amogh píše:dost lidi co tady reaguje na muj prispevek absolutne nepochopilo co jsem napsal
proste tmavy brejle pred ocima a vsechno je jenom podvod (coz me nastval prevazne beaver - pisu jaky mam pocity tak si nech prosim naky dohady a spekulace o tom ze jsem od kolegacka zaplacenej pro nekoho jinyho), ja tu nejsem od toho abych nekoho presvedcoval, nejsem zadnej obchodnik ani psycholog a s kolegackem nejsem nijak domluvenej, byl jsem pozadan o pomoc a to se take stalo, krom toho me ten pokus samotneho zajimal i kdyz jsem si o power boosteru myslel sve (a to ti potvrdi nejen kolegacek na to se zeptej klidne yanka, blouda, welta, evci, kluku z fabia clubu - no je tech lidi dost, vcetne firmy co to montovala)
Tak jsi mne poněkud zklamal, protože uznej, že když koukneš právě na ty dva grafy a na tvrzení výrobce a tom kladným přínosu pro motor, tak se ten výroběk pohybuje právě na hraně klamavé reklamy. Pro mne jakožto pro prodejce by cena toho produktu v kombinaci s těma grafama byla asi okamžitě popudem k tomu, abych takovou ptákovinu stáhl z prodeje, nebo maximálně doprodal zásoby. Neříkám, že jsi od Kolegáčka zaplacenej, jen mi přijde s podivem, že se tváříš ve stylu "no nic to nedalo, je to drahý, ale jinak super", obzvlášť když tu uvádíš, že v podstatě víš, že ten "booster" je prostě jen větráček.
Kolegáček: Teda pane, to se na mně nezlobte, ale zamávat tu s těma grafama se dá považovat snad jedině za omluvu toho zařízení v tom smyslu, že to "neublíží". To tvrzení že by se to nemělo používat na auto nad 3 litry a 300 koní teda znamená, že když to zamontuju k sobě do Supry, tak to bude přínosem ? Odpovím si sám - proč lidi co mají Supry Mk.III mění váhu vzduchu za váhu z Lexusu s větším průřezem, no asi proto, aby se snížila restrikce v sání, kterou by taková blbost jako je Power Booster jen zvýšila.
Nic, já se dál radši nebudu vyjadřovat, omlouvám se, že jsem některý lidi popudil, ale prodávat tohle ehm zařízení je dle mého názoru skutečně podvod na lidi - pěknej obal, varovný nápisy na zařízení o vysokým napětí nebo nebezpečí od točivých částí či co to tam vlastně je... k tomu ještě dobrej obchodní název co bude obsahovat mocné výrazy typu POWER a BOOSTER a trochu chromu na vnější části celé té ptákoviny aby to působilo víc noblesně. Jenže pořád je to jenom 12ti voltovej větráček, původně určenej pro ovívání xichtů majitelů jachet