News Tuning Karviná
Moderátor: Dave0401
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
koukni na www.ebay.de ...... muzu ti je nechat vydrazit i privezt do CRbarry píše:já bych bral třetí, ale ta cena! 8300.- za kolo no a druhé jsou docela za sympatickou cenu, tak uvidíme! V lednu možná ceny spadnou ještě víc!
jinak prevodovka : niestety nie mamy
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
díky moc Tome, tak já tam kouknu škoda že neumím vůbec německy, protože ty gumy jsou za dobré ceny ale nevím nic o opotřebení a stavu na kola mrknu a dam vědět. Sedačky nechat v autě nebo pryč.
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
http://cgi.ebay.de/SMC-Alufelgen-7-5-x- ... otohosting
já to tyhle jsou za 45,50E, je to za sadu?mikdy nevím kolik jich je a ten stav...kdo umí německy
já to tyhle jsou za 45,50E, je to za sadu?mikdy nevím kolik jich je a ten stav...kdo umí německy
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
barry píše:http://cgi.ebay.de/SMC-Alufelgen-7-5-x- ... otohosting
eine Satz Leichtmetallräder ... jedna sada

nezapomen, ze to je drazba a cena kterou vidis muze splhat smerem nahoru
ja koupil sadu na swiste za 160 Euro
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
no jasně, to chápu že je to dražba a taky jsem pochopil, že ten čas je do konce dražby, takže ty 4 gumy co jsi mi dával před tím ten link za 80 E a konec dražby za 3 hodiny. Ale zase nevím jestli je jedna a nebo 4.
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
to je škoda že ho zamkl, ještě mi tam nějaký debílek nadával do č_r_ků!
Stejně si o nich myslím to samé, ale psali nám tam samé děcka (závodníci) nikdo na úrovni tak jim nemůžeme dát ani do huby!
kladivo

Stejně si o nich myslím to samé, ale psali nám tam samé děcka (závodníci) nikdo na úrovni tak jim nemůžeme dát ani do huby!
kladivo

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
yo, musíš se zaregistrovat... já jsem zaregistrovaný na něčem podobném- www.aukro.czV-Y-V-I píše:Abych mohl na ebay přihazovat cenu,tak se musím někde zaregistrovat??Nevíte někdo kde??
Čistě náhodou nemá někdo zájem o 13 Borbety 4*100 i s gumama...jsou z novějšího Formana,za 2500 je dám....
Jinak to téma s pražákáma bylo jedlé
a už jsem koupil svíčky na auto a prodal grafiku na PC

Zde je odpoved pana Bocka z fy. Bulldog Tuning ohledne montaze ladeneho vyfukoveho potrubi. Prikladam i svuj dotaz:
Zdravim přiznivce motosportu jsme schopni vam vyrobit racingove potrubi a cely vyfukovy system ze zarukou narustu vykonu na vaši hondě
změna vyfukoveho potrubi z 4-2-1 na 4-1 přinese přinos vykonu i ve spodni časti otaček motoru ale hlavně v tych vysokych otačkach čim větši otačky tim
větši vykon bude taky zaleži na upravě motoru jestli je upravovan či ne jestli je změnena řidici jednotka hlavně v omezeni otaček motoru, ostre vačky, upravy hlavy,
upravy sacich a vyfukovych ventilu,odlehčeni setrvačniku atd. samozdřejmně jestli chcete jezdit kopce tak je idealni předělat převodovku do rychla a pak motor pracuje jen ve vysokych otačkach a s racingovym vyfukovym systemem bulldog budete velmi spokojen.
s pozdravem AUTO-MOTO SPORT BULLDOG p.bocek
www.bulldog-tuning.com
Dobry den,
vlastnim Hondu CRX ED9 s motorem D16A9. Rad bych si nechal udelat vyfukove potrubi
na zakazku a resim dilema, u ktere firmy. V soucasnosti mam na aute svody
DC SPORTS 4-2-1 ceramic coated, rezonator a koncovy tlumic NETAMI Bionix.
Jelikoz se jedna o otmosferu, mam z vyroby pocitaneho potrubi celkem
obavy. Jde mi predevsim o zvyseni vykonu a krouticiho momentu. Zvuk je az na poslednim miste.
Jelikoz bych s autem rad na zavody do vrchu, chtel bych praci
sverit odbornikum.
Rad bych se tedy zeptal, co mi muze nabidnout Vase firma. Na jakem
softwaru pocitate vyfuky a jestli jste schopni, garantovat mi
narust vykonu. Pravdepodobne bych si zmenu ve vykonu overil na brzde,
ktera je v nedalekych Gliwicich.
Predem dekuji za odpoved,
s pratelskym pozdravem,
Zdravim přiznivce motosportu jsme schopni vam vyrobit racingove potrubi a cely vyfukovy system ze zarukou narustu vykonu na vaši hondě
změna vyfukoveho potrubi z 4-2-1 na 4-1 přinese přinos vykonu i ve spodni časti otaček motoru ale hlavně v tych vysokych otačkach čim větši otačky tim
větši vykon bude taky zaleži na upravě motoru jestli je upravovan či ne jestli je změnena řidici jednotka hlavně v omezeni otaček motoru, ostre vačky, upravy hlavy,
upravy sacich a vyfukovych ventilu,odlehčeni setrvačniku atd. samozdřejmně jestli chcete jezdit kopce tak je idealni předělat převodovku do rychla a pak motor pracuje jen ve vysokych otačkach a s racingovym vyfukovym systemem bulldog budete velmi spokojen.
s pozdravem AUTO-MOTO SPORT BULLDOG p.bocek
www.bulldog-tuning.com
Dobry den,
vlastnim Hondu CRX ED9 s motorem D16A9. Rad bych si nechal udelat vyfukove potrubi
na zakazku a resim dilema, u ktere firmy. V soucasnosti mam na aute svody
DC SPORTS 4-2-1 ceramic coated, rezonator a koncovy tlumic NETAMI Bionix.
Jelikoz se jedna o otmosferu, mam z vyroby pocitaneho potrubi celkem
obavy. Jde mi predevsim o zvyseni vykonu a krouticiho momentu. Zvuk je az na poslednim miste.
Jelikoz bych s autem rad na zavody do vrchu, chtel bych praci
sverit odbornikum.
Rad bych se tedy zeptal, co mi muze nabidnout Vase firma. Na jakem
softwaru pocitate vyfuky a jestli jste schopni, garantovat mi
narust vykonu. Pravdepodobne bych si zmenu ve vykonu overil na brzde,
ktera je v nedalekych Gliwicich.
Predem dekuji za odpoved,
s pratelskym pozdravem,
Live4Ride Syndicate
Sly...Kdyby jsi zjistil něco nového, tak to sem hoď. Já taky psal do několika firem a zjišťoval. Prozatím bez odezvy. Jsem zvědavý komu to příští rok pojede rychleji... 

Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
Jo a v bulldog-tuning mi říkal kolem 22 tis za komplet od svodu až po koncovku. Ale to nechci už z duvodu, že to dělá kravál jak ...
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
Koupil jsem kamna, tak asi ten bufik prodám a ten druhý si nechám předělat a budu ho mít v záloze.
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
tak si myslím že po Karviná jezdí NEW Tunig car a je to silná konkurence pro všechny jak vzhledem tak i výkonem. Tome třep se!!!
Posuďte sami!
Posuďte sami!
- Přílohy
-
- DSC00005.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 994 x
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Whaw nebezpečný stroj. Koukám že všechny nadupané káry mají červenou barvu
Vypadá to že stojí nakde na Cihelní.

Live4Ride Syndicate