......a stačí mi to napsat jednou
Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
To Felda.................
tak se nejdřív nauč jezdit, ať víš, kdy máš dát přednost, příště až přehlídneš motorkáře, tak by to mohlo dopadnout hůř. Do teď jsem si o tobě myslel, že si pohodový borec, ale...
Jelikož ti auto hnije pořád v garáži, tak asi zdaleka nemáš najeto, to co já odchcáno a jestli se reagovat OPĚT nějakou stupiditou, tak běž radši leštit auto do garáže. Tam nikomu neublížíš!!!

tak se nejdřív nauč jezdit, ať víš, kdy máš dát přednost, příště až přehlídneš motorkáře, tak by to mohlo dopadnout hůř. Do teď jsem si o tobě myslel, že si pohodový borec, ale...
Jelikož ti auto hnije pořád v garáži, tak asi zdaleka nemáš najeto, to co já odchcáno a jestli se reagovat OPĚT nějakou stupiditou, tak běž radši leštit auto do garáže. Tam nikomu neublížíš!!!
Kamarade brzdi za včasu,ja narozdíl od tebe mám vozů víc,a feldu mám bez koroze zatím
To co ty máš odchccáno,do toho mi nic není
Do pět roků staré bouračky radši nerypej,protože bych ti nerad ublížil,jak sám píšeš
TY jsi ten poslední s kým bych to chtěl rozebírat

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Bylo super...jak jinak. Zajel jsem si svuj best na 400m 14.96s 
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Prerov .... super , muj cas od doby nove prevodovky sel srat o 6 desetin sekundy
to je tin, ze ta prevodovka je o 40 kilo tezsi a pribyl mi jeden samosvor , ktery mi uzira cenne koniky
........ nove svody jsou na ceste tak uvidim jak se to projevi na vykonu a kroutaku
........ nove svody jsou na ceste tak uvidim jak se to projevi na vykonu a kroutaku
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Já myslím, že i bez těch koníků jen tsk jednoduše nenajdeš konkurenci v našem regionutomoking píše:Prerov .... super , muj cas od doby nove prevodovky sel srat o 6 desetin sekundyto je tin, ze ta prevodovka je o 40 kilo tezsi a pribyl mi jeden samosvor , ktery mi uzira cenne koniky
![]()