Béďo oslava byla na Křivonosce, i když taková maskovaná
Pokec o všem a o ničem :-)
- Bidrin
- Kontaktovat uživatele:
Koukal jsem, že tam byla i Beky a ta druhá, takže jsi měl určitě o "zábavu" postaráno....kasa.d píše:kuju fšem
Béďo oslava byla na Křivonosce, i když taková maskovaná
Nový e-shop - www.bidrinperformance.com/shop
Zkrácené řazení, Blow Off Valve, Oil Catch Tank, Boost Controllers (MBC), řadící páky, rozpěrné tyče, odlehčené řemenice a další specialitky pro vaše auto.
Zkrácené řazení, Blow Off Valve, Oil Catch Tank, Boost Controllers (MBC), řadící páky, rozpěrné tyče, odlehčené řemenice a další specialitky pro vaše auto.
-
Návštěvník
- kasa.d
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to Maty: mám pro tebe gumy.
Todle mi přišlo mailem: Mám ty pneu co jsi chtěl Goodyear F1.Cena 600,-ks Jsou pěkný.Jinak mam toho víc .Jinak jestli jsi z vysociny tak v Beranově dělám bazar tak tam se muzem sejit a predat popr vybrat. 776062230
klidně mu zavolej a domluv se s ním, ví o tom
Todle mi přišlo mailem: Mám ty pneu co jsi chtěl Goodyear F1.Cena 600,-ks Jsou pěkný.Jinak mam toho víc .Jinak jestli jsi z vysociny tak v Beranově dělám bazar tak tam se muzem sejit a predat popr vybrat. 776062230
klidně mu zavolej a domluv se s ním, ví o tom
Jeep Grand Cherokee 4,7 V8
-
Ttech-man_VW
ahojí, no dost, že se tu taky ukážeš!! ..jj, srázek by měl být 3tího..Butch píše:Čágo Jihlaváci
tak jsem Vás přišel zkontrolovat jak to tady vedete a ............ docela to jde.......... teď přes léto nebylo moc času ale i když jsem tady nebyl tak jsem dost z Vás viděl na živo
![]()
P.S.: bude srázek 3.října ?
Re: :-)
kdy má jako být?Ttech-man_VW píše:to All VWs: pojedete se někdo juknout na Pávov na srázek VW klubu? včera sem na dálnici potkal jen z Brna pět hezkejch dvojkovejch golfíků, co tam měli namířeno
-
Návštěvník
no o tomto weekendu přeci:-) od pátku, zítra by se s ohledem na množství akloholu v krvi měli rozjíždět. Dneska tam bylo nějakejch 40 autík, většina golf 2, golf 3.Letty píše:kdy má jako být?Ttech-man_VW píše:to All VWs: pojedete se někdo juknout na Pávov na srázek VW klubu? včera sem na dálnici potkal jen z Brna pět hezkejch dvojkovejch golfíků, co tam měli namířeno![]()
![]()
![]()
-
Ttech-man_VW
Anonymous píše:ups...Letty píše:kdy má jako být?Ttech-man_VW píše:to All VWs: pojedete se někdo juknout na Pávov na srázek VW klubu? včera sem na dálnici potkal jen z Brna pět hezkejch dvojkovejch golfíků, co tam měli namířeno![]()
![]()
![]()
no o tomto weekendu přeci:-) od pátku, zítra by se s ohledem na množství akloholu v krvi měli rozjíždět. Dneska tam bylo nějakejch 40 autík, většina golf 2, golf 3.
-
Ttech-man_VW
to joLetty píše:ahojí, no dost, že se tu taky ukážeš!! ..jj, srázek by měl být 3tího..Butch píše:Čágo Jihlaváci
tak jsem Vás přišel zkontrolovat jak to tady vedete a ............ docela to jde.......... teď přes léto nebylo moc času ale i když jsem tady nebyl tak jsem dost z Vás viděl na živo
![]()
P.S.: bude srázek 3.října ?![]()
![]()
![]()
budu tam
P.S.: hlavně musím kouknout jaks nám vyrostla
Ale Ještě By To Něco Chtělo, Je Ten Kufr Zbytečně Prázdnej

Opel Astra WD ....... 2,0 16V Ecotec
Škoda 1000 WD ....... 136L
Nová verze webu
http://www.zevlouni.cz
Nová verze webu
- kasa.d
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
neboj intenzivně se na tom pracuje 
Každopádně už sem tam měl posazenou bednu a mezi ní a rozpěrou je cca 0,5cm rezerva
ted je ve vývoji nová podleha kufru z dřevotřísky, ke které bude vše přichyceno natvrdo vrutama pro bezpečnost. Samozřejmě zůstane zachována rezerva a ani přístup k ní nebude nijak omezený. Ještě před podlahou ovšem musím celej zadek vytlumit.
Prostě do podzima práce dost, samozřejmě sem nevypsal veškerou plánovanou činnost.
A mimochodem, podobná tyč bude i na předku, ta je u Bidrina ve výrobě ...
Každopádně už sem tam měl posazenou bednu a mezi ní a rozpěrou je cca 0,5cm rezerva
ted je ve vývoji nová podleha kufru z dřevotřísky, ke které bude vše přichyceno natvrdo vrutama pro bezpečnost. Samozřejmě zůstane zachována rezerva a ani přístup k ní nebude nijak omezený. Ještě před podlahou ovšem musím celej zadek vytlumit.
Prostě do podzima práce dost, samozřejmě sem nevypsal veškerou plánovanou činnost.
Jeep Grand Cherokee 4,7 V8
-
Ttech-man_VW
-
Ttech-man_VW
No Plány Máš Koukám Podobný Jak Já, Akorát U Mě To Bude Horší S Realizacíkasa.d píše:neboj intenzivně se na tom pracuje
Opel Astra WD ....... 2,0 16V Ecotec
Nová verze webu
Nová verze webu