipováním" aut k ukradení přes fórum?? Však sem přece nikdo nepíše detaily, jaký má zabezpečení, navíc adresu kde bydlí a kde zpravidla stává, jestli má garáž nebo ne, atd....
... tak jaký "užitečný" informace, co by krádež usnadnily, by se tady zloděj jako dočetl?? To spíš zloděj využije příležitosti, když auto prostě vidí někde na ulici, ne??
... tak jaký "užitečný" informace, co by krádež usnadnily, by se tady zloděj jako dočetl?? To spíš zloděj využije příležitosti, když auto prostě vidí někde na ulici, ne??
Nevím, no... navíc se mě zdá, že když se člověk jen náhodně podívá po ulicích, narazí na "SAKRA JINÝ EXPONÁTY"
... než je většina aut tady z tuning fóra.
Jen v centru Brna znám např. 3 místa - na jednom stává pravidelně Maserati 3200 GT!!!!!!
, na jednom BMW 6 Coupé!!!
, a na jednom Lamborghini Diablo Roadster!!!!
... stojí si tam v centru, schválně v pěší zóně, aby byly pořádně na očích všem těm "miliónům" kolem proudících smrtelníků.... za okny karty s 50-ti výjimkama pro vjezd do zóny, aby bylo zřejmý, jakým "ELITÁM" patří....... !!!

Jen v centru Brna znám např. 3 místa - na jednom stává pravidelně Maserati 3200 GT!!!!!!
... stojí si tam v centru, schválně v pěší zóně, aby byly pořádně na očích všem těm "miliónům" kolem proudících smrtelníků.... za okny karty s 50-ti výjimkama pro vjezd do zóny, aby bylo zřejmý, jakým "ELITÁM" patří....... !!!
Snad ne, no...
... myslel jsem hlavně to, že ulice jsou prostě plný super-aut, a v Praze zvlášť ... kam se hrabe naše Brno!!!
Tak mě přijde divný, že by si někdo přes NET vytipovával, že někde v PR..... v Praze XY snad má mít někdo např. 15-let starou Hondu CRX...
Ale nehádám se, možný je zřejmě všechno, když to říkáte...... !!!
... myslel jsem hlavně to, že ulice jsou prostě plný super-aut, a v Praze zvlášť ... kam se hrabe naše Brno!!!
Tak mě přijde divný, že by si někdo přes NET vytipovával, že někde v PR..... v Praze XY snad má mít někdo např. 15-let starou Hondu CRX...
Ale nehádám se, možný je zřejmě všechno, když to říkáte...... !!!
-
Martin_534
- Kontaktovat uživatele:
-
Bordel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
aspon ze se naslo takhle...
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
Toto jsou vyloženě čorkaři, co potřebujou ND, chtějí zpeněžit autorádio a výbavu, proto kradou starý auta, nebo auta, na který lehko seženou palubku a řídící jednotku (to už musí být), připadně jsou schopný to někde na ulici odvléct. Těžko ale ukradnou auto s imobilizérem (obzvlášť nějaký atyp), alarmem a dalšími zabezpečeními (Sherlog). Taková auta kradou profíci, pro které není problém vůbec nic.
Gr33N MoNsT3R
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel