PU silentbloky - zakázková výroba

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

PU silentbloky - zakázková výroba

Příspěvek od Ondras »

Jak jsem psal do inzerce, sháním marně na Matize PU silentbloky podvozku (jsou stejné i na Ignise, WagonR+ a Agilu). Dneska se možná blýsklo na časy. Našel jsem firmu, co je schopna to vyrábět na zakázku už do 1ks: http://www.silentbloky.cz Už jsem poslal poptávku.

Myslím, že se to může hodit i někomu dalšímu, kdo má atypický nebo jako já tuning výrobci zcela oprávněně opomíjený vůz. Pokud má někdo s uvedenou firmou zkušenosti, nechť dá vědět.

Dále by mě zajímalo, má-li smysl se obávat o uložení ramen do karoserie (domečky)? Kolega mi tvrdí, že budou s PU silentbloky velice trpět a že hrozí praskání svarů, což se mi moc nezdá. Chápu to u bronzových nebo unibal uložení, ale PU?
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

mno USA Hyperflex dělá uni a tam si vybereš co chceš a případně upravíš :o)

jaký maj ceny ???
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

MarauderZ28 píše:mno USA Hyperflex dělá uni a tam si vybereš co chceš a případně upravíš :o)
Odkaz na katalogy / product listy? Rád si vyberu...
MarauderZ28 píše:jaký maj ceny ???
Až (a jestli) odepíšou, dám vědět...

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

když už jsme u toho našel jsem tohle: This set is BLACK in color with the Graphite Impregnated self lubricating bushings. Red (non self lubricating) may be available by request.

má ta impregnace nějakou podstatnou výhodu ?

semysak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od semysak »

myslimze ta impregnace ma smysl v tom ze silentbloky nevrzou - sou promazany

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Tak z uni-produktů Energy Suspension by mi pásly jen úchyty stabíku do kastle. Ale zase je to díl, jehož výroba by byla asi nejobtížnější. Ze silentbloky.cz se už ozvali, příští týden bych měl mít ceny...

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

no o ty pu cka bych se trochu bal ale zatim to klukum drzi, a unibaly praveze odstrani namahani na krut takze tam je jeste mensi jak u seriovek

jo nevite nekdo kde bych ty unibaly sehnal? jsou to normalni strojove normalizovane dily, vyrobit ramena pak nejak pude, na 86ce sou jednoduchy :evil:

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

normálně je maj tam kde prodávaj ložiska

Franus

Příspěvek od Franus »

Sice posledni prispevek je tu nejaky patek, ale presto se zeptam. Jak dopadla ta cenova nabidka?

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Ondras píše:Tak z uni-produktů Energy Suspension by mi pásly jen úchyty stabíku do kastle. Ale zase je to díl, jehož výroba by byla asi nejobtížnější. Ze silentbloky.cz se už ozvali, příští týden bych měl mít ceny...
se silentbloky.cz spolupracuji už dýl ( neklolikrát už to tu bylo, takže nic nového ) jejich práce je dobrá , dá s evybrat i tvrdší než seriová smes. vyrábeli nám třeba na zakázku silentbloky uložení motoru a přeovodovky na 3000GT a cene byly oproti cene mšivbuši takřka třetinová :D

max spokojenost..

..jen nemsí šef odjet na dovolenou, to vám potom třeba přijde balíček za 10tis a v nem jsou dva siláče do upnutí stbíku :D ale řešili to urgentne a dokonce to sám dovezl s omluvou až do PB ve 20hod večer :)
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: PU silentbloky - zakázková výroba

Příspěvek od Ondras »

:D To je doba (téměř přesně 2 roky)... Na Matize komplet podvozek v PU asi 13kKč.

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“