293km/h na 2km dráze

Moderátor: Jardafox
Jasan, ještě tam nebylo ani 7000otáček (točí mi to 8000) a autu by se furt chtělo, ale já už byl celkem rád že můžu brzdit.Ritchma píše:To mi poser a předpokládám že by to ještě zrychlovalo, ne?
Viďbarbucha píše:Dobrý Karle, tohle už můžeš klidně hodit i na Exvitermini.comJinak se připojuju ke gratulaci, fakt dobrý časy
Nejhorší ale na tom je, že oni těch 13 vteřin jezdí na street legal gumáchleon4x4 píše:Viďbarbucha píše:Dobrý Karle, tohle už můžeš klidně hodit i na Exvitermini.comJinak se připojuju ke gratulaci, fakt dobrý časy
oni závodí ve zrychlení 0-300km/h ale mně to trvá stejně moc dlouho (0-293 za 34s) ty nejlepší to dělaj snad kolem 13-15vteřin, tak to mám co dohánět
No není to špatný .
Jak si to poskládal, tak jsem to naladil a podle toho s tím jezdímfajfka píše:No není to špatný .
Trosku hucelo ne?leon4x4 píše:...brždění z 293 na 0 na vzdálenosti 480m taky není nic moc
Nema na tom zasluhu i druh pohonu?barbucha píše:Nejhorší ale na tom je, že oni těch 13 vteřin jezdí na street legal gumáchNo asi to nebudou Barumky ale stejně.