Potřeboval bych nějakého zručného maníka,který by byl ochotný si semnou zajet prohlídnout Porsche 924. Asi bych sám nezvládl odhalit nějaký neduhy,nebo nějaký špatnosti.Znalost značky výhodou ...Jelikož sem z Ústí n.L. a porsche stojí v Litvinove,tak by se mi hodil nekdo ze Severu. (za flašku oblíbeného pití )
som zo severu (aj ked slovenska....) znacku porsche poznam dobre (videl som vela obrazkov a aj video kde porsche bolo) viem zmerat tlak v pneu, skontrolovat svetla a skusit na ktorej rychlosti este hrabe, pijem len kofolu,puskin,polar (usetris). ak ma beries posli SMS s heslom "ak ju milujes, nieje co riesit"
PS.: poznam aj jazdne vlastnosti, hral som NFS 5
ZAMETAC INZERCIE Na nevhodne OT/pokec v INZERECII ma upozornite stlacenim modreho tlacidla.
OndraGTi - Díky za upřímnou pomoc...až nebudu vědět jak rozjet porschata na pc,tak napíšu
provocation - Díky...do tohohle auta sem se nějak zamiloval...nevim,jak se to stalo,ale stalo se.Takže koupi se určitě nevyhnu...Jen mi ještě schází pár kapříků a nějakej ten zručnej poradce...tak snad někoho seženu...i tak ale díky
Hodně štěstí a jdi do něj, pokud jsi fanda, nerad vidím když takováhle auta si koupí lidé co s nimi chtěji jezdit a nestarají se o ně, nic o nich neví..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
O tom autě vim už snad všechno
Jinak co se optickyho tuningu tyce,tak jediny pripustny veci sou pro me nektery casti z 944ky...jinak se budu snazit udrzet auto v puvodnim stavu,popřípadě ho do původního stavu vrátit...
U 924 pozor na motor. Pokud je to motor audi, tak ten už je vyladěn a nějak moc už nejde, takže se sháněj po nějáký s porsche motorem. To není z mé hlavy, ale co jsem pochytil od známého, kterej ji taky moc chtěl.
''Dvěstě v městě třista z místa'' VW SCIROCCO GTII 1.8 JH (KR under construction)
Hospy : Díky za radu...Jinak ja mel do ted zato,že do 924ek se montovali jen motory audi.Ale nasel sem i jednu,ktera ma pry puvodni porsche motor,takze o ni budu usilovat...thx