zemi konecne panda ktera by se ti libila -nova 130 hp:D

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

jarda píše:tim ze by se zemimu libila myslim tak ze by byl rad ze ten borec nelepi plasty jako ja ale honi vykon
ten posledni odstavec to teprve asi bude kdyz tam pise next up a to zrychleni na kilo je ted s tema 85 konama, az to bude mit dodelany tak to urcite bude vypadat takhle: 8) 8)
jděte do dža s těma VéTéčkama
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

jsem to sem daval z prdele ale ze se to strhne v toto :roll:
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

BooM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BooM »

Panda na sportovnost mozna ceka, ale asi se nedocka :lol:

ale Jarduv styling je moooc peknej..

..zacatek..

:lol:
Looking for some car....

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

ach jo, to je zas diskuze...... jarda to sem daval jen aby ukazal slusny VT a ne abyste se mu vysmivali jaka je panda popelnice.... a srovnavali to se suprou..... to je jako srovnavat jabka a hrusky...... celkem sem se pobavil ale myslim ze toho bylo dost ne??
Jardo pekna panda.... jen tak dal..... 8) :?:
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

AccentH.dave píše:ach jo, to je zas diskuze...... jarda to sem daval jen aby ukazal slusny VT a ne abyste se mu vysmivali jaka je panda popelnice.... a srovnavali to se suprou..... to je jako srovnavat jabka a hrusky...... celkem sem se pobavil ale myslim ze toho bylo dost ne??
Jardo pekna panda.... jen tak dal..... 8) :?:
a proc dava VT to tuningu? kdyz do ma dat do sekce Virtual tuning, nebo do sekce stajlink, pripadne pokec

ty vzdycky prijde a placnes takovou neskutecnou pykacovinu, ze ja se muzu utriskat smichy, fakt, tohle nerikam ze srandy, neni to jen tohle, ale kazdej tvuj druhej prispevek
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

¨Bordeli: nech si ty svy pripominky k moji osobe..... to presun do VT od ceho sou moderatori.... to tady chrapes nebo co??!!! :( :x
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

AccentH.dave píše:¨Bordeli: nech si ty svy pripominky k moji osobe..... to presun do VT od ceho sou moderatori.... to tady chrapes nebo co??!!! :( :x
On tady popisoval nějaký úpravy někoho na pandě, tak proč to dávat jinam ?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

Tak vidis.... Bordel to psal..... ze to patri do VT..... bych to sem dal taky a ne do VT. Se clovek jednou nekoho zastane a ostatni se do nej pustej..... :shock: :cry:

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

AccentH.dave píše:¨Bordeli: nech si ty svy pripominky k moji osobe..... to presun do VT od ceho sou moderatori.... to tady chrapes nebo co??!!! :( :x
jen jsem rek koho prispevky me tady od konce cervence bavi :D
Naposledy upravil(a) Bordel dne 18 zář 2005 17:05, celkem upraveno 1 x.
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Ritchma píše:
jojo popisoval, podle prispevku jsem myslel, ze na me bafne seriova pandice s poradne nabrousenym motorem (kdyz je to v tuningu a s takovym vyzivajicim nazvem).... a ono je k tomu par radek textu se slovy, ze jeste neni hotova, ze tamty upravy asi tepst budou, a o par prispevku niz je fotka virtual Pandy (ktera je presne podle Jardy gusta se slovy Just styling - samolepky HKS, Brembo, Sony, Blitz apod na dverich) a o ktery tu vubec neni vubec rec.....

takze k prispevek
...jarda to sem daval jen aby ukazal slusny VT a ne abyste se mu vysmivali jaka je panda popelnice...
sem napsal co jsem napsal, a stojim si za tim

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

Myslis ze nevim co to je styling, tuning,VT ...... ?? Bordeli sem rad ze te bavim.... 8) :lol: ty mas zas uplne uzasnej nick..... 8) :lol:
PS: nechces jeste napsat ze ta moje KOREJSKA PASTIKA je taky k smichu?? 8) Jen to napis, aspon se budes mit cim bavit..... 8) potlesk

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

AccentH.dave píše:Myslis ze nevim co to je styling, tuning,VT ...... ?? Bordeli sem rad ze te bavim.... 8) :lol: ty mas zas uplne uzasnej nick..... 8) :lol:
PS: nechces jeste napsat ze ta moje KOREJSKA PASTIKA je taky k smichu?? 8) Jen to napis, aspon se budes mit cim bavit..... 8) potlesk
K tý tvojí paštice. chtěl bych jí vidět jak na rovince dosáhne těch 200km/h jak tu píšeš :(
Kolik má v techničáku ? 170? 175?
Function > Form

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Běžte už všichni do prdele ! Hádejte se, komu to jede víc !!! :x To je jak hádka ve školce, kdo dostal větší koblihu !
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

SPEEDY píše:Běžte už všichni do prdele ! Hádejte se, komu to jede víc !!! :x To je jak hádka ve školce, kdo dostal větší koblihu !
Klídek, nemínim se s někym hádat a dokazovat mu že mi to jede víc, to je mi jasný že to mam rychlejší o to nejde. Jen nevěřim tomu že z auta co má 85ps vytáhne dvě kila :(
Function > Form

Michelin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin »

