Nitro ? - Kde , za kolik , atd..
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Nitro ? - Kde , za kolik , atd..
Tak má tu někdo skutečně reálnou zkušenost s využitím, montáží atd?
jak je to s plněním ( za kolik, kde a za jak dlouho? ), na co je lepší "suchá" a na co "vlhká" směs?? Jak velká nápln na kolik "shootů" ?? prostě vše kolem tohohle..
uvítám jakoukoliv informaci..
jak je to s plněním ( za kolik, kde a za jak dlouho? ), na co je lepší "suchá" a na co "vlhká" směs?? Jak velká nápln na kolik "shootů" ?? prostě vše kolem tohohle..
uvítám jakoukoliv informaci..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
K tomu by se měl vyjádřit Marauder... Nebo Taboo, samozřejmě 
Jinak http://www.cartechgroup.cz/?detail&did=20&kid=84

Mazda3 2.0i 150PS/6000ot. & 187Nm/4500 ot.
dobre je to popsano treba zde: http://www.lexani.cz/nitro.htm
podrobna montaz treba na hondu je zde: http://www.lexani.cz/nitro/nitronavod.htm
podrobna montaz treba na hondu je zde: http://www.lexani.cz/nitro/nitronavod.htm
www.sportovniautodoplnky.cz - prodej sportovních autodoplňků, dovoz tuningových dílů z USA
No Tabooa tady snad ani nechtějte, první co udělá bude, že vás zprdne za to, že říkáte NOSu NITRO 

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
jo je to prima, mám sucháče - instalace na půl dne, flašku 10lbs sem plnil za 1000,- pocitově je to asi jako když podřadíš o jeden stupeň dolů, rozhodně nečekej, že se Ti rozmaže pohled na okolní svět ... pouštím to tam od trojky vejš ... stačilo to na cca 20 sprintů ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
Marauder - thanx -- kde plníš? ( v práglu nebo nevíš někde poblíž koneprus??? )..
All: thanx, ale zajímají mne spíš zušenosi, na co si dát pozor, jaký způsob vybrat, atd..
All: thanx, ale zajímají mne spíš zušenosi, na co si dát pozor, jaký způsob vybrat, atd..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
jen taková malá, nevýznamná informace..
pokud jistá osoba nekalí vodu a vyjde to co se rýsuje, mohl bych příští týden parkovat ve stodole ještě jednu MKIII, al eturbínku , bez papírů ....
a ta přece nitro nepotřebuje 
pokud jistá osoba nekalí vodu a vyjde to co se rýsuje, mohl bych příští týden parkovat ve stodole ještě jednu MKIII, al eturbínku , bez papírů ....

marek má jen okopírovaný text od lexanů...BlackHole píše:K tomu by se měl vyjádřit Marauder... Nebo Taboo, samozřejmě
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
Nitro.. máš dobrej usudek na Projecta to nebude ( i když původně jsme uvažoval o nitru pro něj, kor ted když bude mít nový motor ) - protože si pro něj v neděli přijede zájemce..
Na Supru? no hoodně jsem to zvažoval ( co myslíš tím skor na Supru?? - nechápu hlavně to kor ) a prozatím nejsem plně rozhodnut. Přeci jen té atmosférce by to pomohlo a pokud budu mít tu turbínku jako další autí mohu s přeplnováním experimentovat tam.
BTW.. byl jsme v HUmpolci atam nějakej maník dělá přestavbu z A20A3 na B20A2 acco-- rozdíál mezi seriií B20A a A20A3 je velkej, ale pokud poladíš tak je skoro nerozeznatelnej, jenže co mne posadilo na kolena : on to dělá v sedanu !!!
když jsme mu řekl že spíš by to rpospělo Aerodecku tak ani nevěděl co to je... no uvidíme co to bude za zvěrstvo, každopádně jeho A20A3 komplet s kabeláží, převodovkou a ŘJ se ted válí u mne doma.. pokud by měl někdo zájem..
Na Supru? no hoodně jsem to zvažoval ( co myslíš tím skor na Supru?? - nechápu hlavně to kor ) a prozatím nejsem plně rozhodnut. Přeci jen té atmosférce by to pomohlo a pokud budu mít tu turbínku jako další autí mohu s přeplnováním experimentovat tam.
BTW.. byl jsme v HUmpolci atam nějakej maník dělá přestavbu z A20A3 na B20A2 acco-- rozdíál mezi seriií B20A a A20A3 je velkej, ale pokud poladíš tak je skoro nerozeznatelnej, jenže co mne posadilo na kolena : on to dělá v sedanu !!!
když jsme mu řekl že spíš by to rpospělo Aerodecku tak ani nevěděl co to je... no uvidíme co to bude za zvěrstvo, každopádně jeho A20A3 komplet s kabeláží, převodovkou a ŘJ se ted válí u mne doma.. pokud by měl někdo zájem..
Beaver píše:No Tabooa tady snad ani nechtějte, první co udělá bude, že vás zprdne za to, že říkáte NOSu NITRO
Jo to čekám, zase se do mne obuje jak do malýho kluka

- Nitro
- Kontaktovat uživatele:
skor akoze radsej na supru ako na accorda...ale uz dost OTIdaho píše:Nitro.. máš dobrej usudek na Projecta to nebude ( i když původně jsme uvažoval o nitru pro něj, kor ted když bude mít nový motor ) - protože si pro něj v neděli přijede zájemce..
..

RIP Richard Burns 

[quote="Krosmen"]taky sem uvažoval o zástavbě N2O ale pravdou je,že ten nejlevnější kit od lexani stojí víc než sem dal za celý auto...
Uvidíme,50 koní by navrch nebylo marný....
[/quo
nekde je to i levnejsí

Uvidíme,50 koní by navrch nebylo marný....

nekde je to i levnejsí

www.sportovniautodoplnky.cz - prodej sportovních autodoplňků, dovoz tuningových dílů z USA
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
já kit koupil za 14 000,- u sucháče funguje zvýšení množství benzínu aby to nebylo chudý tak, že se zvedne tlak na liště díky takový vyfikundaci, je to až stupidně jednoduchý 

Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
Hlavně bych nezapomínal na to, že N2O je jen krátkodobej "doping", ten výkon navíc má člověk jen chvíli a u některých aut je rozhodně lepší ty prašule zainvestovat do nějaké "trvalé úpravy" 

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
tak mi nějakou za ty peníze a s tim sice krátkodobym,ale ne nejmenšim efektem....když budu brát tu 50 koňíkovou verzi.....Beaver píše:Hlavně bych nezapomínal na to, že N2O je jen krátkodobej "doping", ten výkon navíc má člověk jen chvíli a u některých aut je rozhodně lepší ty prašule zainvestovat do nějaké "trvalé úpravy"

krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......
specializovaný servis japonsko a itálie......
Tohle je zajímavé, pokud seženu víc info, tak do toho asi půjdu:
/viewtopic.php?p=475739#475739
/viewtopic.php?p=475739#475739
Mazda3 2.0i 150PS/6000ot. & 187Nm/4500 ot.