PU silentbloky - zakázková výroba
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
PU silentbloky - zakázková výroba
Jak jsem psal do inzerce, sháním marně na Matize PU silentbloky podvozku (jsou stejné i na Ignise, WagonR+ a Agilu). Dneska se možná blýsklo na časy. Našel jsem firmu, co je schopna to vyrábět na zakázku už do 1ks: http://www.silentbloky.cz Už jsem poslal poptávku.
Myslím, že se to může hodit i někomu dalšímu, kdo má atypický nebo jako já tuning výrobci zcela oprávněně opomíjený vůz. Pokud má někdo s uvedenou firmou zkušenosti, nechť dá vědět.
Dále by mě zajímalo, má-li smysl se obávat o uložení ramen do karoserie (domečky)? Kolega mi tvrdí, že budou s PU silentbloky velice trpět a že hrozí praskání svarů, což se mi moc nezdá. Chápu to u bronzových nebo unibal uložení, ale PU?
Myslím, že se to může hodit i někomu dalšímu, kdo má atypický nebo jako já tuning výrobci zcela oprávněně opomíjený vůz. Pokud má někdo s uvedenou firmou zkušenosti, nechť dá vědět.
Dále by mě zajímalo, má-li smysl se obávat o uložení ramen do karoserie (domečky)? Kolega mi tvrdí, že budou s PU silentbloky velice trpět a že hrozí praskání svarů, což se mi moc nezdá. Chápu to u bronzových nebo unibal uložení, ale PU?
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
mno USA Hyperflex dělá uni a tam si vybereš co chceš a případně upravíš 
jaký maj ceny ???

jaký maj ceny ???
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Odkaz na katalogy / product listy? Rád si vyberu...MarauderZ28 píše:mno USA Hyperflex dělá uni a tam si vybereš co chceš a případně upravíš
Až (a jestli) odepíšou, dám vědět...MarauderZ28 píše:jaký maj ceny ???
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
když už jsme u toho našel jsem tohle: This set is BLACK in color with the Graphite Impregnated self lubricating bushings. Red (non self lubricating) may be available by request.
má ta impregnace nějakou podstatnou výhodu ?
má ta impregnace nějakou podstatnou výhodu ?
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak z uni-produktů Energy Suspension by mi pásly jen úchyty stabíku do kastle. Ale zase je to díl, jehož výroba by byla asi nejobtížnější. Ze silentbloky.cz se už ozvali, příští týden bych měl mít ceny...
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
se silentbloky.cz spolupracuji už dýl ( neklolikrát už to tu bylo, takže nic nového ) jejich práce je dobrá , dá s evybrat i tvrdší než seriová smes. vyrábeli nám třeba na zakázku silentbloky uložení motoru a přeovodovky na 3000GT a cene byly oproti cene mšivbuši takřka třetinováOndras píše:Tak z uni-produktů Energy Suspension by mi pásly jen úchyty stabíku do kastle. Ale zase je to díl, jehož výroba by byla asi nejobtížnější. Ze silentbloky.cz se už ozvali, příští týden bych měl mít ceny...

max spokojenost..
..jen nemsí šef odjet na dovolenou, to vám potom třeba přijde balíček za 10tis a v nem jsou dva siláče do upnutí stbíku

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: PU silentbloky - zakázková výroba