novej monitor

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Pet píše:milosh-prosimTě, to děláš fórum na všechno co si pořídíš? :lol:
Proč ne když mu tam choděj stovky lidí :smich:

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

DrGis píše:
MarauderZ28 píše:mě třeba osobně se na tech vysouvacích deskách děsně blbě dělá mám rád opřený lokty :o)
stačí mít opěrky na židli resp. křesle, co? :idea:
nestačí mám rád prostor ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

FOG

Příspěvek od FOG »

MarauderZ28 píše:
DrGis píše:
MarauderZ28 píše:mě třeba osobně se na tech vysouvacích deskách děsně blbě dělá mám rád opřený lokty :o)
stačí mít opěrky na židli resp. křesle, co? :idea:
nestačí mám rád prostor ...
to já taky, proto mam taky ten monitor kterej mam ;-)
štyrykrátštyry tédéí

kujon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kujon »

Já zase teďka trpim notebook syndromem - od začátku prázdnin až do teď dělám všechno na notebooku. Asi před tejdnem sem sednul k normálnímu PC a za 5min. mě bolely oči a nebyl sem schopnej napsat ani jednu větu na normál klávesnici (vysokej zdvih) :D
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička :afro:
A také něco většího německého.

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Maya_Man píše:No zadnej LCD monitor se zatim nevyrovna CRTcku, pokazdy tam bude neco co ma CRT lepsi (-: Faktem je ze do kancelari je LCD idealni ale treba na grafiku nicmoc dokonce ani SGI 18ctipalcovej 16:9 neni jako CRTcko.
:shock: cožéééé???
mno kdyz projdu radu LCD panelu treba v Makru tak se ani nedivim... :roll: kdyz nekomu z IT reknes, aby to naladil tak ti rekne, to umi jen kolega kterej tu neni..., ale zaroven ti rekne, ze je to nejlepvi pomer cena/vykon
nesmis porovnavat 17" LCD za 5.990kc v akci vs. 17" CRT za 9.999kc :smich::smich::smich:
zkuz se kouknout na poradny LCD za 30+ koliku a pak udelej zaver :wink:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

tojebordel píše:
Maya_Man píše:No zadnej LCD monitor se zatim nevyrovna CRTcku, pokazdy tam bude neco co ma CRT lepsi (-: Faktem je ze do kancelari je LCD idealni ale treba na grafiku nicmoc dokonce ani SGI 18ctipalcovej 16:9 neni jako CRTcko.
mno kdyz projdu radu LCD panelu treba v Makru tak se ani nedivim... :roll: kdyz nekomu z IT reknes, aby to naladil tak ti rekne, to umi jen kolega kterej tu neni..., ale zaroven ti rekne, ze je to nejlepvi pomer cena/vykon
nesmis porovnavat 17" LCD za 5.990kc v akci vs. 17" CRT za 9.999kc :smich::smich::smich:
no cena/vykon při těch 30 kolíkách?
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

mr.modena píše:
tojebordel píše:
ne cena/vykon pri tech 5.990 kdy te presvecuje ten prodejce :D
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

tojebordel píše:
mr.modena píše:
tojebordel píše: :shock: cožéééé???
ne cena/vykon pri tech 5.990 kdy te presvecuje ten prodejce :D
no mě je to jasný, jde mi o to, jestli je těch 30 opodstatněných a jestli to za to vůbec stojí
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

nechápu proč si mám kupovat super 17" LCD za 30 000 když za 15 000 mám špičkový 20" CTR ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

Klasik

Re: novej monitor

Příspěvek od Klasik »

Nechci kvůli svému dotazu zakládat nové téma, tak se zeptám tady. Má někdo zkušenosti s monitory Acer? Je jedno jestli LCD nebo CRT. Velikost tak 17" - 19"

iwi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iwi »

Co se Acer LCD týče, tak jsem teď před vánoci pár kousků prodal a všichni jsou maximálně spokojeni. Ale samozdřejmě záleží na modelu. V 17" bych šel asi do tohodle
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18843220
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

Klasik píše:Nechci kvůli svému dotazu zakládat nové téma, tak se zeptám tady. Má někdo zkušenosti s monitory Acer? Je jedno jestli LCD nebo CRT. Velikost tak 17" - 19"
Mám v práci 17ku lcdčko asi půl roku, čučim do toho celý hodiny a myslim, že vidim pořád stejně. Myslim, že ti ho můžu doporučit.
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

Alfoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfoun »

No nez Acera bych doporucil Samsunga http://www.svethardware.cz/art_doc-1767 ... 062D2.html
Mam ho pul roku a nemuzu si stezovat.
http://forum.corradoclub.cz
FB Corrado R32T
Corrado R32 turbo 509BHP/640NM
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp

hIGGI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hIGGI »

Klasik píše:Nechci kvůli svému dotazu zakládat nové téma, tak se zeptám tady. Má někdo zkušenosti s monitory Acer? Je jedno jestli LCD nebo CRT. Velikost tak 17" - 19"
Acer 17" LCD tu mam nekde v krabici, neda se na to koukat na filmy kdyz to porovnam s 10+ let starym 17" CRT Eizem.
Jinak novy 19" LCD Acer jsem dodaval ted pred vanocema klientovi, z obrazu jsem nebyl nadsenej a ke vsemu jsem ho hned musel posilat na reklamaci kvuli tomu ze si nepamatoval nastaveni. Bud je na hovno Acer, nebo vsechny LCD :D
Cryogenic treatment
http://www.cryo-centrum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

Acer mam a naprosta spokojenost...zatim....
VW PASSAT B5

Conscious

Příspěvek od Conscious »

U mě to bylo výýýýýýýýýraznějšíííííííííííí ten přechod. Měl jsem nebo teda ještě mám 14" monitor Yakumo. Sloužil mi 8 let denně,ale už se začal odporoučet. Tak jsem šel do 17" Zenith Data Systems - mimochodem je stejně starej,ale nejel dlouho a je repasovanej a s roční zárukou. Obraz se prostě nedá srovnávat. Na minimální jas a poloviční kontrast na něm vidím víc než na Yakumu kde bylo vše naplno. Holt už asi obrazovka nemakala jak měla. Mno,to bylo minulý pátek. A tento týden v úterý jsem vyměnil i počítadlo. Takže ze starého: Duron 1400,256MB PC133,20GB a 4,3GB HDD,DVD,CDRW 4x,GF2 MX400 32MB atd. mi vzniklo toto: Athlon 64 3700+ San Diego,1024MB DDR,250GB Barracuda 8MB,DVD+-R9,Radeon X600 256MB plus další blbiny. Ale starý mám teď na stole a nový pod ním,nějak si pořád nemůžu odvyknout,byl fajn. :P :P :P A to se mi tu válí eště 2 486ky... Asi ho budu muset prodat nebo tak něco. :cry:
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

tojebordel píše:
Ja jsem zvyklej na svuj Dell 21" Trinitron, novej stal pred 3 lety 45t, a naprosta spokojenost...
Necham si ho do doby nez umre pac jsem jeste nevidel monitor co ma lepsi obraz (at LCD nebo CRT)
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie

Vecernicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vecernicek »

Myslím že CRT už dávno odzvonilo...
Přílohy
BENG.JPG
BENG.JPG (25.4 KiB) Zobrazeno 846 x

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“