No_name píše:To by mě zajímalo,kde jste ojnice a písty viděli....
Nebudu se chlubit...nechci dělat bububu a pak hovno z toho
to si prave musis zalozit tema jako s sekci styling a pak tam prispivat jakmile neco malo zmenis abys byl kůůl
nebo jeste lepsi je na kazdou vec udelat novy tema
Budu sem srát věci typu: "Mám nově nastříkaný víko" ,"nový šrouby"
Jo jo přesně tak to je ono, byl jsem se na to podívat s kámošem a je to jasná bouračka na předek (minimálně:)) takže motor už sem ani nechtěl vidět. Hlavně když řikaj že to je nebouraný a má to najeto 125000km. Tipoval bych to spíš na 225000
Přes ebay se dá bez problémů sehnat s motorem ko kolem 500 euro s kastlí v perfekt stavu,ale ten dovoz a pak schánění not to je na palici...Ještě nevim jak to budu řešit.....hlavně aby byla kastle v okeji.....
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......
Tak přesně nad nim sem dneska uvažoval,ale vznik problém s odtahem,ale i ten by se dal vyřešit,ale musim nejdřív prodat lancii,respektive ji zprovoznit a prodat......
krosmen motorsport .....
No_name píše:Vzdyt jsi psal,ze dovoz pro tebe neni problem?!
Bohužel vlak je jenom na tunu......NA autě je tažný na 1600 což je taky dost hraniční hodnota.Když si pučim vlek na auta,tak ten má 500 kilo+auto má 1200 a sem na 1700 a metrák mi tam lítá......KU*VA
krosmen motorsport .....
No_name píše:Vzdyt jsi psal,ze dovoz pro tebe neni problem?!
Bohužel vlak je jenom na tunu......NA autě je tažný na 1600 což je taky dost hraniční hodnota.Když si pučim vlek na auta,tak ten má 500 kilo+auto má 1200 a sem na 1700 a metrák mi tam lítá......KU*VA
To vydrží musí to bejt dimenzovaný s nějakou mezí bezpečnosti.
Tak vodtah by byl......Včera mě MArtin svez ve svym dvoukile a neni to špatný.......Všechno se to bude odvíjet od toho jak to dopadne s lancii....Takže zatim sem ve stádiu řešení jednoho problémy a pak nastanou další......
krosmen motorsport .....
prej to neni špatný ... mě přišlo, že si říkal, že to nejede
ale je fakt, že to umí i trochu víc, ale s 95 benzínem jsem to nechtěl moc pokoušet a boost byl jenom 0,95b
'89 Nissan 200 SX S13
'99 BMW 530D touring www.200sx.cz
je to úplně jinaj pocit z jízdy než s lancii je to úplně vo něčem jinym.Jinak jede to nad poměry všech aut,ale neni tam takovej masivní zátah jako u themy...ale to je tim krouťákem kterej až tam bude T28 bude......
krosmen motorsport .....