Pomoc při prohlídce P924ky
Moderátor: Idaho
- Chamelion
- Kontaktovat uživatele:
Pomoc při prohlídce P924ky
Potřeboval bych nějakého zručného maníka,který by byl ochotný si semnou zajet prohlídnout Porsche 924. Asi bych sám nezvládl odhalit nějaký neduhy,nebo nějaký špatnosti.Znalost značky výhodou
...Jelikož sem z Ústí n.L. a porsche stojí v Litvinove,tak by se mi hodil nekdo ze Severu. (za flašku oblíbeného pití
)
som zo severu (aj ked slovenska....) znacku porsche poznam dobre (videl som vela obrazkov a aj video kde porsche bolo) viem zmerat tlak v pneu, skontrolovat svetla a skusit na ktorej rychlosti este hrabe, pijem len kofolu,puskin,polar (usetris). ak ma beries posli SMS s heslom "ak ju milujes, nieje co riesit"
PS.: poznam aj jazdne vlastnosti, hral som NFS 5

PS.: poznam aj jazdne vlastnosti, hral som NFS 5
ZAMETAC INZERCIE Na nevhodne OT/pokec v INZERECII ma upozornite stlacenim modreho tlacidla.
-
provocation
- Kontaktovat uživatele:
- Chamelion
- Kontaktovat uživatele:
OndraGTi - Díky za upřímnou pomoc...až nebudu vědět jak rozjet porschata na pc,tak napíšu
provocation - Díky...do tohohle auta sem se nějak zamiloval...nevim,jak se to stalo,ale stalo se.Takže koupi se určitě nevyhnu...Jen mi ještě schází pár kapříků a nějakej ten zručnej poradce...tak snad někoho seženu...i tak ale díky
provocation - Díky...do tohohle auta sem se nějak zamiloval...nevim,jak se to stalo,ale stalo se.Takže koupi se určitě nevyhnu...Jen mi ještě schází pár kapříků a nějakej ten zručnej poradce...tak snad někoho seženu...i tak ale díky
Hodně štěstí a jdi do něj, pokud jsi fanda, nerad vidím když takováhle auta si koupí lidé co s nimi chtěji jezdit a nestarají se o ně, nic o nich neví..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
- hospodskej
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
U 924 pozor na motor. Pokud je to motor audi, tak ten už je vyladěn a nějak moc už nejde, takže se sháněj po nějáký s porsche motorem. To není z mé hlavy, ale co jsem pochytil od známého, kterej ji taky moc chtěl.
''Dvěstě v městě třista z místa''
VW SCIROCCO GTII 1.8 JH (KR under construction)
www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
VW SCIROCCO GTII 1.8 JH (KR under construction)www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
- hospodskej
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jinak přeji mnoho úspěchu při shánění. Je to moc pěkný auto. Hlavně s moc pěkně řešenou převodovkou. 
''Dvěstě v městě třista z místa''
VW SCIROCCO GTII 1.8 JH (KR under construction)
www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
VW SCIROCCO GTII 1.8 JH (KR under construction)www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
-
Návštěvník
- StreetFighter
- Kontaktovat uživatele:
sice nevím kdo mě tady prásknul, ale jedná si o 928....Anonymous píše:Kdyztak StreetFighter ma jedno Porse v rodine snad, nevim jestli ale jaky cislo 924 nebo 944, kdyztak ho kontaktuj na SZ
Radši budu druhej než mrtvej!
Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine
Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine