Pokec po japonsku...

Moderátor: Zemi

Odpovědět
Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

jean2005 píše:díky moc.. 8) jdu to prolézt, jestli bude GPRS injection tohohle připojení stíhat :lol: takhle pomalej net se jen tak nevidí... :cry:
Pres noc jsi mel casu dost. :lol:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

jean2005

Příspěvek od jean2005 »

taky jsem byl skoro celou noc :-)) moc dobře jsem si početl, ty odkazy jsou super, ještě jednou díky. tohle sranda autíčko je asi ještě lepší, než jsem čekal 8) 8) :) už se těším, až s tím zajedu za idahem na jeho benzínový dýchánek :D

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Jsem rad ze jsem pomohl.

tel. 608 372 848

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

AccentH.dave píše:A to je jako u tebe?? A kde se spi?? Nebo jak je to oraganizovany... a kolik bude lidi?? Nebo mi sem hod odkaz kde ste to probirali.....
je to u mne , barák je velkej, běžne s etu se zachváním soukromí vyspí tři páry, nebo hromadně tělo na těle se tu složí cca 15 lidí.. parkovat je kde ( kdyžtak mohu zařídit hlídané oplocené arkoviště cca 200 metrů od místa.. )

noa organizace? zatím se nás tu scházelo poskrovn, takže spíše se vrtáme v autíkách motorech, občas se i něco povede ( tento víkend Klassik - kotouče + přední brzdy + uvaření Probeho , vykuchání motoru z hondy..)

jinak klaiska, grilovačka, pokec, promítání filmů, pokud by nýs bylo více není problém zajít posedět do hospudky.. atd.. ( případně i jízdy na čas ve vojenském prostoru , kdys někdo sliboval i paintballové zbraně - to se bohužel nekonalo :( )
prostě program je volnej, hlavně at sjou pohodový lidi...

příští výkend ebude a další víkend pořádáme jízdu do brna s klasikem a buldou prohlédnout Klasikovu možná nastávající - Supru :)
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Zemi píše:
Anonymous píše:Jasně že vím, co je injection :) , nevím, co je to TCCS :( ...a vůbec další detaily o mr2, neumím moc hledat po netu, sháním tech. dokumentaci atd... :wink:
http://www.mr2mk1club.com/

http://www.mr2.com/

http://www.user.dccnet.com/middleton/MR2.htm

>>> http://www.club4ag.com/ <<<

Snad tam neco najdes... :wink:

zemi dík - taky si rád počtu - o jakémkoliv džaponci co brázdí naše silnice :)
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Idaho píše:
Zemi píše:
Anonymous píše:Jasně že vím, co je injection :) , nevím, co je to TCCS :( ...a vůbec další detaily o mr2, neumím moc hledat po netu, sháním tech. dokumentaci atd... :wink:
http://www.mr2mk1club.com/

http://www.mr2.com/

http://www.user.dccnet.com/middleton/MR2.htm

>>> http://www.club4ag.com/ <<<

Snad tam neco najdes... :wink:

zemi dík - taky si rád počtu - o jakémkoliv džaponci co brázdí naše silnice :)
Mam toho vic, ale na to jeden mozek nestaci... :lol: Az si oddychnes tak sem dam dalsi links... :D

tel. 608 372 848

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

neboj zemi, nehledám uplně vše, to ani člověk nikdy neuvidí a nenaučí se, ale rád se dozvím alespon základní informace a to kde hledat podrobnější když budu někdy potřebovat.. jinak ted se držím hlavně Super a Accordů :)

Btw.. nevíš o někom z hondaclubu kdo ted dělá přestavbu A20A na B20A ?? ( ve starém accordu ) - mladej kluk od hodonína, prej tam chodí.. dává motor jen o pár kobylek silnější ( používá tuším B20A2 ) na starého acco sedana.. podle mne jen vyhozenej čas a prachy, řekl jsem mu mu že spíš by ten rozdíl poznal na aerodecku, kterej je o dost lehčí.. ale nenechá si to vymluvit.. škoda takového potenciálu ( btw. Mě tu leží jedna B20A2 jen bez řj... tak kdybys o někom věděl.. ) .. navíc jsme měli ted o víkendu malej výstup ohledně setrváku .... :)

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Ja bych radsi FI B20B. :o) Snese docela slusnej tlak...

tel. 608 372 848

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Zemi.. noj o , jenže s ežen to u nás a v našich podmínkách...

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Idaho píše:Zemi.. noj o , jenže s ežen to u nás a v našich podmínkách...
Nez abych tam daval nakyho udejchanyho 2litra tak tam dam naslaplou 1,6ku a kapanek odlehcim. :o)

tel. 608 372 848

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

no nevím pochybuju ře bys tam tu 16 beze změn dostal, navíc mylsím že tou chrchlavou 16tkou by sis moc nepomohl :) já ořád kutím co s tou mou B20A ale vypadá to špatně.. blok je prasklej :(

jinak ty 16tky zase maj na hovno krouták.... myslím že B20A by byla lepší volba než pos*aná 16tka.. jinaks odlehčením souhlasím, to je třeba stejně..

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Idaho píše:no nevím pochybuju ře bys tam tu 16 beze změn dostal, navíc mylsím že tou chrchlavou 16tkou by sis moc nepomohl :) já ořád kutím co s tou mou B20A ale vypadá to špatně.. blok je prasklej :(

jinak ty 16tky zase maj na hovno krouták.... myslím že B20A by byla lepší volba než pos*aná 16tka.. jinaks odlehčením souhlasím, to je třeba stejně..
No 16ka s 130HP hlavne jede podstatne lepe nez 2litr s 115PS? :lol: Hlavne je nesmysl delat neco na takovy kastli... To vazi snad pres 1000kg ne? CRX/EG5 + K20A rulez... :lol: Jen musis mit 6000$... :smich:

tel. 608 372 848

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

kdo mluví o 115 PS??
A20A3 má v základu 120, A20A4 má 122PS, B20B2 má 137 PS .. ano ale v tomhle s enikd yneshodneme, bud dumeme stát a plkat nad tím, že nemáme XXX$ na stavbu super děla, ale postavíme si to na co máme..

co se týče výhy, pokud nechám v projectovi obě přední sedadla a vjedu na váhu ukáže mi 985kg.. což je pořád dobré..

btw 115 PS má jedinej motro z řady A20A a to je karburátorová verze
( je to silnější verze těch prvních A20A1 - což byl propadák.. )

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

No tak ta 137HP verze je srovnatelna s 1,6kou... Kroutak taky nebude zadnej zazrak a bude hlavne tocit podstatne min takze s tim nebude moc FUN. :o) Ja bych do toho proste neinvestoval... Zakladem je co nejlehci kastle, co nejtocivejsi motor a pak je to prima... :wink:

tel. 608 372 848

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Obrázek

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

jinakco se týče točení.. muj Project ( A20A4 - zatím )efektivně točí 7,5 až 8tis rpm..

kurna uznej už že céro není jediný svatý auto od HOndy :)

jinak váhovej rozdíl už není tak velkej... navíc rozdíl korutáku si mylsím tu o trošičku vyšší váhu vyrovná..

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Céro je pomaly... Rika nekdo ze je rychly? :? Vsak 0-100 za 6,8s je rychly? Ja si nemyslim... Ale muzeme dat RACE treba proti Supre... :D

tel. 608 372 848

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

no tak supra moc šancí mít nebude ( ta moje ) jen y štve že na každou přestavbu ( i když znamená navýšení výkonu o více než 10% procent a je za hubičku napíšeš kecy typu : to se nevyplatí, sežen xtisíc dolarů a dej tam K20A... prostě s emi nelíbí tvuj přístup k tomu, pokud by takovej mel každej tak tu jezdí skutečně málo "lepších" aut... :(

btw.. to tedy nemáš o moc větší zrychlení než muj project :)

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Idaho píše:no tak supra moc šancí mít nebude ( ta moje ) jen y štve že na každou přestavbu ( i když znamená navýšení výkonu o více než 10% procent a je za hubičku napíšeš kecy typu : to se nevyplatí, sežen xtisíc dolarů a dej tam K20A... prostě s emi nelíbí tvuj přístup k tomu, pokud by takovej mel každej tak tu jezdí skutečně málo "lepších" aut... :(

btw.. to tedy nemáš o moc větší zrychlení než muj project :)
Ja nevim jak je na tom zrychleni "projectu", ale ja s ni jezdim a vim jak to jede takze asi tak... :lol: Kdybys byl zblizka klidne bychom mohli vsechno probrat a klidne bych ti ji i pujcil at vis ze nemelu kraviny a konecne tu nastane povidani na urovni...

Ja bych ti tu ted napsal duvod proc sem cpu zrovna CRX (neni to kvuli tomu ze ji vlastnim, neni to kvuli motoru, neni to kvuli nicemu osobnimu), ale uz me unavuje obhajovat ji a stejne poslouchat kecy tech, kteri ji nemeli atd. atd... Ja uz proste na to seru a budu si mlejt svoje kdyz nikdo neni zvedavej na to jak tato sekacka skutecne funguje... Ja ji pochopil a uzivam si s ni plno srandy... Nelepim na ni naky pitomy neony, plasty a i presto je pro me zajimava...

Psal bych dal, ale tady si bude stejne kazdej mlejt svoje... 8)

tel. 608 372 848

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Zemi opět já o koze a ty o voze... co se dá dělat..

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Idaho píše:Zemi opět já o koze a ty o voze... co se dá dělat..
Klidne se rozepis a konkretizuj...

tel. 608 372 848

Lobo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lobo »

:smich: husta debata 8) :lol:

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

ja jsme vubec nechtel zabíhat do doahdu typu "co je lepší" - ty máš céro, co je lehké, pružné, ja zase polokombi ve lkterém když povezu naloženej mrazát tak stejně sprákám preludku..
šlo mi jen o to, že ten človíček kouká na lidi na hondaforu jako na bohy, kteří mu poradili dát to do sedana, zvednout výkon o 15PS a "potom to pojede jako prase"...

docela jsme s echytli, když jsme mu řekl že s autem který je o 200-300kd lehčí bude +15PS cvičit jinak než ten samej nárust s těžkou krávou.. porstě na hodnaforu mu řekli že je to dobrý tak do toho jde..

měl to bejt jen takovej postřeh, zážitek pro zasmání.. ne dohadování...

jinak když už jsme u toho, si mylsím že 137PS a vyšší krouták vykompenzuje váhový rozdíl kolem 100- 150kg.. ( ale je to jen muj názor :) )

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Tak ja to vezmu odzadu... :lol:

Ne, 6PS a nakych 10-20Nm nekompenzuje 100-150kg. :D

Dale ja jsem vezl v CRXce zatez cca 250kg+ (1 kamos vedle a dalsi dva vzadu) tak nechtej vedet co se delo potom jinak prodas vsechno co mas a poridis D16... :lol: :wink:

No a naposled... Jake Hondaforum mu toto poradilo? Ja jen vim co se pohybuje na HondaClubu a to mi staci...

tel. 608 372 848

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

6PS?? nauč sepočítat swap z A2023 120 PS a B20A2 ( 137PS ) je 17 kobyláků, krouták dejme tomu 10Nm..) ok máš pravdu těch 150kg to nenhradí.. ale porřád jde o něco jiného, tlačíš mne do hádky, která tu neměla být a ni jsme o ní neměl zájem.. Skutečně tu nemá smysl vůbec něco psát...

jinHOndaclub - hondaform -- kdokud se tam dalo pro mne něco skutečně hodnotného najít tak jsem tam chodil.. mumlal něo o foru na hodnclubu...

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Idaho píše:6PS?? nauč sepočítat swap z A2023 120 PS a B20A2 ( 137PS ) je 17 kobyláků, krouták dejme tomu 10Nm..) ok máš pravdu těch 150kg to nenhradí.. ale porřád jde o něco jiného, tlačíš mne do hádky, která tu neměla být a ni jsme o ní neměl zájem.. Skutečně tu nemá smysl vůbec něco psát...

jinHOndaclub - hondaform -- kdokud se tam dalo pro mne něco skutečně hodnotného najít tak jsem tam chodil.. mumlal něo o foru na hodnclubu...
Sorry ja myslel D16 vs. A20. :oops: Zadnou hadku tady nechci... :spac:

Jinac to je tohle forum? http://www.hondaforum.cz/ Je uz dlouho chciply... Stejne tam byly blitky... Kdyby lidi nebyli liny a negramoti tak chodi na zahranicni fora a tam je informaci MRAKY... :wink:

PS: A ty se nauc psat... :D

tel. 608 372 848

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Zemi, neboj, vím kam chodit...
jen občas volíš moc silná slova, místo přátelského pokecu a rozebrání věci, jinak oba čteme a odpovídáme moc rychle a proto dochází k takovýmhl enedorozumněním.. Autam se zabývám relativně krátkou dobu ale o to intenzivněji, porot moje znalosti jsou občas sice na dobré, ale uzkého zaměření... prostě pokud mne zajímá 7MGE tak si vyhledávám 7MGE motor info a neztrácím čas čtením informací o motorech v celicách atd... ( uvádím opět jen příklad ) možná až budu motory dělat déle ( alespon tak dlouho jako ty ) a budu mít tolik času jako ty ležet v textech a šrotit se tak to bude o něčem jiném...

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Idaho píše:prostě pokud mne zajímá 7MGE tak si vyhledávám 7MGE motor info a neztrácím čas čtením informací o motorech v celicách atd... ( uvádím opět jen příklad ) možná až budu motory dělat déle ( alespon tak dlouho jako ty ) a budu mít tolik času jako ty ležet v textech a šrotit se tak to bude o něčem jiném...
A pozor... V tomhle jsme stejny... Ja ted ale nejak stagnuju... Jsem porad v praci a srotuju palici cim zacit... Mam toho v hlave moc... Jako kdybych mel mesicne 50k plat tak je to v pohode... :lol: Jo a v motorech jako takovych jsem dost, ale zadny hyper-tuning ála Taboo se nekona... Vsak mi je ani ne 22. :o)

tel. 608 372 848

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Zemi píše:
Idaho píše:prostě pokud mne zajímá 7MGE tak si vyhledávám 7MGE motor info a neztrácím čas čtením informací o motorech v celicách atd... ( uvádím opět jen příklad ) možná až budu motory dělat déle ( alespon tak dlouho jako ty ) a budu mít tolik času jako ty ležet v textech a šrotit se tak to bude o něčem jiném...
A pozor... V tomhle jsme stejny... Ja ted ale nejak stagnuju... Jsem porad v praci a srotuju palici cim zacit... Mam toho v hlave moc... Jako kdybych mel mesicne 50k plat tak je to v pohode... :lol: Jo a v motorech jako takovych jsem dost, ale zadny hyper-tuning ála Taboo se nekona... Vsak mi je ani ne 22. :o)
vidíš, v tvém věku jsme o motorech věděl prd, a ještě ve 24 jsme si propíchnul ruku šroubovákem, při výměně žárovky v předním světle.. ( ani jsem ho nepotřeboval ) .. nebudu mluvit o dílně, která lehla popelem, když jsem rozebíral vrak :)

to co to znám a umím,za to vděčím internetu, pár sdílnejm lidem, kteří mi ukázali co jsem potřeboval, Krysulce a tomu že s enebojím jít hubou proti zdi, i dkyž to vypadá předem prohrané ( moje moto : Hlavou zed neprorazíš, ale po páté ráně začne padat omítka.. ).. V motorech trošku hlouběji ležím tak rok a půl ne déle, ale předtím jsem byl uplnej laik ( co můžeš chtít od DB specialisty :) )..

RÁd si NeCHám PoradIt, kDzŽ vÝm hOVnO..

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Co je DB? :D Jsem po trech nocnich tak ber ohled na mou tupost... :D

tel. 608 372 848

Odpovědět

Zpět na „Honda Club & Japan Cars“