Béďo oslava byla na Křivonosce, i když taková maskovaná

Koukal jsem, že tam byla i Beky a ta druhá, takže jsi měl určitě o "zábavu" postaráno....kasa.d píše:kuju fšem
Béďo oslava byla na Křivonosce, i když taková maskovaná
ahojí, no dost, že se tu taky ukážeš!! ..jj, srázek by měl být 3tího..Butch píše:Čágo Jihlaváci
tak jsem Vás přišel zkontrolovat jak to tady vedete a ............ docela to jde.......... teď přes léto nebylo moc času ale i když jsem tady nebyl tak jsem dost z Vás viděl na živo
![]()
P.S.: bude srázek 3.října ?
kdy má jako být?Ttech-man_VW píše:to All VWs: pojedete se někdo juknout na Pávov na srázek VW klubu? včera sem na dálnici potkal jen z Brna pět hezkejch dvojkovejch golfíků, co tam měli namířeno
no o tomto weekendu přeci:-) od pátku, zítra by se s ohledem na množství akloholu v krvi měli rozjíždět. Dneska tam bylo nějakejch 40 autík, většina golf 2, golf 3.Letty píše:kdy má jako být?Ttech-man_VW píše:to All VWs: pojedete se někdo juknout na Pávov na srázek VW klubu? včera sem na dálnici potkal jen z Brna pět hezkejch dvojkovejch golfíků, co tam měli namířeno![]()
![]()
![]()
Anonymous píše:ups...Letty píše:kdy má jako být?Ttech-man_VW píše:to All VWs: pojedete se někdo juknout na Pávov na srázek VW klubu? včera sem na dálnici potkal jen z Brna pět hezkejch dvojkovejch golfíků, co tam měli namířeno![]()
![]()
![]()
no o tomto weekendu přeci:-) od pátku, zítra by se s ohledem na množství akloholu v krvi měli rozjíždět. Dneska tam bylo nějakejch 40 autík, většina golf 2, golf 3.
to joLetty píše:ahojí, no dost, že se tu taky ukážeš!! ..jj, srázek by měl být 3tího..Butch píše:Čágo Jihlaváci
tak jsem Vás přišel zkontrolovat jak to tady vedete a ............ docela to jde.......... teď přes léto nebylo moc času ale i když jsem tady nebyl tak jsem dost z Vás viděl na živo
![]()
P.S.: bude srázek 3.října ?![]()
![]()
![]()
No Plány Máš Koukám Podobný Jak Já, Akorát U Mě To Bude Horší S Realizacíkasa.d píše:neboj intenzivně se na tom pracuje
Každopádně už sem tam měl posazenou bednu a mezi ní a rozpěrou je cca 0,5cm rezerva
ted je ve vývoji nová podleha kufru z dřevotřísky, ke které bude vše přichyceno natvrdo vrutama pro bezpečnost. Samozřejmě zůstane zachována rezerva a ani přístup k ní nebude nijak omezený. Ještě před podlahou ovšem musím celej zadek vytlumit.
Prostě do podzima práce dost, samozřejmě sem nevypsal veškerou plánovanou činnost.
A mimochodem, podobná tyč bude i na předku, ta je u Bidrina ve výrobě ...