Proč ne když mu tam choděj stovky lidíPet píše:milosh-prosimTě, to děláš fórum na všechno co si pořídíš?

Moderátor: Rudi
nestačí mám rád prostor ...DrGis píše:stačí mít opěrky na židli resp. křesle, co?MarauderZ28 píše:mě třeba osobně se na tech vysouvacích deskách děsně blbě dělá mám rád opřený lokty
Maya_Man píše:No zadnej LCD monitor se zatim nevyrovna CRTcku, pokazdy tam bude neco co ma CRT lepsi (-: Faktem je ze do kancelari je LCD idealni ale treba na grafiku nicmoc dokonce ani SGI 18ctipalcovej 16:9 neni jako CRTcko.
no cena/vykon při těch 30 kolíkách?tojebordel píše:Maya_Man píše:No zadnej LCD monitor se zatim nevyrovna CRTcku, pokazdy tam bude neco co ma CRT lepsi (-: Faktem je ze do kancelari je LCD idealni ale treba na grafiku nicmoc dokonce ani SGI 18ctipalcovej 16:9 neni jako CRTcko.cožéééé???
mno kdyz projdu radu LCD panelu treba v Makru tak se ani nedivim...kdyz nekomu z IT reknes, aby to naladil tak ti rekne, to umi jen kolega kterej tu neni..., ale zaroven ti rekne, ze je to nejlepvi pomer cena/vykon
nesmis porovnavat 17" LCD za 5.990kc v akci vs. 17" CRT za 9.999kc:smich::smich:
zkuz se kouknout na poradny LCD za 30+ koliku a pak udelej zaver
ne cena/vykon pri tech 5.990 kdy te presvecuje ten prodejcemr.modena píše:no cena/vykon při těch 30 kolíkách?tojebordel píše:Maya_Man píše:No zadnej LCD monitor se zatim nevyrovna CRTcku, pokazdy tam bude neco co ma CRT lepsi (-: Faktem je ze do kancelari je LCD idealni ale treba na grafiku nicmoc dokonce ani SGI 18ctipalcovej 16:9 neni jako CRTcko.cožéééé???
mno kdyz projdu radu LCD panelu treba v Makru tak se ani nedivim...kdyz nekomu z IT reknes, aby to naladil tak ti rekne, to umi jen kolega kterej tu neni..., ale zaroven ti rekne, ze je to nejlepvi pomer cena/vykon
nesmis porovnavat 17" LCD za 5.990kc v akci vs. 17" CRT za 9.999kc:smich::smich:
no mě je to jasný, jde mi o to, jestli je těch 30 opodstatněných a jestli to za to vůbec stojítojebordel píše:ne cena/vykon pri tech 5.990 kdy te presvecuje ten prodejcemr.modena píše:no cena/vykon při těch 30 kolíkách?tojebordel píše:cožéééé???
Mám v práci 17ku lcdčko asi půl roku, čučim do toho celý hodiny a myslim, že vidim pořád stejně. Myslim, že ti ho můžu doporučit.Klasik píše:Nechci kvůli svému dotazu zakládat nové téma, tak se zeptám tady. Má někdo zkušenosti s monitory Acer? Je jedno jestli LCD nebo CRT. Velikost tak 17" - 19"
Acer 17" LCD tu mam nekde v krabici, neda se na to koukat na filmy kdyz to porovnam s 10+ let starym 17" CRT Eizem.Klasik píše:Nechci kvůli svému dotazu zakládat nové téma, tak se zeptám tady. Má někdo zkušenosti s monitory Acer? Je jedno jestli LCD nebo CRT. Velikost tak 17" - 19"
Ja jsem zvyklej na svuj Dell 21" Trinitron, novej stal pred 3 lety 45t, a naprosta spokojenost...tojebordel píše:Maya_Man píše:No zadnej LCD monitor se zatim nevyrovna CRTcku, pokazdy tam bude neco co ma CRT lepsi (-: Faktem je ze do kancelari je LCD idealni ale treba na grafiku nicmoc dokonce ani SGI 18ctipalcovej 16:9 neni jako CRTcko.cožéééé???