to by bylo ok.. já se pustil do zadního a žádná sláva.Pu pěna,laminát a příjde mi to že jsem udělal pěknej zmetek a posral si i nárazník
mě by se líbil tenhle zadní http://www.spyrocar.com/renault.html
ten za těch 5590..
a zjistil jsem že v polsku je prej za 3500
a i na polskej megan. stánkách ho hodně lidí má..
je to překopávka z clia
nemusim mít přesně tohle,ale podobnej styl a to samé i přední..
prostě aby to k sobě šlo
alt píše:to by bylo ok.. já se pustil do zadního a žádná sláva.Pu pěna,laminát a příjde mi to že jsem udělal pěknej zmetek a posral si i nárazník
mě by se líbil tenhle zadní http://www.spyrocar.com/renault.html
ten za těch 5590..
a zjistil jsem že v polsku je prej za 3500
a i na polskej megan. stánkách ho hodně lidí má..
je to překopávka z clia
nemusim mít přesně tohle,ale podobnej styl a to samé i přední..
prostě aby to k sobě šlo
No ja bych tam dozadu dal predek z megana 2,jen tu spodni zast co je ten peuduch,ted jeden muzu mit.A na predek neby se neco vymyslelo,Hele,nejzdis ted bez toho zadniho narazniku,cira v zadu.Takovy auto stoji nahore na hostiku vedle lidlu.
Ritchma píše:A jsou tam levný třeba i normální díly na auto nebo jenom ty stylingový?
Jo i normalni dily jsou tam levný,to je má výdělěčna cinnost,tuning je jen tak na vytizeni.
A což takhle kapota na starší saxo? Taky umíš? jestli by se to ale vůbec vyplatilo?
Na to co máš ty?Jo,ta by šla.A jakou chces,tam je toho hodne,ve smyslu lehce poskozeny an opravu levne a pak jen ¨na nastrikani trochu dražší,ale vic jak 1500 za ni nedas.
Renault-welt píše:
Jo i normalni dily jsou tam levný,to je má výdělěčna cinnost,tuning je jen tak na vytizeni.
A což takhle kapota na starší saxo? Taky umíš? jestli by se to ale vůbec vyplatilo?
Na to co máš ty?Jo,ta by šla.A jakou chces,tam je toho hodne,ve smyslu lehce poskozeny an opravu levne a pak jen ¨na nastrikani trochu dražší,ale vic jak 1500 za ni nedas.
Nejlépe úplně v super stavu. A to vozíš třeba i z vrakovišť?
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Ritchma píše:
Nejlépe úplně v super stavu. A to vozíš třeba i z vrakovišť?
Renault-welt píše:Pozor všichni,uzaverka na objednani narazniku je do stredy 14.9 a ostatnich dilu do 16.9 18.00
Já teda nic nechci, jenom kdyby si byl tak hodnej a zkusil podívat na čirý světla na saxo (obdelníkový, ne ty nový kulatý). Jenom abych věděl jestli tam něco takovýho maj a za jakou cenu.
P.s: když kliknu na www v tvym profilu ukáže se mi saxo, co to znamená?
Renault-welt píše:Pozor všichni,uzaverka na objednani narazniku je do stredy 14.9 a ostatnich dilu do 16.9 18.00
Já teda nic nechci, jenom kdyby si byl tak hodnej a zkusil podívat na čirý světla na saxo (obdelníkový, ne ty nový kulatý). Jenom abych věděl jestli tam něco takovýho maj a za jakou cenu.
Takžě černý ne jo???Jen pokud budou ciry a cenu.Nevim,podivam se.
Takžě černý ne jo???Jen pokud budou ciry a cenu.Nevim,podivam se.
To je jedno. Nějaký čirý přední na saxo (doufám že buď s čirym blinkrem v kuse nebo tak nějak). Můžou být černý nebo i chormový, zajímá mě jen cena nic jinýho. Budu ti vděčnej. Dík