abych řekl pravdu, tak se ti taky ani trochu nedivim, že pro tebe bude lepší, když ho už nenajdou. Beru to tak, že kdyby je chytli a s nima i "rozrabovaný" auto, tak se to tak šíleně potáhne, až se člověk diví!leon4x4 píše:Nevím sice kdo jsi anonyme, ale rád bych tobě i všem vysvětlil, že auto mi slouží každý den k vydělávání peněz. Bez auta bejt nemůžu. Mám se jít vožrat? Mám se nacpat práškama? Ne! Seru na to je to jenom auto a život jde dál. Nebudu čekat měsíc jestli se najde nebo ne. Takže jsem konstatoval, že si musím objednat jiné a to jsem ještě ten den udělal. Budu místo sezení a plakání nad rozlitým mlíkem muset trochu máknout, ale jak jsem řekl život jde dál.Anonymous píše:No,hochu,jak to ctu,tak ti to je asi jedno,neboli hrajes na pojistovnu..
Muze to byt jen muj nazor,ale chovas se tak,to se na me nezlob..![]()
Možná vám to přijde divný, možná surový, ale já se rozhodl, že se z podnikání nezblázním a to samé platí i o dalších věcech které mií komplikují život. Prostě když s něčím nejde hnout tak se s tím smířím , beru to za vyřízený a jdu dál. Co bych z toho měl dělat někomu zle?
Tomáši opravdu mne to mrzí, Leona jsem měl rád a vím že už nikdy takové auto mít nebudu, ale když se na tzo podívám s nadhledem tak to vidím jinak. Myslím že tak do dvou tří měsíců si mne zavolají na DI abych jim vysvětlil dopravní přestupek a to mne ještě možná budou vyšetřovat kvůli té krádeži pohonných hmot. Jsem v tom nevinný, velmi snadno to prokážu, ale problém je, že mne to opět bude stát čas a peníze. Takže tak to vidím já. Ty vidíš jen auto a já vidím vše okolo. Prostě my podnikatelé vidímě vše trochu jinakSorry
Není totiž nic horšího, když ti nějakej kripl provede(zničí) něco na autě nebo ti ho ukradne, pak ho po měsíci najdou, teď to další 2 měsíce vyšetřuje, pak že to daj na jinej okresek a tam to zas vyšetřujou. Pak to daj k soudu, ty se tam dostavíš, vidíš, jak se ti ten čorkař směje do ksichtu a je mu to úplně u prdele. Od soudního líčení uběhnou další 3 měsíce a ty pořád nic nedostaneš(myslim tím třeba peníze...auto můžeš mít pojištěný na všechno, ale pojišťovna prostě počká do konce soudního přelíčení a pak ti teprve daj peníze) ani nevíš nic novýho! To mluvim ze svojí vlastní zkušenosti!
Jak se říká, to že ti to ukradnou nějak už překousneš