jojo sorry je to na E36 sedan a jak rika hlavne ne ty chrom AE ty jsou strasny. podle cenyRenault-welt píše:No uvidime ty AE zda budou cerny..Ale jaky originaly s čočkou chceš,bylo vic druhu,jak na limo tak cupe.Slavisimo píše:no s AE jedine v cernym nesmi to byt v chromu, jinak by mohli byt i originaly hlavne novy a poskrabanySlavisimo píše:chci se zeptat jestli by se tam nenasli nejaky svetla na BMW E36 s cockou
Díly z polska
Diesel power 
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
Dobre,uvidime.Slavisimo píše:jojo sorry je to na E36 sedan a jak rika hlavne ne ty chrom AE ty jsou strasny. podle cenyRenault-welt píše:No uvidime ty AE zda budou cerny..Ale jaky originaly s čočkou chceš,bylo vic druhu,jak na limo tak cupe.Slavisimo píše:no s AE jedine v cernym nesmi to byt v chromu, jinak by mohli byt i originaly hlavne novy a poskrabany
to by bylo ok.. já se pustil do zadního a žádná sláva.Pu pěna,laminát a příjde mi to že jsem udělal pěknej zmetek a posral si i nárazník
mě by se líbil tenhle zadní
http://www.spyrocar.com/renault.html
ten za těch 5590..
a zjistil jsem že v polsku je prej za 3500
a i na polskej megan. stánkách ho hodně lidí má..
je to překopávka z clia
nemusim mít přesně tohle,ale podobnej styl a to samé i přední..
prostě aby to k sobě šlo
ten za těch 5590..
je to překopávka z clia
prostě aby to k sobě šlo
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
No ja bych tam dozadu dal predek z megana 2,jen tu spodni zast co je ten peuduch,ted jeden muzu mit.A na predek neby se neco vymyslelo,Hele,nejzdis ted bez toho zadniho narazniku,cira v zadu.Takovy auto stoji nahore na hostiku vedle lidlu.alt píše:to by bylo ok.. já se pustil do zadního a žádná sláva.Pu pěna,laminát a příjde mi to že jsem udělal pěknej zmetek a posral si i nárazník![]()
ten za těch 5590..
je to překopávka z clia
prostě aby to k sobě šlo
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
A což takhle kapota na starší saxo? Taky umíš? jestli by se to ale vůbec vyplatilo?Renault-welt píše:Jo i normalni dily jsou tam levný,to je má výdělěčna cinnost,tuning je jen tak na vytizeni.Ritchma píše:A jsou tam levný třeba i normální díly na auto nebo jenom ty stylingový?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
Na to co máš ty?Jo,ta by šla.A jakou chces,tam je toho hodne,ve smyslu lehce poskozeny an opravu levne a pak jen ¨na nastrikani trochu dražší,ale vic jak 1500 za ni nedas.Ritchma píše:A což takhle kapota na starší saxo? Taky umíš? jestli by se to ale vůbec vyplatilo?Renault-welt píše:Jo i normalni dily jsou tam levný,to je má výdělěčna cinnost,tuning je jen tak na vytizeni.Ritchma píše:A jsou tam levný třeba i normální díly na auto nebo jenom ty stylingový?
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
Tak tady jsou ty narazniky.Jsou to kopie M3 a M5.Slavisimo píše:jojo sorry je to na E36 sedan a jak rika hlavne ne ty chrom AE ty jsou strasny. podle cenyRenault-welt píše:No uvidime ty AE zda budou cerny..Ale jaky originaly s čočkou chceš,bylo vic druhu,jak na limo tak cupe.Slavisimo píše:no s AE jedine v cernym nesmi to byt v chromu, jinak by mohli byt i originaly hlavne novy a poskrabany
- Přílohy
-
- 3900kč
- bmw-e36-e46 3900kč.gif (0 bajtů) Zobrazeno 1095 x
-
- 3650kč
- M-3-bmw-E-36 cena 3650kč.gif (0 bajtů) Zobrazeno 1095 x
Nejlépe úplně v super stavu. A to vozíš třeba i z vrakovišť?Renault-welt píše:Na to co máš ty?Jo,ta by šla.A jakou chces,tam je toho hodne,ve smyslu lehce poskozeny an opravu levne a pak jen ¨na nastrikani trochu dražší,ale vic jak 1500 za ni nedas.Ritchma píše:A což takhle kapota na starší saxo? Taky umíš? jestli by se to ale vůbec vyplatilo?Renault-welt píše: Jo i normalni dily jsou tam levný,to je má výdělěčna cinnost,tuning je jen tak na vytizeni.
Function > Form
Function > Form
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
Tak je to jena velka burza.Ritchma píše:Nejlépe úplně v super stavu. A to vozíš třeba i z vrakovišť?Renault-welt píše:Na to co máš ty?Jo,ta by šla.A jakou chces,tam je toho hodne,ve smyslu lehce poskozeny an opravu levne a pak jen ¨na nastrikani trochu dražší,ale vic jak 1500 za ni nedas.Ritchma píše: A což takhle kapota na starší saxo? Taky umíš? jestli by se to ale vůbec vyplatilo?
- Silent_Killah
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
- Silent_Killah
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
Já teda nic nechci, jenom kdyby si byl tak hodnej a zkusil podívat na čirý světla na saxo (obdelníkový, ne ty nový kulatý). Jenom abych věděl jestli tam něco takovýho maj a za jakou cenu.Renault-welt píše:Pozor všichni,uzaverka na objednani narazniku je do stredy 14.9 a ostatnich dilu do 16.9 18.00
![]()
![]()
P.s: když kliknu na www v tvym profilu ukáže se mi saxo, co to znamená?
Function > Form
Function > Form
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
Takžě černý ne jo???Jen pokud budou ciry a cenu.Nevim,podivam se.Ritchma píše:Já teda nic nechci, jenom kdyby si byl tak hodnej a zkusil podívat na čirý světla na saxo (obdelníkový, ne ty nový kulatý). Jenom abych věděl jestli tam něco takovýho maj a za jakou cenu.Renault-welt píše:Pozor všichni,uzaverka na objednani narazniku je do stredy 14.9 a ostatnich dilu do 16.9 18.00
![]()
![]()
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
To je jedno. Nějaký čirý přední na saxo (doufám že buď s čirym blinkrem v kuse nebo tak nějak). Můžou být černý nebo i chormový, zajímá mě jen cena nic jinýho. Budu ti vděčnej. DíkRenault-welt píše:Takžě černý ne jo???Jen pokud budou ciry a cenu.Nevim,podivam se.Ritchma píše:Já teda nic nechci, jenom kdyby si byl tak hodnej a zkusil podívat na čirý světla na saxo (obdelníkový, ne ty nový kulatý). Jenom abych věděl jestli tam něco takovýho maj a za jakou cenu.Renault-welt píše:Pozor všichni,uzaverka na objednani narazniku je do stredy 14.9 a ostatnich dilu do 16.9 18.00
![]()
![]()
Function > Form
Function > Form
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele: