jděte do dža s těma VéTéčkamajarda píše:tim ze by se zemimu libila myslim tak ze by byl rad ze ten borec nelepi plasty jako ja ale honi vykon
ten posledni odstavec to teprve asi bude kdyz tam pise next up a to zrychleni na kilo je ted s tema 85 konama, az to bude mit dodelany tak to urcite bude vypadat takhle:![]()
zemi konecne panda ktera by se ti libila -nova 130 hp:D
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
ach jo, to je zas diskuze...... jarda to sem daval jen aby ukazal slusny VT a ne abyste se mu vysmivali jaka je panda popelnice.... a srovnavali to se suprou..... to je jako srovnavat jabka a hrusky...... celkem sem se pobavil ale myslim ze toho bylo dost ne??
Jardo pekna panda.... jen tak dal.....

Jardo pekna panda.... jen tak dal.....

Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a proc dava VT to tuningu? kdyz do ma dat do sekce Virtual tuning, nebo do sekce stajlink, pripadne pokecAccentH.dave píše:ach jo, to je zas diskuze...... jarda to sem daval jen aby ukazal slusny VT a ne abyste se mu vysmivali jaka je panda popelnice.... a srovnavali to se suprou..... to je jako srovnavat jabka a hrusky...... celkem sem se pobavil ale myslim ze toho bylo dost ne??
Jardo pekna panda.... jen tak dal.....![]()
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jen jsem rek koho prispevky me tady od konce cervence baviAccentH.dave píše:¨Bordeli: nech si ty svy pripominky k moji osobe..... to presun do VT od ceho sou moderatori.... to tady chrapes nebo co??!!!![]()

Naposledy upravil(a) Bordel dne 18 zář 2005 17:05, celkem upraveno 1 x.
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jojo popisoval, podle prispevku jsem myslel, ze na me bafne seriova pandice s poradne nabrousenym motorem (kdyz je to v tuningu a s takovym vyzivajicim nazvem).... a ono je k tomu par radek textu se slovy, ze jeste neni hotova, ze tamty upravy asi tepst budou, a o par prispevku niz je fotka virtual Pandy (ktera je presne podle Jardy gusta se slovy Just styling - samolepky HKS, Brembo, Sony, Blitz apod na dverich) a o ktery tu vubec neni vubec rec.....Ritchma píše:On tady popisoval nějaký úpravy někoho na pandě, tak proč to dávat jinam ?AccentH.dave píše:¨Bordeli: nech si ty svy pripominky k moji osobe..... to presun do VT od ceho sou moderatori.... to tady chrapes nebo co??!!!![]()
takze k prispevek
sem napsal co jsem napsal, a stojim si za tim...jarda to sem daval jen aby ukazal slusny VT a ne abyste se mu vysmivali jaka je panda popelnice...
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
Myslis ze nevim co to je styling, tuning,VT ...... ?? Bordeli sem rad ze te bavim....
ty mas zas uplne uzasnej nick.....
PS: nechces jeste napsat ze ta moje KOREJSKA PASTIKA je taky k smichu??
Jen to napis, aspon se budes mit cim bavit.....
potlesk

PS: nechces jeste napsat ze ta moje KOREJSKA PASTIKA je taky k smichu??

Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
K tý tvojí paštice. chtěl bych jí vidět jak na rovince dosáhne těch 200km/h jak tu píšešAccentH.dave píše:Myslis ze nevim co to je styling, tuning,VT ...... ?? Bordeli sem rad ze te bavim....![]()
ty mas zas uplne uzasnej nick.....
![]()
![]()
PS: nechces jeste napsat ze ta moje KOREJSKA PASTIKA je taky k smichu??Jen to napis, aspon se budes mit cim bavit.....
potlesk

Kolik má v techničáku ? 170? 175?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Klídek, nemínim se s někym hádat a dokazovat mu že mi to jede víc, to je mi jasný že to mam rychlejší o to nejde. Jen nevěřim tomu že z auta co má 85ps vytáhne dvě kilaSPEEDY píše:Běžte už všichni do prdele ! Hádejte se, komu to jede víc !!!To je jak hádka ve školce, kdo dostal větší koblihu !

Function > Form
Function > Form
Řekl bych, že můžeRitchma píše:Klídek, nemínim se s někym hádat a dokazovat mu že mi to jede víc, to je mi jasný že to mam rychlejší o to nejde. Jen nevěřim tomu že z auta co má 85ps vytáhne dvě kilaSPEEDY píše:Běžte už všichni do prdele ! Hádejte se, komu to jede víc !!!To je jak hádka ve školce, kdo dostal větší koblihu !

