ANO, jsi věštecZemi píše:Proc jsem tuhle odpoved cekal...Beaver píše:Auto nebo řidič ?Zemi píše: Kolik mas kg?![]()

Moderátor: Zemi
ANO, jsi věštecZemi píše:Proc jsem tuhle odpoved cekal...Beaver píše:Auto nebo řidič ?Zemi píše: Kolik mas kg?![]()
ja se ani nedivim:Zemi píše:A 0-100 za 6,3s jo? Se mi nejak nezda...Sice kroutak to ma, ale S2k napriklad 1270kg/240PS a stovku ma za nakych 6s (pokud neni kokot ridic)... Chce to dukaz misto slibu...
Gtech rulez...
Ale coz hlavne ze to hezky jede...
Já si je nemohl odpustit i když to na to nejezdí. Já nejsem zas tak ortodoxní jako Zemi, kterýmu nějakej plast na autě rozšiřuje nozdry nebo street.racer, kterej by kromě volantu a pedálů z auta vytrhal úplně všechnotojebordel píše:ja se ani nedivim:Zemi píše:A 0-100 za 6,3s jo? Se mi nejak nezda...Sice kroutak to ma, ale S2k napriklad 1270kg/240PS a stovku ma za nakych 6s (pokud neni kokot ridic)... Chce to dukaz misto slibu...
Gtech rulez...
Ale coz hlavne ze to hezky jede...
citace: Podařilo se konečně namontovat neony a zprovoznit je přes vypínač. Sice ještě musím dodělat propojku u vypínače, aby při poloze "zapnuto" svítil, ale na vlastní funkci podsvícení to nemá vliv. Původní vypínač "mlhovky" teď slouží právě na neony. Efekt je každopádně skvělý, neony se po stranách sice nepodařilo úplně schovat za prahy, ale o to zajímavější je výsledek, kdy modrá záře osvětluje i místa vzdálená 2 a více metrů od silnice![]()
![]()
![]()
Ty stejně dobře víš, že nějaký údaje jsou jedna věc a jak se pak s autem jezdí je druhá věc. Když jsme v Mimoni dávali sprint 4 Mk.III proti sobě, tak to vyhrál Suprista (protože měl nejvíc podložek), druhá byla bíla Mk.III která měla odmontovanej celej acctuator wastegate (nebylo co podkládatZemi píše:6,2s je tovarni udaj...Tusim ze 0-96s... Ale o to nejde...