tak to mě zajímá, jaká je to látka? A potahoval si to sám?Dejv píše:600i.m.a.c píše:cela investice do meho prebarveni interieru a nastrikani casti u motoru me prisla na 600,-octaviaTDi píše:je to vpoho na to kolik ma asi penez tak to taky tak vypada kdyby mel penez vic tak to taky tak bude podle tech penez vypadat? já do svojí 105tky narval 800kč do palubky a celou ji potáh látkou, foto dodám večer momentálně sem na compu v práci
Moje facko
ten udiv znamena coDejv píše:600i.m.a.c píše:cela investice do meho prebarveni interieru a nastrikani casti u motoru me prisla na 600,-octaviaTDi píše:je to vpoho na to kolik ma asi penez tak to taky tak vypada kdyby mel penez vic tak to taky tak bude podle tech penez vypadat? já do svojí 105tky narval 800kč do palubky a celou ji potáh látkou, foto dodám večer momentálně sem na compu v práci

only Hyundai Sonata GLS 2.0i/140PS
skara jo foto bude hned, potahoval sem top látkou co se používá na potahování audio boxů, jedna role 1,5x1m stojí 395kč.
@imac: ten udiv....no radši se nebudu vyjadřovat, vím kolik stojí barvy...no dobře no. schválně až pošlu foto tak potom rozhodni jestli bylo lepší vyhodit 600kč, nebo o 200kč víc. práce to byla naprosto stejná
@imac: ten udiv....no radši se nebudu vyjadřovat, vím kolik stojí barvy...no dobře no. schválně až pošlu foto tak potom rozhodni jestli bylo lepší vyhodit 600kč, nebo o 200kč víc. práce to byla naprosto stejná
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
Mě osobně se teda vůbec nelíbí ta kombinace barev, je to jak u kolotoče
Auto je bílý, udělal jsi černou palubku, to je všechno OK, ale proč jsi tam s*al tu červenou? Vždyť to bije do očí jak sviňa savle
Lepší by bylo, alespoň dle mýho názoru hodit všechny ty "škaredý" červený hejblátka třeba do bílé, nebo případně stříbrné a bylo by to takový decentní
Jak psal Ivan, hlavně, že se to líbí tobě, ale já bych radši počkal a zainvestoval peníze třeba do flocku, nebo se alespoň poradil s někým, kdo má trochu cit pro barvy
P.S. Ten fofrklacek zkrať, takhle to vypadá jak hůlka na dráždění vopic

Lepší by bylo, alespoň dle mýho názoru hodit všechny ty "škaredý" červený hejblátka třeba do bílé, nebo případně stříbrné a bylo by to takový decentní

Jak psal Ivan, hlavně, že se to líbí tobě, ale já bych radši počkal a zainvestoval peníze třeba do flocku, nebo se alespoň poradil s někým, kdo má trochu cit pro barvy

P.S. Ten fofrklacek zkrať, takhle to vypadá jak hůlka na dráždění vopic

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
mě sem nějako ty fotky vložit nejdou....to bude tím zk*** bratrovím compem. zejtra už budu mit svuj z opravy, tak to sem naházim.
LOLEK: jj, potahoval sem si to sám
LOLEK: jj, potahoval sem si to sám
tak tady to je 

- Přílohy
-
- fdnjh 005+.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 762 x
-
- fdnjh 002+.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 762 x
-
- fdnjh 001+.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 762 x
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nó, to je jiná, pane kolego! Dobré!
to Speedy: jaký smysl má zkracovat šaltpáku, když pak musíš během řízení šahat ještě níž než obvykle? Si vem příklad např. z novýho Civica Type-R, který má šaltpáku defacto hned pod volantem, aby se zkrátila dráha, kterou musí ruka urazit od volantu k šaltpáce... velice praktické!
to Speedy: jaký smysl má zkracovat šaltpáku, když pak musíš během řízení šahat ještě níž než obvykle? Si vem příklad např. z novýho Civica Type-R, který má šaltpáku defacto hned pod volantem, aby se zkrátila dráha, kterou musí ruka urazit od volantu k šaltpáce... velice praktické!
Re: Moje facko
Ta palubka vylepšená červenou barvou se mi jeví poněkud zbytečně kontrastující s přístroji.i.m.a.c píše:tak se rozhodl uverejnit uz skoro finalni verzi meho interieru...
palubku sem delal uz loni, ale dvere a morot letos, jeste striknu rozpernou tyc a chvili se zas na to vyprdnuakorat sem si nechal doma radio takze tam trosicku chybi..
Delal sem si to vse ja a nedelal sem to zadnejma profi barvama, takze posudte sami...
Podstatný jsou budíky a údaje na nich, proč tedy zvýrazňuješ nefunkční plochu?
Totéž platí pro větrací mřížky - k čemu je dobré je zvýraznit?
Co se týká rozpěrné tyče, je zřejmě zhotovena z materiálu, který je na povrchu dosotatečně odolný vůči korozi.
Není tedy nutno aplikovat nátěr.
Taktéž víko ventilů na hlavě motoru je z hliníkové slitiny, netřeba ho barvit. Barva jen zhoršuje přestup tepla do vzduchu.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Potvrzuji, že jsem to psal já.*tom2racekiller* píše:Ale ano, psal jsem to já,provocation píše:a proc se mi zda ze tenhle tom neni nas tom???
tom2racekiller
ortodoxní antituzér.
Nějak mi nefunguje přihlášení na fórum.
A k tomu interiéru:
Ona se ta neutrální barva (šedá, černá, béžová, hnědá, zelená) nedává na palubní desky a přístrojové panely jen tak pro legraci.
Stejně jako se nedělají obvykle hlavice ovládacích prvků např. nevhodně hranaté, příliš měkké, zbytečně chlupaté a podobně.
-----------
Ale pravý tuzér a votunér termín "ergonomie" příliš neuznává.

- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Hele Tome, nosi trenky nebo slipy???*tom2racekiller* píše:Ta palubka vylepšená červenou barvou se mi jeví poněkud zbytečně kontrastující s přístroji.i.m.a.c píše:tak se rozhodl uverejnit uz skoro finalni verzi meho interieru...
palubku sem delal uz loni, ale dvere a morot letos, jeste striknu rozpernou tyc a chvili se zas na to vyprdnuakorat sem si nechal doma radio takze tam trosicku chybi..
Delal sem si to vse ja a nedelal sem to zadnejma profi barvama, takze posudte sami...
Co se týká rozpěrné tyče, je zřejmě zhotovena z materiálu, který je na povrchu dosotatečně odolný vůči korozi.
Taktéž víko ventilů na hlavě motoru je z hliníkové slitiny, netřeba ho barvit. Barva jen zhoršuje přestup tepla do vzduchu.
Jinak imacu... sice nejsem nejakej vyznavac barveni iterieru, ale mas to udelano kvalitne.....

VW PASSAT B5
-
Eéééh, jak, jestli nosím trenky nebo slipy?Fiesta píše:
Hele Tome, nosi trenky nebo slipy???
Pak tedy ano, nosím.

-
- Kontaktovat uživatele:
Diky, sice to neni ic profi a delal sem to sam za par kacek, ale dik vubec newim co to tu ten Tom mele o kontrastech, protoze vse je dobre na pristrojich videtFiesta píše:Hele Tome, nosi trenky nebo slipy???*tom2racekiller* píše:Ta palubka vylepšená červenou barvou se mi jeví poněkud zbytečně kontrastující s přístroji.i.m.a.c píše:tak se rozhodl uverejnit uz skoro finalni verzi meho interieru...
Jinak imacu... sice nejsem nejakej vyznavac barveni iterieru, ale mas to udelano kvalitne.....

only Hyundai Sonata GLS 2.0i/140PS
-
Na přístrojích to sice vidět je, ale proč má okolí přístrojů výraznou červenou barvu?i.m.a.c píše: Diky, sice to neni ic profi a delal sem to sam za par kacek, ale dik vubec newim co to tu ten Tom mele o kontrastech, protoze vse je dobre na pristrojich videt
Co to má za význam?
Tyhle plochy se dělají záměrně v nevýrazných barvách.
Červená je výrazná, proto se používá třeba na signál "Stůj", označuje nebezpečné stavy, zvýrazňuje důležité body.
Jaký má význam zvýrazňovat nějakou nefunkční a nedůležitou plochu?
protoze je to HEZCI...Tome skoro dycky sem s tebou v necem souhlasil, ale s timdle to uz prehanis.... nekdo si chce proste v tom aute udelat veget.. co je na tom spatnyho??? to je jako by sis do obyvaku dal cernou televizi a cervenej gauc... taky reknes ze by sis vzal radsi cervenou televizi, protoze se budes divat na ni a gauc by od televize odpoutaval pozornost????
Looking for some car....
Tom2racekila: Tome ty jsi tak všehoznalý, tak chytrý a bystrý, co bychom si bez tebe počali, jak dokážeš všechno fundovaně komentovat, jak máš nutkání ke všemu se vyjadřovat a všechno hned zhodnotit protože jen tvoje hodnocení je to jediné na celičkym světě správné, ty jsi prostě borec, ty by si měl bejt politik, ty všechno víš, všechno znáš, všude si byl třikrát a tvoje kecy taky nikoho nezajímaj...
-
Trochu jsi to otočil:BooM píše:protoze je to HEZCI...Tome skoro dycky sem s tebou v necem souhlasil, ale s timdle to uz prehanis.... nekdo si chce proste v tom aute udelat veget.. co je na tom spatnyho??? to je jako by sis do obyvaku dal cernou televizi a cervenej gauc... taky reknes ze by sis vzal radsi cervenou televizi, protoze se budes divat na ni a gauc by od televize odpoutaval pozornost????
Určitě bude mít doma tom2racekiller černou televizi a ten gauč třeba červenej.
A proč?
Protože se na tu televizi dívá....
A když se dívá, sleduje obraz, ne tu bednu.
A proto ta bedna musí nít nevýraznou barvu.
-
Já si nemyslím, že jsem nějaká hvězda.Laconi píše:Tom2racekila: Tome ty jsi tak všehoznalý, tak chytrý a bystrý, co bychom si bez tebe počali, jak dokážeš všechno fundovaně komentovat, jak máš nutkání ke všemu se vyjadřovat a všechno hned zhodnotit protože jen tvoje hodnocení je to jediné na celičkym světě správné, ty jsi prostě borec, ty by si měl bejt politik, ty všechno víš, všechno znáš, všude si byl třikrát a tvoje kecy taky nikoho nezajímaj...
Ale některé věci občas lehce předpovím, ještě než k nim dojde.
Příklad:
Borec si koupil ojetou káru.
Prohlížel jsem si jí, upozornil ho na pár detailů, který by to chtělo vychytat.
Měl na háku, chtěl káru hlavně snížit.
Zeptal jsem se, jestli ví, kolik stojí olejová vana a jak dobře se shání jetá.
Nevěděl, ani ho to nezajímalo. K čemu taky, že...

Za týden měl sníženo.
A za další tři dny sháněl vanu....

A pak zůstal viset na dálnici....
Prasklá hadice, na kterou jsem ho před pár dny upozornil....