Tachometrovejch klidne muze :)
babyCupra

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Michelin píše:Tachometrovejch klidne muze :)
Ani tomu se mi mo moc nechce věřit. A i kdyby, reálných to bude tak 180max ani to ne
Function > Form

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Ritchma píše:
SPEEDY píše:Běžte už všichni do prdele ! Hádejte se, komu to jede víc !!! :x To je jak hádka ve školce, kdo dostal větší koblihu !
Klídek, nemínim se s někym hádat a dokazovat mu že mi to jede víc, to je mi jasný že to mam rychlejší o to nejde. Jen nevěřim tomu že z auta co má 85ps vytáhne dvě kila :(
Řekl bych, že může ;) Záleží pak už jen na tom, jak dlouho mu to trvá, než se na to rozjede ! Mně taky nikdo nevěří, že mi to jezdí 160 km/h, tak radši už o tom nikoho nepřesvědčuju. ;)
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

tojebordel píše:
Ritchma píše:
jojo popisoval, podle prispevku jsem myslel, ze na me bafne seriova pandice s poradne nabrousenym motorem (kdyz je to v tuningu a s takovym vyzivajicim nazvem).... a ono je k tomu par radek textu se slovy, ze jeste neni hotova, ze tamty upravy asi tepst budou, a o par prispevku niz je fotka virtual Pandy (ktera je presne podle Jardy gusta se slovy Just styling - samolepky HKS, Brembo, Sony, Blitz apod na dverich) a o ktery tu vubec neni vubec rec.....

takze k prispevek
...jarda to sem daval jen aby ukazal slusny VT a ne abyste se mu vysmivali jaka je panda popelnice...
sem napsal co jsem napsal, a stojim si za tim
tim ze by se mu libila myslim tim ze ten majitel ju vylepsuje po strance vykonu, parkarat jsem si uz vsiml jak zemi na foru pochvalil toho kdo se vydal timhle smerem tak jsem mu to jenom ukazal ze i s pandy se da MOZNA tech 100 koni dostat. tot vse a to co se tady strhlo ty blby narazky no....
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Focus Pokus

Příspěvek od Focus Pokus »

No já nevim jestli jstě mě blbě nepochopili...tim že panda je lepší než supra sem myslel to, že když třba supra dá porsche na sprintech neni třeba tak zajímavý jako když dá panda to porsche :shock:

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

Focus Pokus píše:No já nevim jestli jstě mě blbě nepochopili...tim že panda je lepší než supra sem myslel to, že když třba supra dá porsche na sprintech neni třeba tak zajímavý jako když dá panda to porsche :shock:
furt ti nerozumím :smich2: Panda dá porsche... rock :rocker: :pohar: :smich2:
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

KFJ píše:
Focus Pokus píše:No já nevim jestli jstě mě blbě nepochopili...tim že panda je lepší než supra sem myslel to, že když třba supra dá porsche na sprintech neni třeba tak zajímavý jako když dá panda to porsche :shock:
Roberte, rychle polad nebo te da i Panda :shock: 8)
to KFJ ty si nevidel to video jak Fiat 600 nadrbal Porsche ?
jj ja taky nevidel :D

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

tojebordel píše:
KFJ píše:
Roberte, rychle polad nebo te da i Panda :shock: 8)
to KFJ ty si nevidel to video jak Fiat 600 nadrbal Porsche ?
jj ja taky nevidel :D
ten fiat to byl myslim 126p ale jediny co mel spolecny s timhle fiatem byla asi kastle:D

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

no nevím ale připadá mi ten obrázek jako VT navíc dost nepovedenej.. ( nejsem profík přes VT ani s ejím nezabývíám, přesto si mylsím že vhledove je tam dost chyb ( zadní okna matná ) navíc pokud se dal tím směrem o kterém píšeš, co ten výpis všech nesmyslů na oku ? že by se jima nakonec v parametrec vozu nepochlubil...??

můj závě VT a dost nepodařenej vtip..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

no taky si myslim ze je to VT....
VW PASSAT B5

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

je to VT Jadra pak napsal ze je to vize budoucnoci

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

aha v tom případě je celý tenhle threat jen plk o ničem...
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

nahodou je to super, se dozvis veci co si lidi myslej :lol: ze bila je cerna, dva plus dva je osm atd 8) :lol: "panda je lepsi...", uz tohle je hlaska jak svin... :smich2: Jako sorry, chapu ze si tohle auto nekdo koupi, jelikoz je nenarocne na penezenku (tim muj vycet konci), ale proc se vzdy musi najit nekdo, kdo chce z hovna bic? A navic bude tvrdit jak je to bohovsky... :roll: :wink: :lol:
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

KFJ píše:nahodou je to super, se dozvis veci co si lidi myslej :lol: ze bila je cerna, dva plus dva je osm atd 8) :lol: "panda je lepsi...", uz tohle je hlaska jak svin... :smich2: Jako sorry, chapu ze si tohle auto nekdo koupi, jelikoz je nenarocne na penezenku (tim muj vycet konci), ale proc se vzdy musi najit nekdo, kdo chce z hovna bic? A navic bude tvrdit jak je to bohovsky... :roll: :wink: :lol:
Protože tady si v čr a lidi tady vymyslí kde jakou hovadinu :lol:
Function > Form

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Rico, od kdy mas bily Saxo :smich: :lol:

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“