jsem prejel kocku minimalne trikrat...normalne jednou jsem na ni najel s felinou primo doprostred v devadesati a ta ludra to auto nadzvedla...docela jsem nechapal a jeste zdrhla
Zasraná kočka....
-
JarekParek
- Kontaktovat uživatele:
Ale to je fusion...hospodskej píše:Přátelé, co si budeme povídat, já kdybych něco trefil, tak mi to prolítne předkem, chladičem a zastaví se to o motor. Vy máte ještě relativně auta vysoko, ale já jsem to složil co to šlo. Ramena jsou tak 5cm od země. Jen pro příklad ta fota je vedle Fiesty a není to VirtualTuning
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Já sem teda taky jednou přejel malou kočku, jenže ta mi tam vlítla nečekaně z vedleší ulice, stačil sem to jen strhnout, jenže kočka běžela rychle a trefila se přesně na druhý kolo. No a dneska málem veverku, ale jak sem naplno zabrzdil, tak slyšela pískot gum a utekla zpátky
A jednou sem dal přednost ježkovi zleva
Týpek si to štrádoval bez jablíčka po ulici, tak sem zabrzdil, on přeběhl, zamával mi nožičkou a jelo se dál 
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.
A také něco většího německého.
Tak tak LádíkuZemi píše:Ty jsi spravnej zmrd... Ja mam tri kocky doma a i kdyby mi jich po vesnici behalo milion tak na zadnou nenacouvam... Buzerante ty si me neprej potkat na srazu - udelam ti z hlavy salat kokote.GeHeNa píše:To už mám taky natrénovaný, doma jsem dvě přejel. Jedna seděla za zadnim kolem a já couvnul a druhá se neuhnula ani když jsem troubil. Aspoň byl gulášFazeey píše: musíš trénovat a trefit kočku přesně na kolo, bys nevěřil jak to auto nadskočí![]()
![]()
Se poser ze ti rozbila neon ty tuzére... Jestli zacnes delat machry v sobotu jsem v Mimoni jestli tam jedes hovado... Na kocky jsem fakt haklivej...
naschval zrazit macku? to si nejako neviem predsavit
sak ked stihnem ubrzdit tak ubrzdim, ked nie tak nie. minule sa mi pred auto zaradil pes, tak som mu tuuutol a on pohotovo odklusal prec z cesty... slusny pes
ale myslim ze s nasim autom by som ho naschval zrazit nemohol.... by mu to doslo kym by som to troch rozdupal 
ZAMETAC INZERCIE Na nevhodne OT/pokec v INZERECII ma upozornite stlacenim modreho tlacidla.
nechápu ty lidi, co se v tom vyžívaj!
V pondělí se nám bohužel podařilo asi přejet kočku! Prostě jedem z Český Lípy do Boru, tak si to jedem s vlekem v klidu 90 a najednou jsme akorát zaznamenali, jak se něco mihlo před předníma světlama a najednou taková rána...mezi předníma kolama to stihla, ale pak jí přejelo asi zadní kolo...fakt jsem z toho najednou měl strašně špatnej pocit, ale prostě reagovat se vůbec nedalo! sami máme doma 2 kočky a kdybych je zajel, tak bych se asi zhroutil...
V pondělí se nám bohužel podařilo asi přejet kočku! Prostě jedem z Český Lípy do Boru, tak si to jedem s vlekem v klidu 90 a najednou jsme akorát zaznamenali, jak se něco mihlo před předníma světlama a najednou taková rána...mezi předníma kolama to stihla, ale pak jí přejelo asi zadní kolo...fakt jsem z toho najednou měl strašně špatnej pocit, ale prostě reagovat se vůbec nedalo! sami máme doma 2 kočky a kdybych je zajel, tak bych se asi zhroutil...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK