Ritchma píše:To pěkně vypadá, ne?
Ale pruh na okně mam i já a dolu bych ho nedal. Mam ho z průhledný černý fólie menšího rozměru a nikdy mi nepřekážela. Na semafor skrz to vidět je a pomůže to proti sluníčku
Průhlednej pruh se na některý skla aut dělal i origo.
Na tý červený hrůze je neprůhlednej, to tam nemá co dělat.
A dveře - otevírání někam šikmo nahoru - to nemá prakticky žádnou výhodu.
Ale pruh na okně mam i já a dolu bych ho nedal. Mam ho z průhledný černý fólie menšího rozměru a nikdy mi nepřekážela. Na semafor skrz to vidět je a pomůže to proti sluníčku
Hele Tome... jsem na tomhle foru teprve chvilku a uz jsem si o tobe stihnul udelat celkem obrazek... Vsiml jsem si ze skoro kazdeho jenom kritizujes a vycitas to co se jinym libi. Nemyslis ze uz je to trochu na obtiz, kazdeho perovat? Ja si myslim ze rozhodne ano... Zkus se nad tim trochu zamyslet a popremyslej, proc vlastne chodis na Tuning Forum.. Kvuli snadne buzerace?? Nevim, nicmene o tom fakt popremyslej...
No tak když zaparkuješ blízko auta tak se z toho leze líp, ale za ty prachy bych se na to z vysoka vysral a stejně buď to stojí nepřiměřený prachy nebo je to škaredej bastl a nakonec oni to nědělaj z toho důvodu co píšu, ale protože to má být zajímavý nebo co. mě se to teda ale nikdy nelíbilo
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
BooM píše:nj, ale kdyz si koupis cervenej gauc, tak bude odpoutavat pozornost od obrazovky a budes se divat na gauc...ja nic neobratil, to si obratil ty...
On se taky bude divat do kaplicky a ne na odvetravani, stejne jako ty se budes divat na televizi a ne na gauc....
Aha.
Asi jsi nepochopil, že já budu koukat na televizi a gauč budu mít pod zadkem.
Těžko mi může pak odpoutávat pozornost.
A co se týká přístrojovky, tam se kouká na budíky. A právě jejich okolí je červené, tedy zvýrazněné.
bob ash píše:Víš, Tome, existuje spousta věcí který jsou z praktickýho hlediska úplně nahovno, ale jsou krásný a život by bez nich byl nudnější a šedivější.
Vezmi si třeba takovej sex s kondomem. Vždyť je to nahovno, když z toho nemůžou bejt děti. Tak proč to dělat?
Tos na to klepl.
Takže ty úpravy jsou pro radost.
No ano, proč ne.
Jen mi nějak nesedí ten vložený čas, práce s chemikáliemi, investovaný prachy a nakonec ten výsledek, který je spíš zdroj problémů (STK, PČR...).
Nebo snad touha po dobrodružství...?
Pak bych to chápal...
bob ash píše:Víš, Tome, existuje spousta věcí který jsou z praktickýho hlediska úplně nahovno, ale jsou krásný a život by bez nich byl nudnější a šedivější.
Vezmi si třeba takovej sex s kondomem. Vždyť je to nahovno, když z toho nemůžou bejt děti. Tak proč to dělat?
Tos na to klepl.
No ano, proč ne.
Jen mi nějak nesedí ten vložený čas, práce s chemikáliemi, investovaný prachy a nakonec ten výsledek, který je spíš zdroj problémů (STK, PČR...).
Pak bych to chápal...
My jsme prostě dobrodruzi co tě nemaj rádi a serem na tebe . Ciao a až ti budem mazat profil, ukápne nám slza
Tos na to klepl.
No ano, proč ne.
Pak bych to chápal...
Lepsi delat na aute nez tady kritizovat na foru.Myslim, ze kdyby ses zacal o tuning zajimat, mozna bys zmenil nazor.
http píše:koupit si jinou "lepsi" a co s tim, zase budu kupovat a investovat o to vic protoze na ostatni auta je to proste drahe! Rikam Skoda 120 ap., jsou nejlepsi auta na tuning Pochopitelne tuning s rozumem....
http
Hm, věc názoru.
Mě nenapadne právě tohle.
Spíš tohle:
Mám nějaký požadavky.
Potřebuju káru s určitým prostorem, výkonem, max. rychlostí, atd.
Třeba tak, aby to udělalo 180 - 200 km/h, mělo třeba 4 dveře a něco se vešlo dozadu.
A třeba chci zadní náhon.
Takže např. některá verze Ford Sierra (nějaký motor asi 1,8 - 2,0, neznám je přesně).
Peníze a čas investuju na uvedení do lepšího stavu a odstranění případných závad.
A ve finále budu mít auto střední třídy s dostatečným prostorem, výkonem atd.
A nemusím nic upravovovat, dělat z toho něco jinýho, co to ani bejt nemůže a pak mít obavy, jestli s tím na STK projdu....
No, každej dle svýho gusta.
No jo, Tome, ale to si kup nějakou sériovku (třeba BMW nebo nějakou tu Sierru) a budeš sice v poho, ale s tuningem to nebude mít nic společnýho.
Díky legislativě u nás neprosjde STK skoro žádný upravený auto, ale jak někdo už řekl "pokud bysme respektovali zákony, byly by tuningové srazy jen přehlídkou kdo líp umeje a naleští auto".
Čili KAŽDEJ, kdo dělá slušněj tuning (ne mě neberte v potaz, jen to říkám:-) má auto odporující předpisům. To je prostě holt tak. Jiná otázka je aby to bylo bezpečný, což se udělat dá.
tak tohle je zase tema, procet sem to cely a naky prispevky sem radci preskakoval, kdo uhodne od koho? nevim jaky to my smysl porad na nekoho narazet jak jiz tady nekdo psal souhlasim s nim "prestat tady otravovat a bez si delat neco na aute"....
to http: je to dobra myslenka a myslim ze kdyz to dotahnes do konce presne tak jak ces bude to neco extra, me osobne se to teda libi a obdivuju s jakou radosti ses do toho pustil, takovyhle lidi je malo a ty ja obdivuju... hodne stesti pri upravach ... cao
Dekuju, tohle jsem presne potreboval, protoze zitra mam uz zase dovolenou a hadejte co jdu delat. Takze v pondeli sem hodim zase dalsi fotky z uprav...
Dnes jsem si koupil startovaci knofliky, jelikoz jsem zapalovaci skrinku schvalne rozmlatil kladivem a sundal uz nechci zadny klicky
Anonymous píše:Dekuju, tohle jsem presne potreboval, protoze zitra mam uz zase dovolenou a hadejte co jdu delat. Takze v pondeli sem hodim zase dalsi fotky z uprav...
Dnes jsem si koupil startovaci knofliky, jelikoz jsem zapalovaci skrinku schvalne rozmlatil kladivem a sundal uz nechci zadny klicky
http
Udělej si to jako to má Ferrari Enzo.... Uprostřed v tom panelu.... Velky červený tlačítko START ... Ikdyz Enzo a Schade..... ... Ale co... napad to je zajimavej, ikdyz by to chtelo nejak zabezpecit proti kradezi