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
tim ze by se mu libila myslim tim ze ten majitel ju vylepsuje po strance vykonu, parkarat jsem si uz vsiml jak zemi na foru pochvalil toho kdo se vydal timhle smerem tak jsem mu to jenom ukazal ze i s pandy se da MOZNA tech 100 koni dostat. tot vse a to co se tady strhlo ty blby narazky no....tojebordel píše:jojo popisoval, podle prispevku jsem myslel, ze na me bafne seriova pandice s poradne nabrousenym motorem (kdyz je to v tuningu a s takovym vyzivajicim nazvem).... a ono je k tomu par radek textu se slovy, ze jeste neni hotova, ze tamty upravy asi tepst budou, a o par prispevku niz je fotka virtual Pandy (ktera je presne podle Jardy gusta se slovy Just styling - samolepky HKS, Brembo, Sony, Blitz apod na dverich) a o ktery tu vubec neni vubec rec.....Ritchma píše:On tady popisoval nějaký úpravy někoho na pandě, tak proč to dávat jinam ?AccentH.dave píše:¨Bordeli: nech si ty svy pripominky k moji osobe..... to presun do VT od ceho sou moderatori.... to tady chrapes nebo co??!!!![]()
takze k prispeveksem napsal co jsem napsal, a stojim si za tim...jarda to sem daval jen aby ukazal slusny VT a ne abyste se mu vysmivali jaka je panda popelnice...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- Focus Pokus
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
furt ti nerozumímFocus Pokus píše:No já nevim jestli jstě mě blbě nepochopili...tim že panda je lepší než supra sem myslel to, že když třba supra dá porsche na sprintech neni třeba tak zajímavý jako když dá panda to porsche

Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Roberte, rychle polad nebo te da i PandaKFJ píše:furt ti nerozumímFocus Pokus píše:No já nevim jestli jstě mě blbě nepochopili...tim že panda je lepší než supra sem myslel to, že když třba supra dá porsche na sprintech neni třeba tak zajímavý jako když dá panda to porschePanda dá porsche... rock
![]()
![]()

jj ja taky nevidelto KFJ ty si nevidel to video jak Fiat 600 nadrbal Porsche ?

ten fiat to byl myslim 126p ale jediny co mel spolecny s timhle fiatem byla asi kastle:Dtojebordel píše:Roberte, rychle polad nebo te da i PandaKFJ píše:furt ti nerozumímFocus Pokus píše:No já nevim jestli jstě mě blbě nepochopili...tim že panda je lepší než supra sem myslel to, že když třba supra dá porsche na sprintech neni třeba tak zajímavý jako když dá panda to porschePanda dá porsche... rock
![]()
![]()
![]()
![]()
jj ja taky nevidelto KFJ ty si nevidel to video jak Fiat 600 nadrbal Porsche ?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
no nevím ale připadá mi ten obrázek jako VT navíc dost nepovedenej.. ( nejsem profík přes VT ani s ejím nezabývíám, přesto si mylsím že vhledove je tam dost chyb ( zadní okna matná ) navíc pokud se dal tím směrem o kterém píšeš, co ten výpis všech nesmyslů na oku ? že by se jima nakonec v parametrec vozu nepochlubil...??
můj závě VT a dost nepodařenej vtip..
můj závě VT a dost nepodařenej vtip..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
je to VT Jadra pak napsal ze je to vize budoucnoci
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
nahodou je to super, se dozvis veci co si lidi myslej
ze bila je cerna, dva plus dva je osm atd
"panda je lepsi...", uz tohle je hlaska jak svin...
Jako sorry, chapu ze si tohle auto nekdo koupi, jelikoz je nenarocne na penezenku (tim muj vycet konci), ale proc se vzdy musi najit nekdo, kdo chce z hovna bic? A navic bude tvrdit jak je to bohovsky...

Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce
Protože tady si v čr a lidi tady vymyslí kde jakou hovadinuKFJ píše:nahodou je to super, se dozvis veci co si lidi myslejze bila je cerna, dva plus dva je osm atd
![]()
"panda je lepsi...", uz tohle je hlaska jak svin...
Jako sorry, chapu ze si tohle auto nekdo koupi, jelikoz je nenarocne na penezenku (tim muj vycet konci), ale proc se vzdy musi najit nekdo, kdo chce z hovna bic? A navic bude tvrdit jak je to bohovsky...
![]()
![]()

Function > Form
Function > Form
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Rico, od kdy mas bily Saxo